Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerető helyett miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerető helyett miért nem válsz? Mi az oka?

Figyelt kérdés

2021. máj. 27. 05:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/75 anonim ***** válasza:
100%

70es

En vagyok a kettes de en vagyok a no. A parom (ferfi) o az aki aszexualis es neki eleg parhavonta 1 alkalom.

Nalunk nincs poliamoria mert a szeretomet nem szeretem. Szexualis vagy van csak. Szerelem erzelem nincs. Minimalis kotodes van csak. Annyi h a szex jol essen.

A coach nem bekelteto ember hanem olyan szakember aki a tema menten iranyitja a beszelgetest h ne terelodjon el a temarol. Par kerdes tesz fel. De nem mondja meg mit kellene csinalnunk, segit h egyutt talaljunk megoldast a problemara. Ugy h o nem ad otleteket. Nem mondja meg a tutit.

2021. máj. 29. 19:11
 72/75 anonim ***** válasza:
91%
A nyitott kapcsolat nem megcsalás. A megcsalás az, amikor tudod, hogy a másikat megbántod ezzel és/vagy jó eséllyel elveszíted, ha kiderül, ezért hazudsz neki. Hogy ő nem tudja, hogy te már már más szabályok szerint játszol. Pl. sajnáltatod magad, hogy sok a túlórád, de hát te hősiesen értetek dolgozol. Vagy edzeni jársz és megkéred a nagyit, hogy addig ő hozza haza a gyereket az oviból keddenként és bezsebeled a dicséretet, hogy tényleg hogy kivirultál. Aztán megmagyarázod magadnak, hogy ennyi boldogság neked is jár meg mások is így csinálják, általában az önmentegetésben odáig is eljut a dolog, hogy a másik is biztos megcsalna, ha tehetné. Szóval lehet ezt empatikusan nézni, de ettől még rossz. És nem hiszem, hogy a többségnek bár még mindig hálásan szereti a félholt szerencsétlen házastársát, de ki kell lépnie néha a depresszív életéből, hogy végre pár órát boldogan ne gondoljon rá, nem pedig simán azért kerül bele, mert az épp vadászó kedvében lévő Mancika rányomult a csapatépítő karácsonyon és volt rá alkalom, aztán már ha egy volt, akkor úgyis mindegy...
2021. máj. 29. 19:35
 73/75 anonim ***** válasza:
100%

70 -es vagyok. Értelek 2 -es… ezek a pontosítások azért segítettek jobban megérteni a történeted. A lényeg az, hogy ti találtatok egy megoldást, és ez így mindenkinek jó! Nincs harag!

És ez a fontos!

2021. máj. 29. 20:10
 74/75 anonim ***** válasza:
61%

"18 év házasság után impotens lett a férjem, én kínlódtam 1,5 évig, majd kerestem szeretőt"

Nem vagyok egy nagy szakértője a férfi impotenciának, de gondolom csak annyiról lehet szó, hogy nem áll fel neki. Az meg sem fordult a fejedben, hogy más módon is ki tud téged elégíteni? Nyilván könnyebb egy fiatalabb, szexuálisan aktív emberrel félremenni, de saját magadat járatod le azzal a magyarázkodással, hogy te megoldottad a problémát. Ugyan...

2021. máj. 31. 07:55
 75/75 anonim ***** válasza:
79%
#74: ha ez ilyen egyszerű lenne, gondolod, hogy nyüglődtem volna 1,5 évig? Igen, arról van szó valóban, hogy nem áll fel. Viszont ez egy férfire többféle módon hathat. Van, aki tudomásul veszi és előveszi a segédeszközöket, ill. az ujjait és a nyelvét, van, aki lovak közé dobja a gyeplőt, és azt mondja, hogy becsukom a szemem, Te meg csinálj, amit jól esik, és van az, aki úgy tesz, mint ha a probléma nem lenne és a szexualitás nem lenne része a házasságnak. Nos, az én férjem- a maga maximalizmusával és dominanciájával, számomra nem is meglepő módon- a 3. verziót választotta. Én meg reagáltam erre a választásra.:( És nem magyarázkodom, ugyanis vagyok annyira felnőtt, hogy egyedül döntsek és ne várjak helyeslést vagy jóváhagyást vadidegenektől. Egyszerűen volt egy kérdés, én válaszoltam rá, tudatában annak, hogy a válasz sok olvasónak piszkosul nem fog tetszeni, de lehet, hogy a kérdezőnek más szemszögből is megvilágítja a problémát. Ennyi...
2021. máj. 31. 11:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!