Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb pasik nektek bejönnek a fiatal lányok?
Egy kb 40 éves férfinak bejönnek a 18 év körüli lányok? Megszokták nézni/szoktak fantáziálni fiatal lányokról az idősebb pasik, úgy, hogy boldog házasságban élnek és gyerekük is van?
Ez emberfüggő vagy szinte minden idősebb férfi ábrándozik fiatal lányokért?
Tudom, ha boldog házasságban él és szereti a feleségét akkor nem akar helyette fiatal lányt, de szerintem attól még ha ott lenne a helyzet biztos kapna az alkalmon, hogy egy fiatal lánnyal szexeljen. Szerintetek is?
Persze <3
De ez nem jelenti, hogy le is feküdnénk akárkivel.
Igen! Természetesen! ;) Mi a baj azzal, ha megtetszik egy fiatal lány? attól mág nem fog velem ágyba jönni, mert ránéztem.
Kedves 2-es válaszoló. Igazi tapló lehetsz. A kommunikációs eszköztáradból úgy látszik választékos szókincs hiánycikk lehet, ha csak ordibálással tudsz bármit elérni... Kultúrember szép halkan is el tud küldeni valakit úgy az anyukájába, hogy alig vegye észre. De az ilyen feltünési viszketegség inkább a kisebbségekre jellemző. Amúgy miért baj, ha megnézi a barátnőd? Nyilván úgy volt felöltözve, hogy megragad rajta a szeme a férfinak. Inkább elismerés, hogy velem van ez a jó nő. Ha meg nem akarod, hogy nézegessék, ne vonatozzatok, hanem vigyed kocsival.
Igen, bejönnek a fiatal lányok is, ha jól néznek ki, van kisugárzásuk, és tükröződik róluk némi értelem...
Ez a "bejön-nem jön be" dolog egyáltalán nem a koron múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!