Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
70es
En vagyok a kettes de en vagyok a no. A parom (ferfi) o az aki aszexualis es neki eleg parhavonta 1 alkalom.
Nalunk nincs poliamoria mert a szeretomet nem szeretem. Szexualis vagy van csak. Szerelem erzelem nincs. Minimalis kotodes van csak. Annyi h a szex jol essen.
A coach nem bekelteto ember hanem olyan szakember aki a tema menten iranyitja a beszelgetest h ne terelodjon el a temarol. Par kerdes tesz fel. De nem mondja meg mit kellene csinalnunk, segit h egyutt talaljunk megoldast a problemara. Ugy h o nem ad otleteket. Nem mondja meg a tutit.
70 -es vagyok. Értelek 2 -es… ezek a pontosítások azért segítettek jobban megérteni a történeted. A lényeg az, hogy ti találtatok egy megoldást, és ez így mindenkinek jó! Nincs harag!
És ez a fontos!
"18 év házasság után impotens lett a férjem, én kínlódtam 1,5 évig, majd kerestem szeretőt"
Nem vagyok egy nagy szakértője a férfi impotenciának, de gondolom csak annyiról lehet szó, hogy nem áll fel neki. Az meg sem fordult a fejedben, hogy más módon is ki tud téged elégíteni? Nyilván könnyebb egy fiatalabb, szexuálisan aktív emberrel félremenni, de saját magadat járatod le azzal a magyarázkodással, hogy te megoldottad a problémát. Ugyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!