Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerető helyett miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerető helyett miért nem válsz? Mi az oka?

Figyelt kérdés

2021. máj. 27. 05:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 anonim ***** válasza:
81%
18, a legkevésbé sem sértődtem meg, pláne nem szidtalak. Leírtam a helyzetem, érzéseimet, lefosom ki hiszi el vagy ki nem. Ha téged megnyugtat, hogy nekem szar,langyos kapcsolatom van, csak mert nem fér bele a világképedbe, hogy szeretőt tartok időnként, legyen úgy.
2021. máj. 27. 09:20
 22/75 anonim ***** válasza:
20%

16-os gratulálok. A terhes nőknek biztos nagyon jólesik, ha burkoltan panaszkodnak az elhízásukra. Melyik nő ne hallaná szívesen, hogy miközben a terhességgel küzd, a férje még cseszegeti is az alakja miatt?!

Ahogy a gyereknek is. Nyugodtan törd le az önbizalmát! Biztos hálás lesz érte. Nyilván egy 5 éves gyereknek biztos az kell, hogy motivációs fasságokkal tömjék a fejét a kemény munkáról.

A pasidnak is mondd meg, hát miért is ne!? Melyik férfi ne akarna szex közben azon agyalni, hogy kevés a nőnek?!

A főnökös résznél meg süt rólad ez a fennhéjázó mentalitás, hogy te valami felsőbbrendű isteni lénynek tartod magad.

Mondd már meg nekem te nők gyöngye, hogyha ennyire minden rendben veled, akkor mi a vaszomnak osztod itt az észt? Éljed a saját életedet és gyönyörködj a saját zsenialitásodban. Te nem bölcs vagy, hanem egy nárcisztikus elkényeztetett primadonna, aki itt akarja megkapni azt a figyelmet, amit a való életben hiányol. Akinek görcsösen szüksége van az "én jobb vagyok másoknál" érzésre, és azért fórumozik, hogy ennek morzsáit anonim online felületeken megkapja.

A magadfajták rontják el ezt az oldalt. Feltettek egy kérdést, amire születtek őszinte válaszok. De rögtön jön az önjelölt megmondóember, aki elkezdi osztani az észt, és bírálni másokat, miközben még a keresztnevüket sem tudja. Persze magáról semmit nem ír, hát nehogy már vállaljon egy kis kockázatot, hogy támadási felület keletkezne rajta!

Őszinteséget akarsz? Őszintén, a magadfajtákat bevágnám pár percre a rácsok mögé. Megnézném én, hogy meddig tartana ez a felsőbbrendű egókirálynő stílusod! De szívesen megnézném, ahogy ebben a megmondóember stílusban őszintéskednél a rabokkal!

2021. máj. 27. 09:31
 23/75 anonim ***** válasza:
25%

21-es:

Nekem belefér a világképembe, totál hidegen hagy. Azt csinálsz amit akarsz, azzal kufircolsz félre, akivel akarsz. Nekem csak azzal van a gondom, hogy az ilyen emberek játsszák itt az álszentet, és mellette mondogatják, hogy mennyire szeretem a párom, holott ez nem igaz. Ezek csak szavak, de nem igaz, mert a tettek mást mutatnak. Ne legyünk már álszentek.

2021. máj. 27. 09:33
 24/75 anonim ***** válasza:
0%

"16-os gratulálok. A terhes nőknek biztos nagyon jólesik, ha burkoltan panaszkodnak az elhízásukra. Melyik nő ne hallaná szívesen, hogy miközben a terhességgel küzd, a férje még cseszegeti is az alakja miatt?!"

Te nagyon okos, azzal semmi gond nincs, ha terhességgel felszaladnak a kilók. Teljesen normális. Azzal van a probléma, ha utána még évek múlva is megmarad és csak dagad a nő. Na ez nagy gond és akkor már szólni kell.

"Ahogy a gyereknek is. Nyugodtan törd le az önbizalmát! Biztos hálás lesz érte. Nyilván egy 5 éves gyereknek biztos az kell, hogy motivációs fasságokkal tömjék a fejét a kemény munkáról."

Nem töröm le az önbizalmát, mert nem azt mondom neki, hogy szardarab vagy. Tudod, nagyon nem mindegy, hogy mit hogyan közölsz, milyen hangsúllyal. Az a baj, hogy neked nem megy át amit írok, csak loopolod a saját hülyeségedet.

