Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el az egyik legjobb barátnőmnek, egyben kollégámnak, hogy a férje csalja?
Elmehet minden fontoskodó ember a francba. Más életébe belekontárkodni na az féregség!
Terhes nőt ilyennel szresszelni? Kik vagytok ti?!
Te kérdező, hogy veszed a bátorságot hogy más életét igy szétbszd?
Én a férj helyében még a munkahelyedről is kirugatnálak, meg aminmég jön.
Ha olyan jó barátnőm lenne akkor bevállalnám azt is, hogy megutál, de nem tudnék elmenni emellett szó nélkül.
76-os, nem a kérdező "b.ssza szét" a kapcsolatot, hanem a férj aki megcsalja. Azért mert terhes, nézzük hülyének hogy ne stresszeljük? Nekem nagyobb szégyen lenne az, hogy tudom, hogy a legjobb barátnőm végig tudott az egészről és egy szót se szólt. De mi nem is egymásra haragudnánk meg emiatt az biztos.
Megcsalni a terhes feleségedet, na az az igazi féregség, ennél lejjebb nincs! Nehogy már a kérdező legyen az, akire rányomják, hogy “stresszel egy terhes nőt és szétbssza más életét”! Jóságos ég. Az megvan, hogy ez a gerinctelen sutyerák kúrogat félre?! Ő az egyetlen, aki szétbarmolja a házasságukat és ő az, aki stressznek teszi ki a terhes feleségét. Joga van tudni arról miféle alakkal él együtt. Drága férjecskének meg akkor kellett volna a várandós feleségére gondolnia, amikor másba mártogatta a pöcsét. Onnantól őt terheli a felelősség.
Amúgy meg ne adjuk már úgy elő a terhességet, mintha ettől instant és garantáltan elvetélne a kérdező barátnője. Rengeteg terhes nőt ér stressz, mégsem vételnek el vagy szülnek beteg gyereket.
Az meg külön szánalmas és nevetséges is egyben, hogy még az ilyen hűtlen patkányoknak áll feljebb és még ők “fenyegetőznek”, hogy szádba lépek meg kirúgatlak.:DD Ugyan már. Én mondjuk előbb törném el a kezét egy ilyen alaknak, minthogy hozzám érhetne. A munkahelyről emiatt senkit nem fognak kirúgni, maximum álmodban, ellenben nem tenné zsebre, amit kapna, ha még ő jönne az én munkahelyemre pl fenyegetőzni. Gondolod bárkit érdekelne, miután mindenki tudja mekkora undormány? Jaj ez cuki. Úgy megaláznák, hogy pislogni nem lenne ideje.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!