Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elment Eb döntőt nézni, Össze karmolt háttal jött haza, terhes vagyok. Most mit csináljak? Többi lent.
Sziasztok..
Ma férjem teljesen kifordult magából.
Egész nap feldobott volt,ami rá nem jellemző,mielőtt elment itthonról,megfürdött és megborotválkozott,jó ez normális,tudom.
Hazáért,és újra letusolt,és mikor jött ki a fürdőszobából,össze volt karmolva az egyik oldala,szinte látszott hogy meg van sérülve a bőr.
De egész este ,rossz érzés volt bennem,és ez sem jellemző rám
Mondtam neki,hogy nézze meg a hátát a tükörbe.
Mondtam neki,hogy ne vakarja,nem akartam veszekedni,ez nem vall rám.
Voltak korábban problémák,amivel elveszítette a bizalmam,nem megcsalás,de majdnem.
Engedjem el a dolgot?
Van egy 4 éves gyerekünk,és másodikkal vagyok terhes
Az elmúlt pár napba,próbálkoztam nála,tegnap este is,de elutasított.
Sajnos szerelmesen sokan elkövetjük ezt a hibát, hogy elhisszük, reménykedünk benne, hogy változni fog. Aztán általában koppanunk.
Hú 2 éve? Már lehet akkor is volt valakije.
Sajnos,tényleg sokan beleesünk ebbe a hibába.
Pedig halljuk itt-ott de mégsem leszünk elég körültekintőek,mindent a saját bőrünkön kell megtapasztalni..
Hogy mit?
Fuu.. mivel nem M.O-n élek, így jövőre vissza kell mennem dolgozni,körülbelül egy év múlva.
A ház,az marad nekem,ő mehet a szüleihez.
Elég jól keresek ahhoz ,hogy eltarsam magunkat a gyerekekkel.
Már említettem és írtam, hogy szomorú dolog!
Nem kell minden férfit egy zsákba tenni!
131 *
Igen tanulunk egymástól.
Igen tanulunk egész életen.
Nagyon szemét dolgot tettem,lehet kövezni..
Belenéztem a telefonjába,vagyis az emaileket,és ott volt az a google mapsz.. valaki esetleg ért hozzá,mennyire biztos ez?
Azt írja hogy a fogadó irodába,csupán 45 percet volt..
De általában 3-3,5 órát megy el.
Bicajjal 10 perc a központ.
“elkelt a székről és bejött a házba,ott hagyott”
.
És elment töprengeni, hogy mit hazudjon. A szülei nem lesznek húlyék a fiuk ellen vallani. Lehet, hogy seggbe rúgják, megmossák a fejét, mert nem akarják a családot felrobbantani.
A haverjai nem fognak vele szembefordulni, és ők sem akarják (jobb esetben), hogy váljatok.
Amúgy meg a legrondább szúnyogcsípés vakarása sem okoz éles körömmrl vésett csíkot. Vörös foltot okoz, esetleg konkrétan a csípés helyén pont alakú sebet.
A vakarás és a körömmel végigszántás nem ugyanaz.
Most lebukott. Legközelebb vigyázni fog.
Egyébként a szeretők, ha tudósítani akarnak a létezésükről, többet akarnak a pasastól, így is szoktak “üzenni” az asszonynak: “vagyok!”.
“Felhoztam neki a 3-mast,ő nem akart bele menni. “
.
Tehát, ha a hátad mögött, titokban szexel más nővel, attól szenvedsz. De ha a szemed láttára csinálná egy másik nővel, azt eltűrnéd, sőt élveznéd?!
Azon túl, hogy ez beteges, undorító dolog, akkor is, ha egész ipart építettek már az aberrációra, végül is mi a te problémád?!
Beleegyeztél, hogy hármasban csináljátok. Benne van annyi egészséges, hogy azt nem akarja.
Akkor mi a problémád azzal, hogy csinálja, de legalább nem kell végignézned.
Egyre inkább tolódunj afelé, hogy jamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!