Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 2 hónapos terhes vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 hónapos terhes vagyok, kiderült, hogy a férjem fél éve csal, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Első baba
2021. júl. 6. 13:13
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/111 anonim ***** válasza:
88%
50-es,sztrem jól tetted,joga volt tudni a feleségnek hogy kivel èl/t.
2021. júl. 7. 19:03
 52/111 anonim ***** válasza:
88%

51

Ja! Es mással nem csinalja meg!

2021. júl. 7. 19:46
 53/111 anonim ***** válasza:
71%
És ha megcsinálja akkor?
2021. júl. 7. 20:10
 54/111 anonim ***** válasza:
100%

53

Más Nőtársamat már nem kurja át

2021. júl. 7. 20:24
 55/111 anonim ***** válasza:
100%
Igazából tudtad mit vállalsz, már az elsőnél ki kellett volna rakni, de te még gyereket is csináltatsz vele. Vagy megszokod hogy mindig lesz más, vagy otthagyod, ennyi.
2021. júl. 7. 20:27
 56/111 anonim ***** válasza:
71%
Az a kisbaba semmiről sem tehet. Hány éves vagy? Lenne- e segítséged? Barátnőm is így volt és élete legnagyobb csodájának és ajándékának tartja a kislányát, akit 11 éve nevel egyedül... Kőkemény... A férfi egy szemétláda, de a baba nem tehet róla. Nyilván ha az anyagiak nem adottak, akkor jogos, hogy nem ilyen életet szánsz a gyereknek, de csoda. Én nem tudom, h döntenék, mert nekem nincs hátterem, és 35 vagyok. De ha így lennék, hazaköltöznék a szüleimhez és nevelnénk együtt. Nekem nem hiszem, hogy lenne lelkem.es lelkierőm megölni a hasamban, bennem fejlődő gyereket. Egyszer volt egy kapcsolatom, ott viszont elgondolkodtam, jó ég, mi lett volna ha, terbes lettem volna. Nem vokt megcsalás, csak mint nőt alázott meg. Gyűlöltem. Nem tudom, hogy mit tettem volna. Tudom, ellentmondásos, amit írtam, de ez nagyon nehéz döntés. Vagy nem...
2021. júl. 7. 23:24
 57/111 anonim ***** válasza:
14%

De most 50-es, te komolyan arra vagy büszke, hogy tönkrement miattad egy család? Hogy a gyerekek apa nélkül nőnek fel, hogy a feleség majd direkt az apjuk ellen hangolja a gyerekeket? Hogy a szülők konfliktusa majd mérgezi a gyerekek lelkét? Hogy a férj miattad földönfutó lett?

Miért nem bírtad csak simán megszakítani a kapcsolatot?! Mégis kinek érzed magad, te? Talán neked gyémántból van a p1nád?! Egyszerűen csak ki kellett volna szállni, de neeeem... A mocskos női egód nem bírta ki. Inkább emberéleteket teszel tönkre, csak hogy a nyomorult egód megnyugodjon.

Remélem majd évtizedek múlva, amikor te már egy büdös gyenge öregasszony leszel, a gyerekei majd megkeresnek, és méltóan megbosszulják, amiért elvetted tőlük a családjukat!

2021. júl. 8. 05:58
 58/111 anonim ***** válasza:
78%

tönkrement miattad egy család?

● Nem miattam! Ő hazudott! A nő egyebként megkoszonte!

Hogy a gyerekek apa nélkül nőnek fel,

● Nem kellett volna félrekurni! Ilyen apara nincs szukseg!

hogy a feleség majd direkt az apjuk ellen hangolja a gyerekeket?

● Csodálkozol? Megerdemli! Mondom még egyszer! Ilyen apára nincs szukseg!

Hogy a szülők konfliktusa majd mérgezi a gyerekek lelkét?

● Az mérgezné a lelkuket, ha a tisztességes anyukájuk, továbbra is át lenne b*szva. Ha nem velem, akkor mással!

Hogy a férj miattad földönfutó lett?

● NEM MIATTAM!!! Sajat maga miatt!

Miért nem bírtad csak simán megszakítani a kapcsolatot?!

●Nem csak az én bosszumrol volt szó! A feleség is megérdemelte, hogy tudja, kivel élt egyutt!

Mégis kinek érzed magad, te? Talán neked gyémántból van a p1nád?!

● Egy huszon eves fiatal lány voltam! Akit átb*sztak! Holott az ismerkedéskor leszogeztem, hogy en SOHA nem kezdenék nős pasival! Egyszerűen csak ki kellett volna szállni, de neeeem... A mocskos női egód nem bírta ki.

● Akkor még egyszer! Ő hazudott, vert át, csapott be, és én vagyok a rossz????

Inkább emberéleteket teszel tönkre, csak hogy a nyomorult egód megnyugodjon.

● Nem gondolom, hogy számit ennek a férdinak az élete! Majd legkozelebb kétszer is meggondolja, hogy belegyalogoljon e az aktuális partnere lelkébe. (És most nem magamra gobdolok, hanem a feleségre)

És mondom még egyszer!!!!! Egészen odáig, egy k*rva szot nem szoltam, mig el nem hagyta a száját az a mondat, hogy "dehaelmondomnemállszszóbavelem" - Ez akkor feljogositja arra, hogy átverjen????? Magyarul azért, hogy megb*szhasson, átvert!

Remélem majd évtizedek múlva, amikor te már egy büdös gyenge öregasszony leszel, a gyerekei majd megkeresnek, és méltóan megbosszulják, amiért elvetted tőlük a családjukat!

● Ilyen szar apára nincs szukseg! Apanak innentol annyi joga van, hogy fizetheti a gyerektartást!

Magának okozta ezt a helyzetet!

2021. júl. 8. 07:44
 59/111 anonim ***** válasza:
73%

Senki sem hiábtlan, vagy bűntelen. Ahogy én sem! De nem gondolom, hogy mondjuk a főiskolán törtent közgázmatekon tortenő puskazasomat, ossze lehet hasonlitani azzal, hogy hazudok egy ferfinek arrol, hogy ferjezett vagyok, csak azért, hogy megdugjon!

Soha nem b*sznék igy at senkit, ahogy ő tette velem....vagy jatszanek más erzelmeivel csak azért, hogy dugjon velem.

Jogom lett volna tudni, es akkor nem kezdtem volna vele! De nem, ő kihasznált, viselje a kovetkezményeit. Még neki allt feljebb! Meg fel akart jelenteni ragalmazásért.

Pofám leszakad tőled is! Te beszelsz arrol, hogy hányinger a világ, miközben egy 30as ferfit sajnálgatsz, aki atvert egy fiatal lányt azért, hogy dugjon vele.👏 Taps

2021. júl. 8. 10:08
 60/111 anonim ***** válasza:
16%
Jesszusom 60-as... végigolvastam minden kommentet, és nőként mondom, hogy borzasztó ez a megkeseredett vagdalkozás, amiket írsz... értem, hogy mi történt veletek, de ha neki nem volt joga ahhoz, hogy szexért hazudjon, neked miért volt jogod ahhoz, hogy tönkretedd az egész életét? Egyáltalán nem áll arányban a kettő. Nem a megcsaló felet akarom védeni, de túlzás, amit műveltél.
2021. júl. 8. 10:23
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!