Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elment Eb döntőt nézni, Össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elment Eb döntőt nézni, Össze karmolt háttal jött haza, terhes vagyok. Most mit csináljak? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok..

Ma férjem teljesen kifordult magából.

Egész nap feldobott volt,ami rá nem jellemző,mielőtt elment itthonról,megfürdött és megborotválkozott,jó ez normális,tudom.

Hazáért,és újra letusolt,és mikor jött ki a fürdőszobából,össze volt karmolva az egyik oldala,szinte látszott hogy meg van sérülve a bőr.

De egész este ,rossz érzés volt bennem,és ez sem jellemző rám

Mondtam neki,hogy nézze meg a hátát a tükörbe.

Mondtam neki,hogy ne vakarja,nem akartam veszekedni,ez nem vall rám.

Voltak korábban problémák,amivel elveszítette a bizalmam,nem megcsalás,de majdnem.

Engedjem el a dolgot?

Van egy 4 éves gyerekünk,és másodikkal vagyok terhes

Az elmúlt pár napba,próbálkoztam nála,tegnap este is,de elutasított.

2021. júl. 12. 01:17
 141/184 anonim ***** válasza:
8%

szerintem itt nincs kerdes: te betegesen feltekeny vagy.

elmondom. hogy en pl rendszeresen szetvakarom magam almomban

2021. okt. 22. 19:34
 142/184 anonim ***** válasza:
93%
Lábát áztatja foci nézés előtt? Egy heteroszexuális felnőtt férfi? Ez komoly? Ezt valaki elhiszi. Férfi, ha férfivel/haverral néz meccset maximum sört visz, nem pedig tusol... Bár, családapaként mondom, milyen ember az ilyen, aki elmegy a gyereke, terhes felesége mellől hosszú időre fogadni, meg meccset nézni. Csodálatos mondhatom. Régebben velem is hasonlóan bánt egy nő, hazudott mindig mindenben, de egy idő után már nem bírtam tovább, léptem. Sokkal jobb volt így. Ne légy naiv kérlek!
2021. okt. 23. 12:22
 143/184 anonim ***** válasza:
37%
Szia kérdező, történt azóta valami?
2021. nov. 21. 16:34
 144/184 anonim ***** válasza:
16%

Szia! Kérdező nő!

Mi történt te veled?

Féltékeny nő vagy?

Miért is élsz ilyen jellegű férfival?

Monogám kapcsolatban akarsz lenni?

Vagy pedig poliamoria?

2021. nov. 21. 22:58
 145/184 anonim ***** válasza:
69%
Mi újság kérdező?
2022. márc. 6. 05:10
 146/184 anonim ***** válasza:
70%

Szia Kérdező!

Végigolvastam az összes hozzászólásod, de a végéről lemaradt a lényeg - Hogy alakult a sorsotok?

2022. máj. 22. 03:59
 147/184 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Azóta megszültem,minden jól ment,könnyen bele rázódtam mindenbe.

Többször olvastam az irásaitokat, köszönöm.

Azóta is többször elment meccset nézni,fogadni,focizni(amióta jó idő van)

Ma reggel főzött kávét, beszélgettünk,és azt mondta,hogy este elmegy futni a töltésre,munka után,este 11-kor ér haza.

Egész délelőtt nem szóltam ezzel kapcsolatban semmit, dél felé épp teritettem,mikor oda jött,és megkérdezte,hogy minden rendben van e,és ekkor kifakadtam'hogy ennyire hülyének nézel?" Melyik ember megy el egyedül este,munka után futni a Tisza mellé, töltés oldalba.

Aztán próbált magyarázkodni, beszéltem az öcsèmmel,mert azt hittem én reagálom túl,vagyis tudom hogy nem,de egy megerősítèst kértem.

Pakolok,és elmegyek pár napra,egy másik városba gyerekekkel együtt.

Nem játszom ezt tovább.

Pedig,és soha senkit sem néztem le,tényleg,de nem vagyok eldobni való ember,sőt. Mindig biztattam,mindenkit ,mindenkiben én öntöm a lelket,foglalkozom a férjemmel is, gyerekekkel, egyszerűek nem bírom már tovább.

Én jó ember vagyok,tényleg. Igyekszem mindig a legjobbat nyújtani mindenkinek,másoknak soha nem panaszkodom,szóvá is tették.

Nem bírom már tovább csinálni..

Elvesztem..

2022. máj. 23. 14:31
 148/184 A kérdező kommentje:
Amúgy 2 hete nem ment már el fogadni,focizni, meccset nézni,én gondoltam arra,hogy barátja már nem akarja védeni,így mást talált ki a titkos találkozókra.
2022. máj. 23. 14:43
 149/184 anonim ***** válasza:
26%
Kicsit belegabalyodtal a sztoriba kérdező! Azt írtad, nem Magyarországon éltek, akkor hogy megy a férjed a Tisza töltésére futni?
2022. máj. 23. 16:36
 150/184 A kérdező kommentje:

Nem Magyarországon,de nálunk több helyt folyik a Tisza, tehát több falun, városon át,ahol van töltés.

:)

2022. máj. 23. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!