"A pasidnak is mondd meg, hát miért is ne!? Melyik férfi ne akarna szex közben azon agyalni, hogy kevés a nőnek?!"

Persze, akkor titkoljunk el minden szar dolgot, dugjuk homokba a fejünket, ez a jó hozzáállás. Röhej vagy :D. Ha valami szar a szexben, ne szóljak, inkább lépjek félre. Micsoda megoldás, igazi felnőtt emberhez méltó :D. Hihetetlen, hogy egyes embereknek mennyire félresiklott a gondolkodás módja.

Tipikus eset, hogy azok jönnek ezzel a megmondó dumával, akik magukra veszik amit írtam. Hát sorry, az igazság fáj:). Köszönöm, kapok elég figyelmet az életben. Mindössze arra reagáltam, hogy a mai világban azok vannak többen, akik becsapják a másikat, de még saját magukat is. Sajnos ez szerintem rosszabb lesz a jövőben. Mindenki azt csinál amit akar, mindenki azzal megy félre, akivel akar, csak akkor legalább ne hangoztassák, hogy szeretik a párjukat, mert az nem igaz. Hangsúlyozom, csak akkor, ha nem nyitott kapcsolatról van szó.

Ennyi.

2021. máj. 27. 09:41
 25/75 anonim ***** válasza:
67%
Na, akkor ha szerinted mindenki azt csinál, amit akar, és nem is érdekel, akkor tessék szépen átfáradni egy másik kérdéshez. Senki nem tart igényt a nagyképű bölcsességeidre.
2021. máj. 27. 09:49
 26/75 anonim ***** válasza:
50%

23, nem értek egyet. Ez csak egy szelete két ember kapcsolatának. Ha pl két rossz dolgot tesz valaki, de melette 100 másik jót, amivel boldoggá teszi a másikat, akkor boldog vagy sem az a házasság?

Tegyük fel, egy orvos önzetlenül néger gyerekeket lát el Afrika közepén, semmit sem vár el viszonzásul, de mellette mondjuk adót csal, akkor most jó vagy rossz ember?

Szeretik a megcsalást úgy emlegetni, mint a legrosszabb amit tehetsz egy kapcsolatban, és a hűséget mint erkölcsi fölényt emlegetni holott van még pár dolog, ami legalább van ennyire súlyos. Tiszteletlen vagy a férjeddel, direkt ellentmondasz neki a gyerek előtt, szexmegvonás büntetésképpen, kipletykálod a barátnőkkel, szidod neki a családját stb. Ezekre ugyanúgy ki lehet jelenti, hogy aki ezt megteszi, az ne legyen álszent és ne mondja, hogy szereti a párját. Hányat csináltál meg ezekből? Őszintén.

