Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hónapos terhes vagyok, kiderült, hogy a férjem fél éve csal, mit csináljak?
És, ha átvert, akkor mi van? Megdugott néhányszor, na bumm... Mondd a szemébe, hogy egy patkány, önts a képébe vizet, aztán tiltsd le és ennyi. De neeeem... Neked szét kellett cseszni egy egész családot, csak mert a te gyémántp1nádat valaki használni merte (és hozzáteszem a TE beleegyezéseddel! Nem megerőszakolt, csak kamuzott!). Te úgy érezted, hogy jogod van elvenni két gyerektől az apját. Hát EZ a mocskos féreg magatartás!
Igen, egy harmincas férfit sajnálok. Mert az a harmincas férfi is egy EMBER, egy FÉRJ, és egy CSALÁDAPA. Akinek gondolom SZÜLEI is vannak (és ők is szenvednek most a fiuk sorsa miatt), akinek a GYEREKEI most apa nélkül nőnek fel, akit TÖNKRETETTEK. Mert te úgy érzed, hogy jogod van ehhez, csak mert a te p1nád olyan értékes, hogy ezt érdemli, aki nem úgy táncol, ahogy te fütyülsz.
Csoda, hogy hányok tőletek? Hát hányinger a világ!
De tényleg röhejes. Ha egy kóborkutya rátámad egy gyerekre, súlyos sérüléseket okoz - én beírom, hogy a kutyát el kell altatni, verbális lincselést kapok. Mert egy ÉLETVESZÉLYES ELVADULT KUTYÁT elaltatnék, aki kiharapott több darabot egy ártatlan gyerekből.
De ha valaki TÖNKRETESZ egy büntetlen előéletű, adófizető családapát, a gyerekeit elszakítja az apjuktól - azt meg megtapsolják, hogy jól tette.
NORMÁLISAK VAGYTOK?! Tényleg megérett a világ a pusztulásra. A magadfajták miatt annyira nem is bánnám, ha az arabok ledobnának már ide egy testes bombát...
Ti mit ittatok? #50 egy dolgot tett, felnyitotta egy nő szemét. A PASI csalt, valószínűleg nem először amúgy, csak most talált emberére. Amikor úgy DÖNTÖTT, hogy másba mártja a farkát, tudta, hogy ennek lehet következménye.( Kivéve, ha értelmi fogyatékos, akkor elnézést.) Nem a nő tiltja el a gyerekeitől, nem ő dobta ki, nem ő tette hajléktalanná, hanem a feleség. Dönthetett volna úgy is, hogy szemet hunyt és megmarad a "szent család". Nem úgy döntött.(Én ezzel egyetértek, de elfogadom, ha más nem.) De azért ne hagyjuk már figyelmen kívül azt a TÉNYT, hogy a válaszoló egy dologban döntött. Bemutatta egy nőnek a férjének egy másik oldalát. Minden más a férj és a feleség döntése volt.
A #62 meg egyértelmű, hogy egy félrekefélő pasas, ezért vált ki belőle, ilyen indulatokat. Bizony, veled is megtörténhet 😉
Akkor még egyszer: Ő csinálta saját magával ezt, es a feleség megkoszonte, hogy szóltam!
Reszemről ez megerőszakolas. Mert undorodom az olyantól, aki félrelép! Eleve nem is lettem volna vele, ha tudom. Igen, én tartom magam annilyira ertekesnek magamat hogy ezt ne nézzem el. (Ezért nem értem a kerdezőt, hogy ő miért bocsát meg egy ilyet!)
Tehát előről: hogy az egybites, felsőbbrendüséget hirdető, agyad is megertse: NEM en csesztem szet az eletet, hanem ő saját maga!
A vitát reszemrol lezartnak tekintem, nem bántam meg tovabbra sem! Megerdemelte ő is, és megersemelte a feleség is, hogy tudjon a dologrol, es hogy olyan ferfivel lehessen együtt, aki neki jó.
Ne fáradj a válasszal....nem kovetem tovabb a kerdest
P.S. Feleségként, anyaként, tudni akarnám, ha a ferjem félrement, hogy elválhassak!
Hát a jóisten mentsen meg minden férfit a hozzátok hasonló vérszomjas egoista hárpiáktól... 🙏
63: nekem nincsenek szeretőim. Empátiám van. Aztán majd ne lepődjetek meg, ha a két "megmentett" gyerekből valami csődtömeg lesz. Ilyenkor szokott az jönni, hogy a lányokból egy apakomplexusos túlfeminizálódott r1banc lesz, a fiúból meg egy befordult lúzer, aki a gyűlölködés miatt még abban is bűnösnek fogja magát érezni, hogy él.
Tapsoljátok meg magatokat, bravó! Éljen a nagy női igazság! Remélem, majd ti is részesültök belőle. 🙏
Az a nő, aki a pasit védi!! Te is inkább örülnél annak, ha hátad mögött kúr.o.g.atna félre, te meg azt hinnéd, hogy mennyire mázlista vagy a hűséges pasiddal? :D
"De ha valaki TÖNKRETESZ egy büntetlen előéletű, adófizető családapát, a gyerekeit elszakítja az apjuktól - azt meg megtapsolják, hogy jól tette."
Erre meg annyit írok, hogy továbbra is büntetlen marad, adót is fizethet. :D Ezt nem érinti. Azért álljon már meg a menet, mindennek vannak következményei. Egy ejnye-bejnyéből mit tanult volna? Te tipikusan az a fogyatékos vagy, akinek ha alkoholista férje lenne, ezzel védenéd,hogy "jó ember ő, ha nem iszik", csak hát minden nap iszik, és minden nap szétveri a fejed, de hát jó ember, adót fizet :D
Férfi vagyok. Van párom. Nincs szeretőm. (Amúgy hogy jönnek az én személyes jellemzőim a kérdéshez?!)
A véleményemet továbbra is tartom: első a gyerek. És ha a gyerek érdeke azt kívánja, hogy valaki elhallgasson egy viszonyt - akkor kussoljon.
#68! A gyerek érdeke azt kívánja, hogy az apja ne b.sszon félre. Ennyi.
(Bocs Kérdező, ez a te férjedre is vonatkozik.) Választ már adtam. Nálam a pasi lapát, a gyerek marad. Ja, és nem akarom elkeseríteni a #68-as válaszolót, de az ilyen sz.rházi pótolható, a gyerek nem veszít semmit.
Nem veszít semmit?! Könyörgöm, elveszíti az APJÁT. Nem csak hogy nem láthatja, hanem még ellene is lesz nevelve! Merthogy az qrvaélet, hogy a kedves anyukák ilyen esetben az apák ellen hangolják őket. Elmondják mindennek rendszeresen, éreztetik velük, hogy az apa ellenség, szándékosan tesznek róla, hogy a gyerek eltávolodjon tőle... Rohadtul undorító jelenség. Régebben randiztam olyan nővel, akinek gyereke van - hát láttam már rá példát. Milyen jót is a tesz a gyereknek, amikor a kedves anyuka szájából olyan kifejezések hangzanak el, hogy "biztos ezt is a qrva apádtól tanultad".
És ismétlem, és mostmár tényleg fogjátok fel:
Az hogy egy férfi milyen FÉRFIKÉNT és milyen APAKÉNT az két különböző dolog. Nincs összefüggés a kettő között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!