Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elment Eb döntőt nézni, Össze karmolt háttal jött haza, terhes vagyok. Most mit csináljak? Többi lent.
Sziasztok..
Ma férjem teljesen kifordult magából.
Egész nap feldobott volt,ami rá nem jellemző,mielőtt elment itthonról,megfürdött és megborotválkozott,jó ez normális,tudom.
Hazáért,és újra letusolt,és mikor jött ki a fürdőszobából,össze volt karmolva az egyik oldala,szinte látszott hogy meg van sérülve a bőr.
De egész este ,rossz érzés volt bennem,és ez sem jellemző rám
Mondtam neki,hogy nézze meg a hátát a tükörbe.
Mondtam neki,hogy ne vakarja,nem akartam veszekedni,ez nem vall rám.
Voltak korábban problémák,amivel elveszítette a bizalmam,nem megcsalás,de majdnem.
Engedjem el a dolgot?
Van egy 4 éves gyerekünk,és másodikkal vagyok terhes
Az elmúlt pár napba,próbálkoztam nála,tegnap este is,de elutasított.
Szerintem sem a focitól,de lelkileg készítem fel magam,erősítem.
Annyi árulkodó jele van,de nem fogok rákérdezni,úgyis tagad,most csak csendben leszek,figyelek.
Amúgy is másra kell összpontosítanom.
De nem tudom,hogyan fogom feldolgozni ha megcsal,esetleg valamilyen lelki segély központ,vagy valami,ilyesmin gondolkodom. Sajnos barátaim nagyon messze laknak tőlem,legjobb 2 barátnőmmel megromlott a kapcsolatom,távolság miatt.
Szüleim nincsenek..
Igen nagyon sajnálom!
Ami te veled történt!
Ez igen nagyon szomorú dolog.
Természetesen máskülönben heteroszexuális Férfi vagyok.
És ha esetleg kiderül mit fogsz tenni?
Teljesen megértem a helyzetedet, kisgyerekkel, terhesen elég nehéz bármit is tenni. :( Nagyon sajnálom, hogy ilyen a párod, hogy képes megcsalni, úgy hogy ha közös gyermetekkel vagy várandós. Engem kisbaba mellett csalt, lehet terhesen is már, nem tudom. Nem tudom megérteni mi jatszodhat le bennük ilyenkor, hogy hogy lehetnek ennyire féreg emberek.
Csak kérdezem magamtól hogy " miért "?
Hiszen soha sem kritizáltam,nem veszekedtem vele,megértő voltam,meghallgattam akkor is,ha nem érdekelt amit mond (foci)
De figyeltem rá,ő fordítva nem.
Igen fiatalon össze jöttünk,neki én voltam az első. Most 24,ő 26.
Mindig is féltem attól,hogy probléma lesz abból,hogy ő nem volt mással.
Felhoztam neki a 3-mast,ő nem akart bele menni. Én nyitott voltam dolgokra.
Sokszor mondtam hogy utazzunk,éljünk,de ő nem akart belemenni,nem volt kedve.
Lehet így is lesz a legjobb.
Most egy darabig nem leszek,de alakul egy helybeli barátság,egy anyukával,már évek óta,de nem nyíltam meg neki,szerintem itt az ideje.
Jövő héten bevonom.
124 *
Tégedet is sajnállak!
A 123 * vagyok.
Férfi létemre ezt olvasni ez egyáltalán nem jó!
Sajnálom ami veled történt.
Sajnos az ilyen alapján nagyon elítéljük a férfiakat,de tudom hogy nem mindenki ilyen,vagy csak azt akarom hinni,valamibe kapaszkodni.
Ma többször megkérdezte tőlem,hogy jól vagyok e,van e valami baj,csak annyit mondtam,hogy holnap sok mindent kell venni a babának,és remélem hogy nem felejtek ki semmit,és ennek ellenére is kérdezte többször. Olyan furcsán viselkedett ma..
Mindig azt mondta,változni fog,és hittem neki,feltétel nélkül szerettem,de már én sem tudom mit érzek ezek után
Sokszor mondtam magamnak hogy csak bebeszélem a dolgokat.
Körülbelül 2 éve találtam egy számlát itthon,praliné,ajándék zacskó és ilyen hasonlók voltak rajta,így utólag össze áll a kép..
Bennem is van egy ilyen remény, hogy talán nem minden férfi ilyen.
Nehéz eltitkolni a másik elől az érzéseinket, biztos látja rajtad, hogy őrlődsz magadban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!