2021. máj. 27. 09:53
 27/75 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor én megcsaltként szólok hozzá. Nekem nem az volt vele a fő "gondom", hogy mással is lefeküdt, hanem hogy hónapokig a szemembe hazudott, ami annyira... bunkó és gyáva. Én pedig nem ilyennek ismertem. Ha legalább egyszer őszinte lett volna és nem csak lebukik és még utána is mentegeti magát... akkor talán lett volna visszaút. De ez az egész megkérdőjelezte, hogy valaha is mondott-e igazat a 20 év házasságunk alatt. Mikor én mindig teljesen nyílt voltam vele, neki ki tudja már mikor milyen útjai voltak és mit dédelgetett magában, amikhez nem volt közöm szerinte. És hogy lehet ezután bízni a másikban, hogy ebben ugyan gyenge volt szegény, de másban azért megbízható. Nem akarok neki rosszat, már eltelt annyi idő, hogy nem haragszom, sőt annyira szeretném, bárcsak meg se történt volna. De ismerem magam annyira, hogy ezzel a kérdőjellel, örökös gyanakvással, bizonytalansággal nem tudnék együtt élni. Már annyira másnak is látom őt, az összes hibája, amit régen elviseltem, megszoktam, alkalmazkodtam, mert ellensúlyozta más (hogy de ő hozzám tartozik, igaz bajtársak vagyunk és jóban-rosszban bízhatok benne), felnagyobbodott és már nem akarom visszavenni a terheit a hátamra. Mintha visszamenőleg is úgy látnám magunkat, mint akik sosem illettek össze, mert talán valami olyanban hittem, ami nincs? Vagy mintha egy eltűnt embert szeretnék...? Ha találkozunk, már nem látom különlegesnek, csak sajnálatra méltóan esendőnek, és így tisztelni sem tudom, és magamat sem tudom értékesnek, fontosnak látni az ő szemében. Talán ő sem volt igaz és talán én sem. Szóval annyira eltört a bizalom, mondhat már bármit, az csak ugyanolyan biztonsági játszmának tűnik, mint amiért hazudott. Tisztára olyan, mintha a fele házam totál összeomlott volna én meg néznék le a szakadékba utána, miközben onnan mondogatná, hogy de ismerjem be, hogy az én hibám volt, hogy nem vettem észre nála a repedéseket és csak akarat kérdése lenne aláinjektálni valami csodaszerrel, szóval ugorjak le én is és akkor ugyanonnan folytathatjuk... Jelenleg nekem van bűntudatom, hogy szerintem ez nem túl hihető.
2021. máj. 27. 10:30
 28/75 anonim ***** válasza:
38%
Volt egy 10 éves házasságom és most élek a másodikban, 20 éve. Az elsőben nem csaltam, nem ment tovább a szekér, elváltam és vittem a gyerekemet, neveltem őt egyedül. A 20 éve tartó kapcsolatban sem csaltam 19,5 évig. 18 év házasság után impotens lett a férjem, én kínlódtam 1,5 évig, majd kerestem szeretőt. Fél éve, titokban találkozom valakivel hetente egyszer, ha minden körülmény ideális, akkor hetente 2-szer, de ez nagyon ritka.A férjem nem tud róla, és mindent megteszek azért, hogy ne is tudja meg, mert a házasságunk- a szextől eltekintve- remek. Mondjátok, jobb lenne bárkinek, ha én borítanék és kikényszeríteném a válást? Mert ha megtudná, elválna... Nem tisztességes, amit teszek, de az alternatívák között a legkevésbé rossz. Nagyon egysíkú az a dolog, hogy aki csal, az egy gyenya ember és váljon a másik fél...
2021. máj. 27. 11:43
 29/75 anonim ***** válasza:
92%

27-es, ne ostorozd magad, pontosan megértem, amit írtál és nem gondolom, hogy teljes mértékben téged kéne hibáztatni. Igaz, hogy mindig két emberen múlik, de onnantól fogva már nem, ha ő meg sem próbált veled beszélni és megoldani a problémákat, hanem egyből máshoz ment. Az pedigy, hogy "észrevehetted volna", szánalmas. Azért vagyunk emberek, hogy mindent megbeszéljünk, persze sokkal könnyebb mellékvágányra menni, aztán a másikat hibáztatni, ha borul a bili.

Sokan nem fogják fel, hogy a megcsalásban nem maga a testiség a legfájóbb, hanem a hetekig-hónapokig tartó hazugságok, a másik totális semmibe vétele és hülyére vétele. Olyan szintű tiszteletlenség, amikor nálam pl. hiába jönne olyan hülye dumával bárki, hogy szeret. Dehogy szeret, akkor nem nézett volna szarba, amikor viszonyt folytatott.

Ez természetesen csak arra vonatkozik, amikor valaki a másik háta mögött kezd viszonyt, a közös megegyezés megint más téma. Igaz, szerintem ott is sokszor inkább kényszeres elfogadás van, mint megegyezés. Marha kevés olyan kapcsolat lehet, ahol mindkét fél teljes elfogadással megy bele a nyitott házasságba.

2021. máj. 27. 11:47
 30/75 anonim ***** válasza:
45%

28-as, te magad írtad, hogy ha a férjed megtudná, válna. Nyilván azért, mert iszonyatosan fájna neki, hogy amellett, hogy a férfiassága (ami lássuk be, egy férfi életében az egyik legfontosabb tényező) végképp odalett, hanem mert még te is belerúgsz azzal, hogy megcsalod.

"Nem tisztességes, amit teszek, de az alternatívák között a legkevésbé rossz"

Neked! Neked ez a legkevésbé rossz, mert maradsz az eddigi megszokott életedben, de a szexualitást megoldod, mert az neked jár.

Szerintem itt is a kommunikáció hiánya a legnagyobb probléma. Amikor felmerült a testi probléma a férjednél, leültetek és átbeszéltétek, hogy hogyan tovább? El nem bírom képzelni, hogy a párom egy ilyen helyzet alkalmával ne ülne le velem és akarná átbeszélni, hogy hogyan tovább.

2021. máj. 27. 11:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!