Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elment Eb döntőt nézni, Össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elment Eb döntőt nézni, Össze karmolt háttal jött haza, terhes vagyok. Most mit csináljak? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok..

Ma férjem teljesen kifordult magából.

Egész nap feldobott volt,ami rá nem jellemző,mielőtt elment itthonról,megfürdött és megborotválkozott,jó ez normális,tudom.

Hazáért,és újra letusolt,és mikor jött ki a fürdőszobából,össze volt karmolva az egyik oldala,szinte látszott hogy meg van sérülve a bőr.

De egész este ,rossz érzés volt bennem,és ez sem jellemző rám

Mondtam neki,hogy nézze meg a hátát a tükörbe.

Mondtam neki,hogy ne vakarja,nem akartam veszekedni,ez nem vall rám.

Voltak korábban problémák,amivel elveszítette a bizalmam,nem megcsalás,de majdnem.

Engedjem el a dolgot?

Van egy 4 éves gyerekünk,és másodikkal vagyok terhes

Az elmúlt pár napba,próbálkoztam nála,tegnap este is,de elutasított.

2021. júl. 12. 01:17
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/184 A kérdező kommentje:

Valószínű nektek van igazatok,heti 2x elmegy itthonról,hol focit néz,hol pedig a focira fogadni,ahonnan 3-3,5 óra múlva tér haza.

Ma is elment 4-kor.

És már fél 8.

Nem tudom hogyan buktassam le.

Tegnap úgy volt hogy ő megy focit nézni,de mondtam neki kedvesen,hogy hívja át a haverját,és olyan szomorú volt egész alvásig.

Persze ma olyan 1 fele ,amikor altattam a kicsit,ő tusolt

2021. szept. 3. 19:30
 102/184 anonim ***** válasza:
96%

Elvileg hol van? Tudod? Menj oda, és hívd fel, hogy most kell mennetek az ügyeletre, rosszul vagy, a haver háza előtt állsz, és várod, hogy kijöjjön. Nem fog....

A havernak van párja? Esetleg kérdezz rá nála, hogy nem zavarja, hogy a párod mindig ott ül náluk?

Amúgy meg: terhes vagy. Bármikor bármi történhet. Nem sokára apa lesz. Csapj az asztalra, hogy ideje beszüntetni a haverozást egy időre, a fogadást meg örökre. Találkozzanak nálatok, és jobb, ha akkor se iszik, bármikor jöhet olyan, hogy autóba kell pattanni.

Esetleg olyan péntek magasságában karmold meg te és harapd meg, hogy nyoma maradjon. Hátha a másik is féltékeny.

De a legtisztább az lenne, ha leülteted, mi ez az egész.

2021. szept. 3. 19:46
 103/184 A kérdező kommentje:

Azóta már itthon van.

Barátjának nincs párja,szüleivel él,tanul még.

Nekem az bolt furcsa,hogy tegnap mikor jött a haverka,köszönt,és hangosan azt mondta,"Mostmár te vagy a soros jönni "

Pár napja kimentünk mi is foci pályára,ott van mellette egy játszótér,mikor köszöntünk el,én messzebb álltam meg,és férjem hangosan mondta,hogy akkor "szerdán megyünk fogadni" úgy,hogy énis halljam.

Amúgy nem iszik a férjem,de olyan rossz érzés van bennem.

Néha elszoktam menni a gyerekkel az öcsémékhez,ők ketten élnek,csak mi 3-man vagyunk egymásnak,szüleink korán meghaltak,nevelő szülőknél nevelkedtünk.

Bennük bízom,és a napokba megyek hozzájuk,beavatom őket a dologba, megkérem őket hogy szerezzenek egy kamerát,és mikor ott alszunk legközelebb,akkor bekapcsolva hagyom itthon.

Ők 30 km laknak tőlünk.

2021. szept. 3. 20:19
 104/184 anonim ***** válasza:
84%

Nekem gyanús... haverja persze kivédi/ szülei detto...

annyira sajnállak kérdező :(

2021. szept. 3. 20:26
 105/184 A kérdező kommentje:

4-en voltunk testvérek, de megölték a lehűtősebbet,ő biztos többet tudott volna segíteni.

Van egy élet történetem,ahogy minden embernek.

Próbáltam úgy hozza állni,hogy Istenre bízom,de itt kezembe kell vennem a dolgokat.

Jó lesz minden. 🙏 talpra esett vagyok,bármi is történik,meg lesz oldva.

2021. szept. 3. 20:33
 106/184 anonim ***** válasza:
83%
Mondtuk előre, de nem hittél nekünk. Amúgy sem muszáj lebuktatni ahhoz, hogy szakítsatok. Neten lehet fogadásokat kötni bármiféle sportra... Egyszerűbb, gyorsabb. Kérd meg, hogy mutassa meg a fogadási szelvényeket, ha neten csinálja a naplózást. (mindent vissza lehet nézni)
2021. szept. 3. 21:37
 107/184 A kérdező kommentje:

Fel van regisztrálva.

Ez is furcsa,mert régen bank kártyáról töltött rá, és úgy fogadott,vagy itthon megírta a papirt és bevitte vagy vittük a fogadó irodába

Most kérdeztem,csak 1 papirt irt,és állítólag bingozott,de annyi pénzt hozott haza majdnem amennyit elvitt.

Amúgy bicajjal 10 perc a fogadó iroda

2021. szept. 3. 21:44
 108/184 anonim ***** válasza:
100%
Ha legközelebb mennek fogadni, menj oda 1 óra múlva. Ha hazaér megkérdezed mi volt, meséljen. Aztán elmondod neki, h ottvoltál fél órát de sehol nem volt.
2021. szept. 3. 21:49
 109/184 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem felesleges lebuktatni, nem bízol benne, vannak árulkodó jelek, korábban már rászolgált, hogy bizalmatlan légy. A lelki békességed érdekében sokkal jobb lenne szakítanod, mint nap mint nap azon aggódni éppen kivel csal meg. Második gyerek butaság volt, de ha szétmentek is annyit találkozhat az apjával, amennyit akar, így ez nem szempont szakításnál. A gyerek számára sokkal mérgezőbb ha benne maradsz egy ilyen kapcsolatban és mindig ideges, nyúzott vagy.
2021. szept. 4. 10:37
 110/184 A kérdező kommentje:

Az sem megoldás hogy bizonyíték híjján eldobom a férjem,szét szakítom a családot.

Nem vitázunk,jól elvagyunk.

Kicsit régi módi vagyok.

Igen,az nekem sem jó hogy állandóan ideges vagyok,de most nyugodtan kell lennem, mintha mit sem sejteném, és ha találok elég bizonyítékot,össze szedem a ruháit és méhet a szüleihez.

2021. szept. 4. 11:25
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!