Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el az egyik legjobb barátnőmnek, egyben kollégámnak, hogy a férje csalja?
Add már meg a barátnőd ellérhetőségeit, én szívesen szembesítem, és egyben azzal is, hogy az egyik legjobb barátnője is ekkora sunyi féreg, hogy nem képes elmondani.
Legyél már eszednél!
#80 ajánlom akkor hogy ne találkozzunk. Nyilván a kirugatást csak a promitivek tolják ugy hogy bemennek hőzöngeni. Fenét.
Elegánsan odame hozzáda főnököd és ki vagy rúgva, azonnalival. Helo
86
Azt elmondanád, hogy mi a francért még neked állna feljebb? :D
Én azt mondom, inkább velem ne találkozz, mert pár ilyen húzás után rád lenne gyújtva a házad. Szerintem aki csalja a terhes feleségét, az inkább húzza meg magát, nem pedig az, hogy még mások szájába akar belelépni/kirúgatni/akármi, azért, mert lebuktatta a társa előtt.
86 Álmodik a nyomor. :D
Szóval tételezzük fel te vagy az, aki folyamatosan csalja a feleségét, aki nem mellesleg terhes is és amikor lebuktatnak, még neked állna feljebb?? Menjel már oda, ahova gondolom, te hulladék.
A munkahelynek SEMMI köze ehhez az egészhez, nem is értem mire fel még te pattogsz. Majd biztos azért fognak egy jó munkaerőt kitenni, mert az szembesítette a barátnőjét azzal, hogy a férje egy féreg.:D Hagyjuk már.
Nekem terhesen egy lány írt, hogy a férjem találkozóra és szexre invitálta. És egyáltalán nem voltunk jóba, sőt...
Hiába terhes voltam ettől az infótól nem vetéltem el. Egészségügyileg semmi bajunk nem lett emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!