Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hónapos terhes vagyok, kiderült, hogy a férjem fél éve csal, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Első baba2021. júl. 6. 13:13
11/111 A kérdező kommentje:
Sajnos az üzenetekből én nem úgy láttam, hogy a baba érdekében lekoptatja, épp hogy inkább próbálja gyakoribbá tenni a találkozókat
2021. júl. 6. 13:48
12/111 anonim válasza:
Én is elvetetném és elhagynám.
13/111 anonim válasza:
Erős amit a 13as írt, de őszintén én is ezt tenném. Persze könnyű ezt mondanom úgy, hogy sosem voltam terhes.
14/111 anonim válasza:
Én nem tudnám elvetetni. Viszont egyedül is fel tudnám nevelni. Ilyen helyzetben már kitettem volna a cuccait az ajtó elé. (A lakás is az enyém.)
15/111 anonim válasza:
Én elválnék és ha lenne segìtségem pl. család akire szamolhatnék akkor megtartanám.
16/111 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Nem az volt a kérdésem, hogy "elkapartassam" e a babámat vagy nem! A kérdésekre válaszolva anyagilag bírnám és a családom is mellettem állna tudom jól.
2021. júl. 6. 14:52
17/111 anonim válasza:
Egy gyerekkel pláne ha van egy normális munkahelye még simán sorba álnak a szerencsétlenebb pasik.
Ugyanit alig használt, első, nem dohányzó tulajt pasi eladó.
19/111 anonim válasza:
Tudom régi kérdés, de végül mi lett?
20/111 A kérdező kommentje:
Nem vagyok csúnya, sőt. Miért gondoljátok, hogy nem találnék magamnak idővel párt vagy csak a szerencsétlenebb pasik közül?!
2021. júl. 6. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!