Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elment Eb döntőt nézni, Össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elment Eb döntőt nézni, Össze karmolt háttal jött haza, terhes vagyok. Most mit csináljak? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok..

Ma férjem teljesen kifordult magából.

Egész nap feldobott volt,ami rá nem jellemző,mielőtt elment itthonról,megfürdött és megborotválkozott,jó ez normális,tudom.

Hazáért,és újra letusolt,és mikor jött ki a fürdőszobából,össze volt karmolva az egyik oldala,szinte látszott hogy meg van sérülve a bőr.

De egész este ,rossz érzés volt bennem,és ez sem jellemző rám

Mondtam neki,hogy nézze meg a hátát a tükörbe.

Mondtam neki,hogy ne vakarja,nem akartam veszekedni,ez nem vall rám.

Voltak korábban problémák,amivel elveszítette a bizalmam,nem megcsalás,de majdnem.

Engedjem el a dolgot?

Van egy 4 éves gyerekünk,és másodikkal vagyok terhes

Az elmúlt pár napba,próbálkoztam nála,tegnap este is,de elutasított.

2021. júl. 12. 01:17
 161/184 anonim ***** válasza:
100%
Neked is jár heti 4 szabad este amikor ő van otthon a gyerekkel, gyerekekkel?
2022. máj. 24. 17:23
 162/184 anonim ***** válasza:
100%

"Azt mondta, hogyha lenne valakije,akkor szerintem ,harcolna értem? (Értsd úgy, hogyha lenne valakije,akkor ugye nem magyarázkodna,hanem menne)"

Jajj, ez borzalmasan rossz duma. Nem azt mondom, hogy biztosan megcsal a férjed, de persze, hogy ezt mondja, ha nem akar titeket elveszíteni. Azok, akik megcsalják a párjukat, általában csak az élvezet miatt teszik, eszük ágában sincs kilépni a házasságukból, felezni a vagyont és hétvégi szülőnek lenni, mert jó az otthon kényelme, de kell a kaland is.

2022. máj. 24. 22:49
 163/184 A kérdező kommentje:

Igen,ezen is gondolkodtam,tehát mindent jól átgondoltam,talán sokat is.

Most is azt írom,nem tudom mi tévő legyek.

Attól nem félek,hogy két gyerekkel nem kellenèk senkinek,én amolyan régi típusú nő vagyok,hogy igyekszem megjavítani,ami elromlott,de ez már elég komoly dolog. (próbálok fogalmazni, eléggé fáradt vagyok)

Írtam neki messengeren.

Ezt a választ kaptam

Én:Azért írom le,mert itthon már nem lenne kedvem se erről beszélni.

De,én is dolgozom,itthon,fogalmad sincs néha milyen kihívásokkal kell szembe néznem.

Elmehetnék én is valamerre néha,de nekem fontosabb az együtt töltött idő veletek,nem azt mondom,néha tényleg elmennék.

De ha vissza gondolok ,te hányszor léptél le egy héten, ahelyett hogy a gyerekkel lettél volna,vagy velünk,tudod,én se lennék ilyen mogorva,ha néha besegítenèl,oké hogy néha elmosogatsz,vagy elviszed X az oviba,de ez édes kevés ahhoz,amit én csinálok itthon.

Megértem hogy nehéz néha a napod, olyankor nem is várom el, hogy segíts,de én is sokszor fáradt vagyok,nehezen rosszul alszunk.

Te egy család apa vagy,azért nem kellene hetente 3-4x elmenned itthonról.Szinte a gyerekek rám számíthatnak,X gyerek is,így bele gondolva nagyon rosszul esik,mert szerettem volna még gyereket,de így nem,tehát nem szülnèk már neked.

Úgy érzem,leragadtál egy szinten.

Nekem nincs azzal bajom ha elmész,de mi is itt vagyunk...

A baj az,hogy mondanom kell,mert magadtól nem vinnéd el X gyereket játszótérre,vagy X babát sétálni.

Nekem ez jól esne,csak gondolj bele,állandóan velük vagyok.

Nem várom hogy megértsd.

Nem akarok én senkit sem bántani,téged sem,csak az a baj,hogy nem veszed észre magad.

Valahol úgy érzem,szét szakadok,de igyekszem helyt állni,veled is foglalkozni,de magamat se elhagyagolni.

