Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar Valentin napon a szeretővel lenni a pasi?
Figyelt kérdés
Miért a szeretővel akar lenni, miért nem a feleségével? Elvégre ő mellette él, érte tesz meg mindent.2019. febr. 14. 20:33
1/8 anonim válasza:
Mert a feleség az feleség, a szerető meg szerető. És a szeretőség inkább kapcsolódik a valentin naphoz.
2/8 anonim válasza:
Kizárt, hogy a szeretővel akar lenni ünnepnapon. Szerintem pont leszarják a Valentin napozást, ugyanolyan nap van, mint az év 364 többi napján.
4/8 anonim válasza:
Hogy még jobban behülyitse a szeretőt. Így a szerető azt hiszi szerelmes belé, a feleseget meg nem szereti. Csak aki tényleg szereti, tiszteli a másikat az vagy nem tart szeretőt vagy elválik ha már annyira szerelmes az új nőbe.
5/8 anonim válasza:
A Valentin nap a szerelmesek ünnepe, nem a házastársaké.
6/8 anonim válasza:
Mert a szerető ettől elalél, és fontosnak érzi magát, így továbbra is megmarad ebben a megalázó szerepben, ahelyett, hogy normális kapcsolatot keresne.
7/8 anonim válasza:
Mert a feleségnek virágüzlete van...és a nagy forgalom miatt be kellett volna a pasinak segítenie.
Adott volt a szerető....
8/8 anonim válasza:
Nekem is irt a szeretom de lepantittottam mondtam h legyen màr a pàr hete eljegyzett nôjèvel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!