Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan mondjam el az egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el az egyik legjobb barátnőmnek, egyben kollégámnak, hogy a férje csalja?

Figyelt kérdés
Szeretném névtelenül, mert nem szeretnék a balhé középpontjába kerülni, és mindemellett szeretnék 100%-osan mellette állni és nem elveszíteni a barátságát.
2021. szept. 24. 20:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/199 anonim ***** válasza:
79%
Mivel a legjobb barátnője vagy, így szerintem nem kell névtelenül elmondani neki, hanem személyesen. Ha kiborul, legalább te ott vagy akkor neki és támogathatod. A helyedben én elmennék hozzá, vagy találkoznék vele valahol és személyesen mondanám meg a barátnőmnek.
2021. szept. 24. 21:27
 32/199 A kérdező kommentje:
Leírtam az aggályaimat miért tartok a személyes beszélgetéstől, és ahogy egy koommentelő is írta sokszor az igazság vivője a rossz
2021. szept. 24. 21:34
 33/199 anonim ***** válasza:
82%
Az is lehet hogy tudja már/sejti, csak a baba miatt mégis eltűri. Van ilyen.
2021. szept. 24. 21:39
 34/199 A kérdező kommentje:
Őszintén remélem, hogy nem erről van szó. Mert nem egy nőt tudtam meg. Maga a férj írta le a szeretőnek összesen hány nő volt az évek alatt. Több tucat
2021. szept. 24. 21:44
 35/199 anonim ***** válasza:
84%
Honnan tudod mit írt kinek?
2021. szept. 24. 21:46
 36/199 anonim ***** válasza:
85%
Ennél nagyobb gerinctelenséget egy férfi el sem követhet egy nővel szemben, a legkiszolgáltatottabb helyzetben félrekúrni. Az emberi faj szégyene az ilyen. Én mindenképp tudatnám a barátnőmmel, a névtelen email jó ötletnek hangzik. Érdekes hogy megmozdul egyesekben az "együttérzés" hogy egy terhes nőnek nem kellene tudnia erről. De azon nem háborognak hogy egy terhes nőt nem kellene megcsalni. A farkát levágnám az ilyennek amelyik ilyen ocsmány módon képes hátba támadni a leendő gyereke anyját. Hányinger.
2021. szept. 24. 21:48
 37/199 anonim ***** válasza:
81%

Gyomorforgató, hogy mennyi, a kérdező barátnőjének férjéhez hasonló gerinctelen féreg van, akik egy ilyen jellegű kérdésnél egyből el kezdik szánalmasan védeni a mocskos fajtájukat és még a kérdezőre tolják át a felelősséget, hogy ő miatta lesz baja a babának és hogy tehet ilyen terhes egy terhes nőre és remélik visszakapja majd terhesen.. 🤮 Normálisak vagytok?!? A férjet valamiért elfelejtik megemlíteni a történetben, mintha ő valami szegény ártatlan áldozat lenne, mintha nem ő tehetne az egészről! Ő az az aljas szemétláda, aki terhet pakol a kedves várandós feleségére, elvégre ő csalja és nem a kérdező. Ő fogadott hűséget neki, nem a kérdező.

Én biztosan elmondanám, pláne hogy legjobb barátnő, tudja már szerencsétlen mekkora patkánnyal él együtt.

“Bűnösök között cinkos, aki néma.” Én aztán nem asszisztálnék ahhoz, hogy folyamatosan átverik az egyik legjobb barátnőmet, ugyanis az, hogy mindenről tudok, mégis hallgatok, számomra szintén rettentő gáz.

2021. szept. 24. 21:52
 38/199 anonim ***** válasza:
100%
hogy tehet ilyen terhet*
2021. szept. 24. 21:53
 39/199 A kérdező kommentje:
Köszönöm 38-as! :)
2021. szept. 24. 21:58
 40/199 anonim ***** válasza:
21%
De miért privátban? Ez egy aninim oldal bármit kiírhatsz. Ha attól félsz hogy rádismernek, privátban is rádismerhetnek szóval...
2021. szept. 24. 21:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!