Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hónapos terhes vagyok, kiderült, hogy a férjem fél éve csal, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Első baba2021. júl. 6. 13:13
31/111 anonim válasza:
Inkább vetesd el ha a pasi akar akkor ott fog kib@szni veled ahol akar.
32/111 anonim válasza:
2 hónapos alatt hány hetes terhességet kell érteni? Mondjuk majdnem mindegy, szinte biztos, hogy már nem tudod az abortuszt rendezni.
Úgyhogy az a kérdés, hogy egész életedben nyelsz, hogy megcsal, de nem egyedül neveled, vagy elválsz, és esélyt adsz magadnak egy normális kapcsolatra?
33/111 anonim válasza:
2 hónap az 8. hét. Sürgősen elvetetném. Pasi mindenesetre kuka, gyerekről meg minél hamarabb döntened kell.
34/111 anonim válasza:
Én ugybtudom, a 12. hetig engedelyezett aznabortusz! Ne tedd tonkre az eleted, es adj eselyt arra, h rendes csaladod legyen. Az a gyerek csak szenvedni fog
35/111 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom a baba semmiről nem tehet. Magamat okolom amiért nem hagytam el az első ilyennél. De nagyon szerettem akkor is, még mindig szeretem. Elképzeltem egy életet, elkezdtük felépíteni, közben ő végig a szemembe hazudik és átver. Nyilván a második ilyen esetben már bennem is megszólalt a kételkedés, főleg ilyen fiatalon
2021. júl. 6. 20:10
36/111 anonim válasza:
Gratulálok, hogy már huszonévesen, rövid ismeretség után, megcsalás után lebabázol neki. Gratulááálok!
37/111 anonim válasza:
Sztem kérdés miért csal? Es hogy te mit szeretnél, illetve megtudsz-e neki bocsajtani, ha arrol van szo. Egy kapcsolathoz 2 ember kell! Mindig 2 en a hibasak. Ha megakarod tartani a parod fejleszd magad, ha nem hagyd ott. A gyerek felől csak te dönthetsz. Hogy mi az okos döntés azt mindenki gondolja, de hogy szàmodra mi a helyes ut, azt csak te tudod eldönteni.
38/111 anonim válasza:
Ne mások döntsék el, hogy megtartod-e a gyermeket. A gyermek nem tehet erről a helyzetről. Attól hogy az apa felelőtlen, annak biztosan van oka. Ha tudtok rajt változtatni akkor tegyétek meg, de sokat kell dolgozni a kapcsolatért, és lehet 2 év múlva azt mondod, hogy megérte családot alapítani, mégha benned is marad a tüske. Hozzáteszem szeretői viszonyok túl sokáig nem szoktak tartani, miután hivatalosan is összejönnek, addig izgalmas míg titok.
39/111 anonim válasza:
Az a baba, egész élete során csak nelkulozni fog. Sajnos valoszinuleg tul okos sem vagy, (es igy mem is kereshetsz tul jol) ha akkora idiota vagy, h megbocsatod a felrelepest...
Szoval szerintem vetesd el.
40/111 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de két diplomám van, vezető állásban dolgozom. Kétlem hogy az IQ-m jelentene bármit abban hogy megbocsátottam az első kiderülést. Ezt kikérem magamnak.
2021. júl. 7. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!