Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hónapos terhes vagyok, kiderült, hogy a férjem fél éve csal, mit csináljak?
Ő mit akar? Beszéltetek róla,hogy tudod? Tervezett gyerek volt? Mióta vagytok házasok,és mióta van a nővel?
Miért nem akarja befejezni vele? Őt szereti
Nem igazán hajlandó beszélni róla. Egy éve vagyunk házasok.
Fél éve van ezzel a nővel. Az előző kiderülésnél már másfél éve szeretője volt
40
Hogy értékelheted magadat annyira alul, hogy diplomás, tanult Nőént, elnézed a megcsalast???? De komolyan. Amikor az egyik pasimrol kiderult, hogy csaladja van, felhivtam a feleseget! Tonkre tettem az eletet!!!!! Elvalt, asszony kisemmizte stb. Te meg megbocsatasz? Kikerheted magadnak, de nem vall tul okos jellemre, hogy megbocsatod a felrelepest
Ja es nem egyszer b*szott félre, hanem VISZONYA volt. Az elsőt talán (en biztosan nem) meg lehet erteni.
De a viszonyt?
"Amikor az egyik pasimrol kiderult, hogy csaladja van, felhivtam a feleseget! Tonkre tettem az eletet!!!!!"
Azért erre nem lennék büszke, hogy tönkretettem valaki életét, a te helyzeteden ez a dolog semmit nem javított, akkor mire is volt jó?
48
Ő nem volt őszinte, ő b*szott át, használt ki, és én vagyok a hárpia?
👏
49
Megtanulta, hogy velem nem lehet szórakozni! Fiatal voltam...22-23.
Igazábol nem akartam én bosszut állni, csak amikor elhagyta a száját az a mondat, hogy: "azért nem mondtam el, mert akkor nem álltál volna velem szóba" 😳😳- Na akkor durrant el az agyam, és akkor kerestem meg a feleségét....
Aki persze kisemmizte, gyerekeket is vitte....Utána még a pasinak állt feljebb.
Ami vicces, hogy még fel is akart jelenteni rágalmazásért, (sajnos nem tette meg) pedig akkor még a per ktg.et is bukta volna. A feleseg nem sejtett semmit... ez a durva!
Kedves kerdezo! A ferjednek v.szinuleg tobb nője van még melletted Boldog életet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!