2022. máj. 25. 00:20
 164/184 A kérdező kommentje:

Ő ezt a választ adta:

Tudod ez furcsa mert általában úgy gondolok magamra mint aki egy jó apa. De szerintem ez csak azért van mert nagyon szeretem a gyerekeinket. De most hogy olvasom amit írtál,sajnos azt kell mondanom hogy igazad van. Egy dolog szeretni őket és egész más törődni velük. Az utóbbi időben eléggé elkényelmesedtem és nem töltöttem annyi hasznos időt veletek mint kellett volna. Sajnos én egy olyan ember vagyok akinek néha kell egy kis fejmosás,hogy észrevegye magát és tudom hogy van neked elég bajod és dolgod ezen kívül is.

2022. máj. 25. 00:21
 165/184 anonim ***** válasza:
100%
Elképzelni sem tudok egy ilyen típusú beszélgetést, kommunikációt a férjemmel, ráadásul messengeren... valahogy annyira fura és életszerűtlen 😕
2022. máj. 25. 06:27
 166/184 anonim ***** válasza:
78%

Vegyes érzések vannak bennem az üzeneteket olvasva, de annyit azért hozzátennék, hogy ezek az üzenetek arról árulkodnak, hogy még van tisztelet és szeretet egymás felé, mert ember módjára tudtok kommunikálni és a férjed részéről is teljesen korrekt a válasz. Az már egy másik kérdés, hogy ezt nem messengeren kéne intéznetek.

Mindenesetre, ha nem csak szavak ezek, hanem komolyan is gondolja, akkor talán van esély arra, hogy változni fog, bár megint csak a saját véleményemmel kiegészítve: Ha egy kétgyermekes apát folyton emlékeztetni kell arra, hogy foglalkoznia kéne a családjával, én abba tuti belefáradnék.

2022. máj. 25. 08:25
 167/184 A kérdező kommentje:

Sajnálom,hogy nem tudsz fèrjeddel kommunikálni.

Igen,bennem is sokszor kettős érzelmek kavarognak,azért is ilyen nehéz a helyzetem.

Szinte felemészt legbelül.

Mert tudok szeretni,nagyon is,de félek közel engedni magamhoz,hiszen olyan sok rosszat megéltem már életem során, elég fiatalon,de igyekeztem mindig nem kivetiteni rá.

Nem vagyok az a negatív ember,mint ahogy írtam is,mindig modolygok,nevetek,néha magamon is,mert olyan hülyeségeket tudok csinálni. 🙂(Főleg amióta 2 gyerekem van)

De úgy érzem, megérdemlem a boldog életet,ahol tényleg nyugodtan letehetem a terheim,ahol igazán bizhatok.

Nekem nem kell sok a boldogsághoz,hiszen az apróbb dolgoknak tudok igazán örülni.

Most arra gondoltam,bele vetem magam a tanulásban,nem lesz könnyű,de bár ezzel is lefoglalom magam.

Nem,nem homokba dugom a fejem,de ez nem jó nekem.

2022. máj. 25. 09:11
 168/184 anonim ***** válasza:
100%

Félreértettél, én tudok kommunikálni vele, nagyon is jól :D

A ti kommunikációtok életszerűtlen és fura. Mi leülünk egymással szemben, és megbeszéljük, ha gondunk van, nincs köztünk bizalmatlanság, egyikünk sem ad rá okot szerencsére.

Megérdemled a boldogságot te is, ez nem is kérdés, de gondolod, hogy ebben a házasságban ez még vissza tud jönni? Tudsz bízni benne? El tudsz így képzelni egy egész életet?

2022. máj. 25. 09:18
 169/184 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jó választ adott a férj, nem próbál mismásolni, menekülni, hanem beismeri hogy hibázott. A kérdés már csak az hogy fog-e hosszú távon változtatni a helyzeten.

Szerintem többet ne írj/mondj olyat, hogy "nem várom el, hogy megértsd". Igenis várd el. Alap dolog.

2022. máj. 25. 11:24
 170/184 A kérdező kommentje:

Lehet velem van a baj,hogy én gondolom túl a dolgokat.

Igazából nem tudom hogyan működik más embereknél a házasság.

Sokszor felteszem magamnak a kérdés,hogy mi a baj velem?

Vagy mit kellene másképp csinálnom?

Őszintén,este már nem volt kedvem erről beszélni,mivel igen nehéz napjai vannak kicsinek (jön a foga,mellette a nagy,és a házi munka)

Mindegy. Amúgy sem vagyok a szavak embere,meg nem szeretek vitázni, egyszerűen olyan idegesség fog el olyankor,hogy úgy érzem nyomban össze tudnék esni,másik pedig az,hogy nem tudom elhinni a szavait,és ez a legrosszabb.

Szeretném ezt a házasságot,szeretném a férjem,nekem így viszonylag jó minden, kivéve ez,hogy annyi árulkodó jel van,és nem tudom mit tegyek.

2022. máj. 26. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!