Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hónapos terhes vagyok, kiderült, hogy a férjem fél éve csal, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Első baba2021. júl. 6. 13:13
1/111 anonim válasza:
Ezt egyedül neked kell tudnod.
Ha itt mindenk azt mondja, váljatok el, akkor az lesz? Ha meg nem, akkor tűrsz?
2/111 anonim válasza:
Faképnél hagynám, a gyereket pedig vagy elvetetném (akár külföldön is), vagy megtartanám (ahogy alakul)
3/111 anonim válasza:
Én nem tudnèk tovább ilyen emberrel èlni és max csak akkor tartanám meg a gyereket ha egyedül is boldogulnèk vele és tényleg szeretnèm.
4/111 anonim válasza:
Én a pasit kidobnám, gyereket megtartanám.
6/111 anonim válasza:
Huu, nehéz kérdés. Azt gondolom ha a babát nagyon szeretted volna és úgy érzed vagy elég erős lelkileg végigcsinálni, vágj bele. Legnagyobb öröm forrásként tekints a picire,adjon ő erőt. Büszke leszel magadra, lehetsz is majd!!!!
7/111 anonim válasza:
Okos nő, pláne ha tétje van, nem vesz észre mindent! Okos nő vagy?
Csal, és? Te vagy a neje, a gyermeke anyja, a másik nő meg egészségügyi szükséglet.
Ne foglalkozz vele, mert a végén egyedül maradsz a picivel, és akkor mind a kettőtök élete kuka!
8/111 anonim válasza:
Én nem tartanám meg és elválnék.
De ez sok mindentől függ.
Ha vagy olyan anyagi és egyén helyzetben (van segítség) és szeretnéd, akkor tartsd meg.
Én biztosan nem ilyen sorsot szánnék a gyerekemnek de nincs erre jó valasz.
9/111 anonim válasza:
Ne tartsd meg ha nem tudod egyedül eltartani magad meg a gyereket. És mindenképpen válj el töle minél előbb.
10/111 anonim válasza:
Béküljetek ki, és neveljétek fel együtt a babát értelmes, felelős felnőttek módjára.
Te vagy neki a fontos, a másik nő csak ürítés. A baba érdekében úgyis lekoptatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!