Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan mondjam el az egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el az egyik legjobb barátnőmnek, egyben kollégámnak, hogy a férje csalja?

Figyelt kérdés
Szeretném névtelenül, mert nem szeretnék a balhé középpontjába kerülni, és mindemellett szeretnék 100%-osan mellette állni és nem elveszíteni a barátságát.
2021. szept. 24. 20:04
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/199 A kérdező kommentje:

A férj édesanyja meghalt, amikor még gyerek volt.

Rendben. Vásárolni voltam, alig voltam az üzletben, így akaratlanul is hallottam mit beszélnek a mellettem levő próbafülkében. Elhangzott a barátnőm férjének beceneve (nem túl gyakori becézés), és hogy milyen jó volt vele a legutóbb is, és hogy náluk voltak fent és hogy milyen jól i tudja még most is játszani a feleségét stb. stb. Mivel ahogy írtam nem gyakori a név, megvártam míg kijönnek és rákérdeztem arról van e szó, akit én is ismerek és fontos lenne tudnom. Róla volt. Természetesen megkértem a lányt, hogy bizonyítsa. Megmutatta a profilját, beszélgetést, mindent. Megbeszéltem vele, hogy a nap végén, majd felkeresem közösségin és hogy elküld majd mindent. Innen tudom azt is pl. hogy több tucat volt az évek alatt, mert a kedves férj elmondta

2021. szept. 24. 23:06
 62/199 anonim ***** válasza:
67%

Az komoly.

Kérdező itt szerintem jól nem igazán tudsz kijönni.

A legjobb szerintem az, hogy egyenesen elmondod a barátnődnek hisz ha tényleg a barátnőd akkor haragudni rád nem fog, lehet elején úgy tűnik mintha mérges lenne rád de csak a szituációra lesz az. Meg a másik az, ha falaznál hogy nincs semmi de te végig tudtad akkor megesz a bűntudat hogy el kéne mondani hisz a barátnőm. Igen anyuka terhes, de még nem hallottam olyat, hogy egy sokkoló hírtől a magzatnak baja lett volna. Ez nem nyaggatás hanem tiszta víz öntése a pohárba. Előbb utóbb valahogy kiderülne még ha nem is a kérdezőtől. Ehhez le kell ülni előtte persze ne állva közöld. Szedd össze a bátorságod és lehetőleg minél hamarabb, hogy ne legyen bűntudatod és kísértésed. "figyelj barátnőm, elkéne mondanom valamit neked ami lehet hideg zuhany lesz de inkább TŐLEM tudd meg mint máshogy derülne ki." és itt kifejted a sztorit és közben mutatod a bizonyítékot. Remélhetőleg sejti, hogy valami nem okés már de ha semmi sejtelme nincs akkor bizony sokkot fog kapni vélhetően és ezért legyél ott neki mond hogy "te mindenben támogatni fogod". Én drukkolok neked kérdező és remélem hamar túl leszel rajta, ez tényleg nem mindennapi este. Az itteni "okoskodó" emberekkel meg ne törődj főleg olyannal aki a férjet védi egyértelműen hisz trollok.

2021. szept. 24. 23:15
 63/199 anonim ***** válasza:
31%

Ha elmondod, akkor tedd személyesen.

Egyébként nem hiszem el, hogy a barátnőd semmit nem vett észre a sok év alatt.Inkább csak nem akarta észrevenni.Lehet erre nem akkor a legjobb felhívni a figyelmét mikor épp kisbabát vár, de te tudod, te ismered.

Én mondjuk ezt nem hiszem el, hogy valakit éveken keresztül rendszeresen csalnak teszem azt 20 különböző emberrel és még csak fogalma sincs róla...

2021. szept. 24. 23:49
 64/199 A kérdező kommentje:
A beszélgetésből ez is kiderül, hogy tudta ennyire "ügyesen". Az egyetemen nem éltek együtt, így mikor a barátnőmnek órája volt, aztán más városban járt suliba, akkor napokat távol volt, a férj többnyire home office-ban dolgozik, a barátnőm nem. Miért elképzelhetetlen, hogy így semmit nem vett észre?
2021. szept. 24. 23:55
 65/199 anonim ***** válasza:
76%

Hát, ja.Így meg mondjuk nem kell csodálkozni.Milyen kapcsolat ez?Minek kellett ide gyerek?Nem azt mondom, sajnálom a barátnőd, de hát azért na.

Mondjuk az elég hihetetlen, hogy elvileg a közös lakhelyükre is felhordja a szeretőket és az sem tűnik fel.

2021. szept. 25. 00:00
 66/199 A kérdező kommentje:
Ezek szerint pakolásban is ügyes. A szerető elmondása alapján nem mindig náluk, mármint a barátnőmékhez mennek, de ezt azért szereti jobban a férj, mert ő így megspórolhatja az oda-vissza utakat..
2021. szept. 25. 00:04
 67/199 anonim ***** válasza:
74%
Az is furcsa eskü, hogy nincs se egy szomszéd, se senki aki látná ezt.Nálunk a szomszéd mindent tud, mindent lát, keresztbe pletykálja az egész házat.Egészen különös helyzet.
2021. szept. 25. 00:08
 68/199 anonim ***** válasza:
89%
Már az is alapból gusztustalan, hogy megcsalja, de hogy még pont a közös otthonukban...hát ehhez pofa kell.
2021. szept. 25. 00:08
 69/199 A kérdező kommentje:
Arra célozgatsz, hogy nem mondok igazat? Számomra is hihetetlen volt. Kértem, hogy meséljen a lakásról, bármiről, amit látott. És bizony mondott olyat, amit csak akkor tudhat, ha járt is náluk
2021. szept. 25. 00:11
 70/199 anonim ***** válasza:
54%
Mindenképpen személyesen mondd el egy nyugodt helyen. Mi erről beszéltünk a barátnőimmel, hogy ha esetleg úgy lenne, hogy egyikünk tud valamit akkor szeretnék-e tudni. Mindenki azt mondta, hogy igen, sőt, el is várnák hogy felnyissuk egymás szemét. Ezért is vagyunk barátok, számíthatunk egymásra minden körülmények között.
2021. szept. 25. 00:13
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!