Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elment Eb döntőt nézni, Össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elment Eb döntőt nézni, Össze karmolt háttal jött haza, terhes vagyok. Most mit csináljak? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok..

Ma férjem teljesen kifordult magából.

Egész nap feldobott volt,ami rá nem jellemző,mielőtt elment itthonról,megfürdött és megborotválkozott,jó ez normális,tudom.

Hazáért,és újra letusolt,és mikor jött ki a fürdőszobából,össze volt karmolva az egyik oldala,szinte látszott hogy meg van sérülve a bőr.

De egész este ,rossz érzés volt bennem,és ez sem jellemző rám

Mondtam neki,hogy nézze meg a hátát a tükörbe.

Mondtam neki,hogy ne vakarja,nem akartam veszekedni,ez nem vall rám.

Voltak korábban problémák,amivel elveszítette a bizalmam,nem megcsalás,de majdnem.

Engedjem el a dolgot?

Van egy 4 éves gyerekünk,és másodikkal vagyok terhes

Az elmúlt pár napba,próbálkoztam nála,tegnap este is,de elutasított.

2021. júl. 12. 01:17
 151/184 A kérdező kommentje:
Tehát,ha megnézed,követed,akkor meglátod hogy Vajdaságon keresztül is folyik.
2022. máj. 23. 16:48
 152/184 anonim ***** válasza:
0%
3 lehetséges magyarázat van. - Nem csalt meg. /valami más miatt voltak a karcolásszeru csíkok a hatan/. - Megcsalt, de egyszeri alkalom volt. - Viszonya van /ehhez azt tenném hozzá, hogy van egy lefolyasi szakasza. Előbb, utóbb vége lesz. A lehetőségek hiánya megoli a szerelmen alapuló viszonyokat is. Ilyenkor a házaspárok visszatalalnak egymáshoz.
2022. máj. 23. 23:04
 153/184 anonim ***** válasza:
73%
Itt alapvetően a bizalom ingott meg,és ameddig nem tudod az igazat addig ez nem is fog helyreállni.Szval vagy elkezdel egy kicsit kutakodni hogy mit is csinál a férjed….Van aki segítene ebben?
2022. máj. 24. 09:52
 154/184 anonim ***** válasza:
100%
De hogy reagált erre a férjed, mikor kifakadtál? Mondott valamit? Elment ezek után is "futni"?
2022. máj. 24. 10:48
 155/184 A kérdező kommentje:

Igen,a bizalom.

De itt sok minden ellene szól.

Ő nem vallaná be,mert tudja hogy ezzel elveszít bennünket.

Nagyon tanácstalan vagyok.

Felteszem magamnak a kérdést,hogy ha tényleg semmit sem csinált,csupán minden félre értés,akkor egy jó embert veszitek el.

Másik pedig az,hogyha tényleg van valakije,akkor ezzel engem néz hülyének,és azt hiszi,velem bármit lehet,hogy úgyis megússza.

Azt mondta,hogyha lenne valakije,akkor szerintem ,harcolna értem? (Értsd úgy,hogyha lenne valakije,akkor ugye nem magyarázkodna,hanem menne)

Aztán munkán sokat írt messengeren,hogy mi vagyunk a mindenei,hogy én mindent megadok neki(tehát ha úgy nézzük,mi tényleg szép család vagyunk,nem vitázunk, szépen neveljük a gyerekeket,sokat beszélgetünk az életről és satöbbi. )

Csak mi van,ha velem van a baj,és tényleg minden ellene szól? Nem ment el este,és azt mondta,N fog menni sehová (pont ez hiányzik)

Néha azért jó ha elmegy,főleg ha tudom hol van ,de ez a sok bizonytalanság.

Azt mondta, menjünk el pszichológushoz,vagy parterapiara,hogy helyre állítsuk a bizalmat közöttünk.

2022. máj. 24. 11:23
 156/184 anonim ***** válasza:
100%
Azért az ugye tiszta, hogy a kérdés majdnem egy éves? És gyakorlatilag még mindig ugyanitt tartotok, "csak" közben született még egy gyerek is? Nyilván a te döntésed, hogy hiszel-e a férjednek, együtt maradtok-e, vagy sem, de ha így haladtok, még évek múlva is ugyanitt fog stagnálni a dolog, benned nem lesz bizalom, mert még akkor sem tudod eldönteni, mi is történt, vagy épp van-e valakije.
2022. máj. 24. 12:04
 157/184 A kérdező kommentje:
És akkor hogyan tovább? Tehát ha tényleg nem csinál semmit,és csak velem vannak bajok? (Vagyis érthető,ő is mondta,hogy pár éve elrontotta a bizalmat.
2022. máj. 24. 13:58
 158/184 anonim ***** válasza:
50%
Nyomozz egy kicsit utána.Pl.ha hozzáfèrsz a telefonhoz stb….Sokan a végsőkig tagadnak.De lehet hogy nálatok pont nem ez van.50-50%
2022. máj. 24. 16:20
 159/184 anonim ***** válasza:
100%

Kíváncsi vagyok nagyon, lesz-e bármi, amiből egyértelművé válik.

Nem tudom, megcsal-e, de hogy anno heti 3-4-szer komplett estére hagyta magára a terhes feleségét a kisgyerekével... nekem már ez elég lenne, megcsalás nélkül is, hogy valagba rúgjam.

2022. máj. 24. 16:28
 160/184 A kérdező kommentje:

Miért kellene valagba rúgni?

Tehát,felnőtt emberek vagyunk, mindenkinek jár szabadság,én úgy gondolom. Én soha nem láncoltam magamhoz,ahogyan ő sem engem(én mondjuk nagyon ritkán mentem bármerre is)

Szégyellem,de volt már hogy át néztem a telefonját,semmit sem találtam.

Meg ha bármi lenne a telefonban,tuti törölné őket szerintem.

2022. máj. 24. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!