Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hónapos terhes vagyok, kiderült, hogy a férjem fél éve csal, mit csináljak?
51
Ja! Es mással nem csinalja meg!
53
Más Nőtársamat már nem kurja át
De most 50-es, te komolyan arra vagy büszke, hogy tönkrement miattad egy család? Hogy a gyerekek apa nélkül nőnek fel, hogy a feleség majd direkt az apjuk ellen hangolja a gyerekeket? Hogy a szülők konfliktusa majd mérgezi a gyerekek lelkét? Hogy a férj miattad földönfutó lett?
Miért nem bírtad csak simán megszakítani a kapcsolatot?! Mégis kinek érzed magad, te? Talán neked gyémántból van a p1nád?! Egyszerűen csak ki kellett volna szállni, de neeeem... A mocskos női egód nem bírta ki. Inkább emberéleteket teszel tönkre, csak hogy a nyomorult egód megnyugodjon.
Remélem majd évtizedek múlva, amikor te már egy büdös gyenge öregasszony leszel, a gyerekei majd megkeresnek, és méltóan megbosszulják, amiért elvetted tőlük a családjukat!
tönkrement miattad egy család?
● Nem miattam! Ő hazudott! A nő egyebként megkoszonte!
Hogy a gyerekek apa nélkül nőnek fel,
● Nem kellett volna félrekurni! Ilyen apara nincs szukseg!
hogy a feleség majd direkt az apjuk ellen hangolja a gyerekeket?
● Csodálkozol? Megerdemli! Mondom még egyszer! Ilyen apára nincs szukseg!
Hogy a szülők konfliktusa majd mérgezi a gyerekek lelkét?
● Az mérgezné a lelkuket, ha a tisztességes anyukájuk, továbbra is át lenne b*szva. Ha nem velem, akkor mással!
Hogy a férj miattad földönfutó lett?
● NEM MIATTAM!!! Sajat maga miatt!
Miért nem bírtad csak simán megszakítani a kapcsolatot?!
●Nem csak az én bosszumrol volt szó! A feleség is megérdemelte, hogy tudja, kivel élt egyutt!
Mégis kinek érzed magad, te? Talán neked gyémántból van a p1nád?!
● Egy huszon eves fiatal lány voltam! Akit átb*sztak! Holott az ismerkedéskor leszogeztem, hogy en SOHA nem kezdenék nős pasival! Egyszerűen csak ki kellett volna szállni, de neeeem... A mocskos női egód nem bírta ki.
● Akkor még egyszer! Ő hazudott, vert át, csapott be, és én vagyok a rossz????
Inkább emberéleteket teszel tönkre, csak hogy a nyomorult egód megnyugodjon.
● Nem gondolom, hogy számit ennek a férdinak az élete! Majd legkozelebb kétszer is meggondolja, hogy belegyalogoljon e az aktuális partnere lelkébe. (És most nem magamra gobdolok, hanem a feleségre)
És mondom még egyszer!!!!! Egészen odáig, egy k*rva szot nem szoltam, mig el nem hagyta a száját az a mondat, hogy "dehaelmondomnemállszszóbavelem" - Ez akkor feljogositja arra, hogy átverjen????? Magyarul azért, hogy megb*szhasson, átvert!
Remélem majd évtizedek múlva, amikor te már egy büdös gyenge öregasszony leszel, a gyerekei majd megkeresnek, és méltóan megbosszulják, amiért elvetted tőlük a családjukat!
● Ilyen szar apára nincs szukseg! Apanak innentol annyi joga van, hogy fizetheti a gyerektartást!
Magának okozta ezt a helyzetet!
Senki sem hiábtlan, vagy bűntelen. Ahogy én sem! De nem gondolom, hogy mondjuk a főiskolán törtent közgázmatekon tortenő puskazasomat, ossze lehet hasonlitani azzal, hogy hazudok egy ferfinek arrol, hogy ferjezett vagyok, csak azért, hogy megdugjon!
Soha nem b*sznék igy at senkit, ahogy ő tette velem....vagy jatszanek más erzelmeivel csak azért, hogy dugjon velem.
Jogom lett volna tudni, es akkor nem kezdtem volna vele! De nem, ő kihasznált, viselje a kovetkezményeit. Még neki allt feljebb! Meg fel akart jelenteni ragalmazásért.
Pofám leszakad tőled is! Te beszelsz arrol, hogy hányinger a világ, miközben egy 30as ferfit sajnálgatsz, aki atvert egy fiatal lányt azért, hogy dugjon vele.👏 Taps
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!