Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy a feleségek, barátnők is jól járnak, ha a párjuk inkább prostituáltakhoz jár szerető tartása helyett?
Megsem gondoljàtok milyen szerelmes férfiak jàrnak el lànyokhoz!
A leg alamuszibbtól a legvagànyabbik! Csal elszalad autót mosatni,vagy ép elszalad ide oda. Vagy épp ebédszünetben!!
Főleg a hónap elején 🤣🤣
Aztàn szépen megy a nejéhez,baràtnőjéhez mintha misem történt volna!
( Itt mindegy ki mivel foglalkozik,a sima munkàs is megfordul!!)
Nem tudom honnan szeded az infóidat, de sok nővel beszélgettem már és sokan panaszkodnak hosszabb kapcsolatban szex hiányára, vagy pocsék szexre.
Szerető. Soha nem értettem, miért lenne nagy a lebukás veszélye? Amit idáig láttam az életben, ötvenből ha egy kiderül.
Igazad van kérdező, a feleségek is máshova járnak, ha a ferjjel nem jó a szex.
Éljenek a megcsalo férjek es feleségek, hogy hosiesen felredugnak.
Igaz.
"Hogy van, hogy nekem férfiként sose volt szükségem prostira de még szeretőre sem? Velem van a baj? Szerintem annak a nőnek fáj sokat a feje, aki nem kap annyit az ágyban mint kéne, ezért nincs is kedve már belekezdeni."
Neked sem volt soha nőd🤣🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!