Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A legjobb barátnőm párja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátnőm párja próbálkozik nálam és nekem is bejön? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A barátnőm 10 éves korom óta az, minden nap beszélünk. Jobb a kapcsolatunk, mint a saját nővéremmel.

Több éve van egy párkapcsolata. Nagyon hozzáillőnek gondoltam az elején. Valahogy az volt bennem, hogy én nem jönnék vele össze mert nen az esetem, de kedvesnek gondoltam. Aztán egyszer beszélgettünk és megláttam egy másik oldalát, ami nekem is vonzó lett.

Hónapokig nem történt semmi aztán egy bulin (mikor ivott) elkezdett közeledni hozzám. Azt hittem rosszul értettem, meg az alkoholra fogtam. De azóta józanul is célozgatott, stb. Tudatosan nem maradtam vele kettesben ezek után.

Tegnap viszont történt valami. 3an együtt utaztunk volna el hivatalos ügyben egy másik városba, de barátnőm nem tudott jönni. A lényeg az, hogy majdnem csókolóztunk.

Gondolloztam és nekem a barátnőm a legfontosabb. Ha el is mesélem neki, hogy mennyire próbálkozik, úgyis megbocsátana neki, mivel végülis semmi sem történt de ezek után nem akarna a barátnőm lenni (ha megtudja hogy bejövünk egymásnak). Pedig ma sem rajta múlt hanem rajtam (1.sose mentem volna el vele, ha tudom, hogy nem jön barátnőm, ő viszont tudta; 2.rajtam múlt hogy végül nem csókolt meg)

Ti mit tennétek? Ha soha nem maradok vele egyedül, ugye itt befejeződik ez?

2021. máj. 6. 16:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Lekéne feküdni vele.
2021. máj. 7. 05:49
 12/15 anonim ***** válasza:

"A barátnőm iránt érzett szeretet és egy kedves, rendes, helyes pasi iránt érzett vonzalom között kell választanom"

A kedves, rendes "pasi" mellett még millió kedves és rendes "pasi" van a világon, de te pont őt szemelted ki magadnak, tehát tök felesleges mentegetőzni. Másokkal kéne foglalkoznod, nem a barátnőd párjára gerjedni. Persze lehet kifogásokat keresni, de ha engeded, hogy flörtöljön veled, te sem vagy különb nála.

2021. máj. 7. 07:09
 13/15 Sunshinedoll ***** válasza:
Mi a fontosabb: egy hosszan tartó barátság vagy egy hirtelen jött f-sz. Nem kell ezen szerintem sokat vacillálni.
2021. máj. 7. 08:10
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha ezek után veled szakítana, nem a pasijával, skkor ez a "barátság" ennyit is ér.
2021. máj. 7. 08:29
 15/15 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy nálad az a bizonyos léc nagyon alacsonyan van, “hála” az előéletednek.

Az a pasi, aki tudja, hogy milyen helyzetből jössz, milyen mentális állapotban vagy, és a legjobb barátnőddel él, mégis rádmozdul, az egy utolsó patkány, mindegy mennyire kedves és segítőkész!

Voltam ott, ahol te most.

Hét év bántalmazó kapcsolat után összejöttem egy önsajnáltató alkoholistával, aki kedves volt hozzám és dícsérte a főztöm. Sőt mosogatott is! Exférjem után szőke herceg volt fehér lovon a szememben, holott valójában egy pióca volt, 10nap alatt elszórta a (meglepően jó) fizuját, aztán ha én nem tudtam neki kaját vinni, kukázott meg éhezett.

Fél évig se jártunk, aztán hozzám akart költözni, mert felmondták a bérleti szerződését, mert nem fizette, gondolta, majd nálam meghúzza magát... :/

2021. máj. 8. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!