Milyen nagyapa az, aki eddig egyáltalán nem törődött 3 tíz év alatti unokájával, de most, hogy megárvultak ügyvédet fogad, hogy a másik, de szerető nagyszülő páros helyett náluk legyenek elhelyezve, ahelyett, hogy azt a pénzt az unokáira költené?
A Gyámhatóság a másik nagyszülőknek - a most elhunyt édesanya szüleinek - ítélte meg a gyerekek felügyeleti jogát. A benyújtott fellebbezés, csak formailag szól mindhárom gyerekről.
Tulajdonképpen csak a legnagyobb unokához „ragaszkodik”, a testvérek szétválasztása nem érdekli.
Nagyon egyenlőtlen a verseny, mert a megtámadott emberek alacsony nyugdíjból élnek, Karácsony másnapján elhunyt lányukat is csak az önkormányzat támogatásával tudták eltemetni, ügyvédre pedig egyáltalán nem telik.
Hány évesek a gyerekek?
Egyébként igen valószínűtlennek tartom, hogy egy kvázi vadidegennek, akivel addig alig voltak kapcsolatban, odaítélnék a őket.
A bíróságokon van ingyenes panasz nap, esetleg oda menjenek be érdeklődni.
Szegény gyerekeket nagyon sajnálom! :'( Nem elég az anyjuk elvesztése, hanem még ez az értelmetlen pereskedés is.
Gondolom, Te a nagymama vagy. Sajnos, az én spermadonorom szülei is ilyenek voltak. Ha nekik ítéltek volna hasonló esetben én megszöktem volna. Ezt az alakot szerintem csak a pénz érdekli, nem az, hogy az unokáiknak jobb legyen. Az ilyen "nagyszülő" olyan, mintha senkije sem lenne a gyerekeknek. Még az állami gondozott gyerekeket sem választják el, ha testvérekről van szó, hanem ugyanazoknak a nevelőszülőknek adják ki. Feltétlenül fogadni kellene ügyvédet. Egyik gyereket sem nevelheti egy olyan "nagyapa", aki eddig lesz*rta.
Hány évesek a gyerekek? Fiú vagy lány, akihez a papa ragaszkodik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!