Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elment Eb döntőt nézni, Össze karmolt háttal jött haza, terhes vagyok. Most mit csináljak? Többi lent.
Sziasztok..
Ma férjem teljesen kifordult magából.
Egész nap feldobott volt,ami rá nem jellemző,mielőtt elment itthonról,megfürdött és megborotválkozott,jó ez normális,tudom.
Hazáért,és újra letusolt,és mikor jött ki a fürdőszobából,össze volt karmolva az egyik oldala,szinte látszott hogy meg van sérülve a bőr.
De egész este ,rossz érzés volt bennem,és ez sem jellemző rám
Mondtam neki,hogy nézze meg a hátát a tükörbe.
Mondtam neki,hogy ne vakarja,nem akartam veszekedni,ez nem vall rám.
Voltak korábban problémák,amivel elveszítette a bizalmam,nem megcsalás,de majdnem.
Engedjem el a dolgot?
Van egy 4 éves gyerekünk,és másodikkal vagyok terhes
Az elmúlt pár napba,próbálkoztam nála,tegnap este is,de elutasított.
Biztosan figyelni fogom,és imádkozom hogy legyen elég erőm ezt végig csinálni csendben..
Gondoltam rá,hogy nyomom követem az sms-esit, hívás időtalmait, mivel előfizetéses. És átnézem rendszeresen a telefonját,beallitom a helymeghatározást is rajta,így tudom követni mikor merre járt.
Ezt a karmolást biztos, hogy nem ő csinálta. Ilyen irányban, fentről lefelé és kifelé nem tudod magadnak megcsikarni. Próbáld ki!
De a két zuhanyra ez se magyarázat.
Mindegy. A bizalmad megingott, válni nem akarsz, így most egy nehéz időszaknak nézel elébe.
De legyél okos, és már most kezdj gondolkodni, hogy ha 1-2 éven belül mégis váltok, akkor hogyan tovább?
Kérdező, erről a karomásról a szögéről, helyéről sajnos teljesen egyértelmű, hogy valaki alulról kapaszkodott belé és úgy karmolta meg...
Én is azt tudom neked javasolni, mint az egyik válaszoló, aki nagyon sok tippet írd, hogy mire figyelj, hogyan kövesd stb.
Nem lehet egyszerű, elhiszem, főleg, hogy vigyáznod kell most a kicsidre a pocakodban, de az a helyzet, hogy nincs "jó idő", később sem lesz. Most várandós vagy, később a baba lefoglalja majd minden idődet, annyira lehet nem is marad a részletekre figyelni, kicsit kutakodni stb. Nem hiszem, hogy akármilyen hazugságát akarod is elhinni, akkor nyugodt vagy. Szóval a stressz sajnos most mindenképpen adott, de ha most a körmére nézel és fülön csíped, akkor biztosítva van a későbbi nyugalmatok, az a felbecsülhetetlen érzés, hogy nem néz senki hülyének.
Elhiszem, hogy nem szeretnél egyedülálló anya lenni kicsi gyerekekkel, ki szeretne... Viszont tudod az egy olyan dolog, hogy tiszta lap. Nem vernek át, méltó párt simán találhatsz, viszont ez a méltatlan helyzet egyre méltatlanabb lesz és abból jól nem jöhetsz ki :S
Ahol tudod, kövesd nyomon, ezt te tudod pontosan, hogy milyen lehetőségek vannak (telefon, akármi, amit írtál, a telefonszámla is nagyon jó ötlet), nagy készülődések közepette tényleg hatásos lehet, ha bedobod, hogy ti/ti is mennétek, akár ténylegesen követni... Ne hagyd magad!
Most néztem a google hely előzményeket,de csak júniusig mutassa....
Messenger semmi,üzenetek semmi...
Híváslista semmi...
Hogy lehet bekapcsolni hogy hely adatokat mindig mutasson?
Egy olcsó telefon + feltöltös sim 10e ft.
Minek van lekódolva a telefonja? Miért izadt klímás helyen?
Magánnyomozót is felbérelhetsz. Most h ellenőrződ valszeg mindent kipucolt ami lebuktathatja. Ilyen karmolást biztosan nem ő csinálta magának...
Tuti hogy nö karmolta meg!..
Hogyan tovabb, rajtad mulik!
Még azt beszéltük,hogy ha nő karmolta volna meg,akkor nem kellett volna hogy vastagabb legyen?
Tudom milyen hangzik,de oda tettem a körmeim,és távolságra sehogy sem jött volna ki.
Illetve össze karmoltam a hátát,de vastagabb lett a köröm nyoma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!