Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elment Eb döntőt nézni, Össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elment Eb döntőt nézni, Össze karmolt háttal jött haza, terhes vagyok. Most mit csináljak? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok..

Ma férjem teljesen kifordult magából.

Egész nap feldobott volt,ami rá nem jellemző,mielőtt elment itthonról,megfürdött és megborotválkozott,jó ez normális,tudom.

Hazáért,és újra letusolt,és mikor jött ki a fürdőszobából,össze volt karmolva az egyik oldala,szinte látszott hogy meg van sérülve a bőr.

De egész este ,rossz érzés volt bennem,és ez sem jellemző rám

Mondtam neki,hogy nézze meg a hátát a tükörbe.

Mondtam neki,hogy ne vakarja,nem akartam veszekedni,ez nem vall rám.

Voltak korábban problémák,amivel elveszítette a bizalmam,nem megcsalás,de majdnem.

Engedjem el a dolgot?

Van egy 4 éves gyerekünk,és másodikkal vagyok terhes

Az elmúlt pár napba,próbálkoztam nála,tegnap este is,de elutasított.

2021. júl. 12. 01:17
 171/184 A kérdező kommentje:

Sokat gondolkodom ezen,hogy van egy szép családom,szépen nevelem a gyerekeket.

Viszonylag jól megvagyunk férjemmel,nem vitázunk (lehet azért,mert sok mindent nem mondok ki,ami bennem van)

Oda állok elé,és mondjam hogy válni akarok,úgy hogy semmi bizonyítékom nincs ellene,csak feltételezem hogy megcsal?

Ha meg is csal,nem érdemlem meg,tényleg nem,ha magamba nézek.

De úgy kellene hogy éljek,hogy nem bízok meg benne,ezzel őt is tönkre teszem,és magamat is.

Ha nem csal meg,akkor pedig eldobok egy felépített családot.

2022. máj. 26. 20:17
 172/184 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem jó választ adott a férj, nem próbál mismásolni, menekülni, hanem beismeri hogy hibázott"

Persze, ez így leírva nagyon szép dolog, megírt egy üzenetet, amit már ki tudja, hányadszor ígér. Ígérni marha könnyű, de tenni kell, a tettek számítanak. Ismertem olyat, aki mindig ilyen szép üzenetekkel próbálta kenegetni a szart, ideig-óráig nyugi volt utána, aztán minden ment tovább ugyanúgy.

Kérdező, az nem fog működni, ha már előre bocsánatot kérsz azért, hogy jelzel valamit a férjed felé, ami nem tetszik. Ebből neki is csak annyi fog lejönni, hogy tulajdonképpen te sem akarod igazán a változást, csak szóvá teszed. Így nem fog komolyan venni! Akármilyen nehéz, most kell a sarkadra állnod, mert ha a gyerekeid ezt az erőtlen próbálkozást látják, akkor ők is pont így fognak viselkedni az életben és ez marhára meg fogja nehezíteni az életüket!

2022. máj. 26. 20:30
 173/184 A kérdező kommentje:

Bármit mondok,neki úgy jön le,hogy bajom van vele,hogy ő nem elég jó.

Neki ez gyerekkorára tekinthető vissza. Tehát nagyon magára veszi a dolgokat.

Egyszer mondtam neki (még dolgoztam 3 műszakban) ,hogy a inti álló szárítón,ne mindegyikre pakoljon ruhát,hanem minden másodikra,ez irtó rosszul esett neki,és mondta is,hogy mindent rosszul csinál.

Haza jött, mindjárt beszélek vele,aztán meglássuk mit mond.

2022. máj. 26. 22:48
 174/184 anonim ***** válasza:
100%
172, a szövegben semmiféle ígéret volt, csak a hibája elismerése, amire elég kevés ember hajlandó.
2022. máj. 27. 06:59
 175/184 anonim ***** válasza:
13%
Egyél húslevest hülyegyerek...ósszekarmolt hát...fantasztikus... Idióta!!
2022. máj. 27. 23:38
 176/184 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, úgy nem lehet normális életet élni, ha folyton azon görcsölsz, hogy megfelelj a férjednek, aki egyébként a leírás alapján meg sem próbálja viszonozni mindezt. Lehet mentegetni, de nehogy már hímestojásként kelljen egy kétgyerekes apukával közölni, hogy jó lenne, ha nem járna el ennyit és foglalkozna a családjával. Lehet, hogy rendes ember a férjed, a neked írt üzenete is kedves hangvételű, nem bántó, de hogy rohadt sunyi, az biztos! Jól tudja, hogy úgysem fogsz semmi komoly lépést tenni, ezért megnyugtat téged azzal, hogy igazat ad neked, de utána minden megy tovább a megszokott kerékvágásban. Így fogjátok leélni az életeteket és a végén majd csak azt veszed észre, hogy te egyfolytában azon görcsöltél, hogy a férjecskédet nehogy megbántsd valamivel.

Tök jó, hogy nem vagy hárpia, de ez sem jó, találd meg az arany középutat a saját és a gyerekeid érdekében!

2022. máj. 28. 10:07
 177/184 A kérdező kommentje:

Leültettem hogy megbeszéljük a dolgokat, elmondtam neki mindent ami bennem van.

Azóta nem ment sehová,és többet foglalkoznik a gyerekkel és velem is.

Szó nélkül viszi a gyerekeket fürödni, ebéd/vacsora után elmosogat.

Bevallotta,hogy igazam van, tehát minden felelősség rám hárul.

Attól hogy szülési szabadságon vagyok, állandóan talpon vagyok,mire haza ér a munkából,itthon rend van,és minden nap főzök, mellette gyerekeket nevelem,rendezem őket. Anyukák tudják miről beszélek,főleg hogy nagy veteményes kertünk is van, udvar,amit rendezni kell.

Nem vagyok hárpia ,ez tény. Nem is szeretek vitatkozni.

Azt mondja,hogy jobban érzi magát velünk.

Nézzétek el nekem, fáradt vagyok,már fogalmazni sem tudok,de a lényeg ott van.

Köszönöm hogy segítettetek, csodálatosak vagytok ♥️

2022. jún. 4. 01:21
 178/184 anonim ***** válasza:
73%
Minden jót Nektek!!
2022. jún. 4. 07:56
 179/184 A kérdező kommentje:

Tudom,már lassan 3 éves.

Még most sem hevertem ki a dolgot, igazából,az a furcsa, hogy a barátjával nem igen, találkozik,nem megy el itthonról,nem keresi a barátját.

Vissza gondolva..

Ha szülni mentem,vagy járt autós iskolába,előtte mindig ment a wc-re,a stressz miatt ment a hasa..

Nos... Azon a nyáron, mikor elment otthonról,előtte mindig ment a hasa.

Tudom,furcsán hangzik. De néha még feljön benne a dolog

2024. jan. 9. 01:30
 180/184 anonim ***** válasza:
63%
Ha volt is valaki azt gyorsan lezarta .. tehat mar nem szamit.
2024. jan. 9. 02:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!