Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el az egyik legjobb barátnőmnek, egyben kollégámnak, hogy a férje csalja?
Figyelt kérdés
Szeretném névtelenül, mert nem szeretnék a balhé középpontjába kerülni, és mindemellett szeretnék 100%-osan mellette állni és nem elveszíteni a barátságát.2021. szept. 24. 20:04
11/199 anonim válasza:
Nem a te dolgod, nem a te életed és nem a te kapcsolatod. Ne avatkozz bele!
12/199 anonim válasza:
Egy terhes nő pont ennek örülne a legjobban , ebben a helyzetben nincs jó döntés, inkább én inkább skippelnem , mert mèg a hős megmentő sem lehetnèl
13/199 anonim válasza:
10-es Hidd el, hogy nem jó út! Mindig a rossz hír hozója a hibás. Érdemes kikerülne a nyílt kommunikációt.
14/199 anonim válasza:
Ez a babára is mehet.
Az anyai stresszt atveszi a magzat es tudatalatt benne is fog maradni.
Pont egy terhes anyát nem kéne zaklatni ezzel:(
Max szules utan de az se jobb ha depresszioba esne..
Mert az is kihatna a babára..
En a pasinak vágnám a képébe csak. Hogy nem mondom el a nőjének de sullyedjen el nagyon.
15/199 A kérdező kommentje:
Mivel nem rövid, és nem egyszeri, amit megtudtam, semmiképp sem szeretném magam azon őrölni, hogy tudtam/tudom, de hallgatok
2021. szept. 24. 20:47
16/199 A kérdező kommentje:
Valamint, ha hallgatok, úgy érezném én is falazok neki
2021. szept. 24. 20:50
17/199 anonim válasza:
Most akkor magadra gondolsz magadon akarsz segiteni, vagy a kollegadon...? Ezt donts mar el..
Ugyanis egy terhes nőnek ez pont marhara nem tenne jot most.
18/199 anonim válasza:
Ehhez pont utálni kell a kollegat mellesleg hogy rapakolj egy gyereketváro anyára(plusz magzatra)egy ekkora terhet.
19/199 A kérdező kommentje:
Nyilván neki. Undorodom a férjétől.
2021. szept. 24. 20:54
20/199 anonim válasza:
Es ha sir meg reszket meg depresszio akkor majd az jonerzessel tolt el h segitettel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!