Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes belém és valentín napi ajándékot akar adni, de én nem akarom, hogy adjon, mert én semmit sem akarok tőle. Most mi legyen?
*Valentin-nap
A semmit sem akarok tőle alatt azt értem, hogy nem akarok kapcsolatot tőle.
Nem akarom megbántani, csak egyszerűen nem tudom elképzelni kettőnket együtt, nem tudok úgy érezni iránta.
2-es, sajnálom, hogy ilyen a barátod, azt kívánom bárcsak boldoggá tenne, de én nem tudok ennek mit csinálni. Az ember az érzelmeinek nem tud parancsolni.
Őszintén ülj le vele és mondd el neki hogy te nem érzel nála többet barátságnál, és nem is tudnál többet. Légy vele megértő hogy ő kedveskedni akar neked, de finoman de határozottan mondd el neki hogy ez neked nem működne.
Sajnálom szegény srácot, mert tudom hogy megy ez de jobb ezt minél előbb tisztázni vele mert ha húzod, halasztod csak rosszabb lesz, főleg neki hogy egyre jobban reménykedik és teljesen belédszeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!