Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 2 hónapos terhes vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 hónapos terhes vagyok, kiderült, hogy a férjem fél éve csal, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Első baba
2021. júl. 6. 13:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/111 anonim ***** válasza:
87%

Ő mit akar? Beszéltetek róla,hogy tudod? Tervezett gyerek volt? Mióta vagytok házasok,és mióta van a nővel?

Miért nem akarja befejezni vele? Őt szereti

2021. júl. 7. 11:02
 42/111 A kérdező kommentje:

Nem igazán hajlandó beszélni róla. Egy éve vagyunk házasok.

Fél éve van ezzel a nővel. Az előző kiderülésnél már másfél éve szeretője volt

2021. júl. 7. 11:22
 43/111 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ne haragudj, de ha valakinek másfél évig szeretője van, az már nem botlás, hanem viszony. Mindezek után mégis esélyt adtál neki és gyereket vállaltál vele, ezután pedig csodálkozol, hogy megint megcsal. Ez az ember semmibe vesz téged.
2021. júl. 7. 11:24
 44/111 anonim ***** válasza:
90%
Ez igen anyukám,mégis mit vártàl egy ilyentől?A legjobb amit tehetsz hogy elveteted a gyereket,elválsz,és új életet kezdesz.Szerintem.Amennyiben nem akkor viseld a következményeit.Ja,és a gyerektől nem fog megváltozni,csak mondom.
2021. júl. 7. 11:39
 45/111 anonim ***** válasza:
26%
Miért érzem azt, hogy a pasas valami tipikus jóképű, valóságshow-ba illő alfahím, akinek még azt is megbocsátanád, ha melletted b@szná a szeretőit...
2021. júl. 7. 11:45
 46/111 anonim ***** válasza:
81%

40

Hogy értékelheted magadat annyira alul, hogy diplomás, tanult Nőént, elnézed a megcsalast???? De komolyan. Amikor az egyik pasimrol kiderult, hogy csaladja van, felhivtam a feleseget! Tonkre tettem az eletet!!!!! Elvalt, asszony kisemmizte stb. Te meg megbocsatasz? Kikerheted magadnak, de nem vall tul okos jellemre, hogy megbocsatod a felrelepest

2021. júl. 7. 11:47
 47/111 anonim ***** válasza:
78%

Ja es nem egyszer b*szott félre, hanem VISZONYA volt. Az elsőt talán (en biztosan nem) meg lehet erteni.

De a viszonyt?

2021. júl. 7. 11:51
 48/111 anonim ***** válasza:
18%
46-os, hát rohadjon meg az ilyen rosszindulatú hárpia!
2021. júl. 7. 11:55
 49/111 anonim ***** válasza:
14%

"Amikor az egyik pasimrol kiderult, hogy csaladja van, felhivtam a feleseget! Tonkre tettem az eletet!!!!!"

Azért erre nem lennék büszke, hogy tönkretettem valaki életét, a te helyzeteden ez a dolog semmit nem javított, akkor mire is volt jó?

2021. júl. 7. 12:11
 50/111 anonim ***** válasza:
95%

48

Ő nem volt őszinte, ő b*szott át, használt ki, és én vagyok a hárpia?

👏

49

Megtanulta, hogy velem nem lehet szórakozni! Fiatal voltam...22-23.

Igazábol nem akartam én bosszut állni, csak amikor elhagyta a száját az a mondat, hogy: "azért nem mondtam el, mert akkor nem álltál volna velem szóba" 😳😳- Na akkor durrant el az agyam, és akkor kerestem meg a feleségét....

Aki persze kisemmizte, gyerekeket is vitte....Utána még a pasinak állt feljebb.

Ami vicces, hogy még fel is akart jelenteni rágalmazásért, (sajnos nem tette meg) pedig akkor még a per ktg.et is bukta volna. A feleseg nem sejtett semmit... ez a durva!

Kedves kerdezo! A ferjednek v.szinuleg tobb nője van még melletted Boldog életet....

2021. júl. 7. 16:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!