Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a legnagyobb baj, hogy vannak ezek az önjelölt megmondóemberek, akik "Zs" kategóriás Csernusként játsszák az élet professzorát, és anonim kommentek alapján úgy érzik, hogy mindent tudnak a másikról és joguk van leszólni másokat.
Amire akartam utalni - bár kár volt, mert csak pofázni szeretsz - hogy sok kapcsolatot például az anyagiak tartanak össze. Ha különmennének, egyiküknek sem lenne hova költöznie. Akkor most menjenek a híd alá vagy legyenek albérletrabszolgák, csak mert a kapcsolatuk már unalmas?
Te qrvára álomvilágban élsz. Amit egyébként leszrok, mert a te dolgod, csak ne prédikálj, mert nem áll jól neked. Ha ennyire oktatni akarsz másokat, csinálj inkább YouTube csatornát.
Ha megkerdezi akkor igen. 😂
Egyebkent nem hazugsag ha nem mondod meg a kepebe vagva.
Ha kerdezz es nem mondod el az haugsag. Ez igaz. De ha nem kerdez akkor nem kell semmit mondanod megtarthatod a velemenyed.
Amugy az igazsag szubjektiv dolog. Te annak erzed a masik mem. Akkor ki hazudik? Kerdes melyik fel szemszogebol nezed a dolgot. Nemde?
10-es, de okosnak képeled magad. Akkor had reflektáljak a mondataidra és ha van némi értelem benned, akkor hamarosan észreveszed a különbséget és rájössz, hülyeség amit írsz, ugyanis egy kapcsolatbeli őszinteséget nem lehet összehasonlítani az általad leírtakkal.
Akkor kezdjük:
"a gyermekednek megmondanád, hogy úgy rajzol, mint egy bekokózott orángután?"
Mivel még kisgyerek, így teljesen máshogy kell vele bánni, mint egy felnőtt emberrel, aki ugye a társad. Neked kell megtanítani arra, hogy vannak jó és rossz dolgok is az életben, éppen ezért igen, őszintén megmondanám neki, hogy jó amit csinál, de lesz még jobb is ha kitartóan gyakorol.
"a terhes feleségednek megmondanád, hogy akkora, mint egy tehén?"
Ez a mai világban ennyire meglepő, ha szólunk a másiknak, hogy felszedtél pár kilót, figyeljen oda magára? Ennyire beteg gondolkodásúak lennének a mai emberek, hogy félnek az igazat elmondani? Igen, elmondanám neki, hogy felszedett magára pár kilót, nem így ismertem meg, figyeljen oda magára. Nem várnám meg, míg tehén nagyságúra duzzad, férfi vagyok, őszintén megbeszélném vele, nem söpörném a szőnyeg alá.
"A férjednek megmondanád, hogy az expasijadnak nagyobb volt a farka és ő csak közepes szerető?"
Hmmm... még mindig itt tartunk, hogy a farok mérete határozza meg, hogy ki mennyire jó az ágyban? Édes szívem, akkor neked nem lehet sok tapasztalatod, ugyanis nem a farokméret a legfontosabb. Attól még, hogy kisebb a párom farka, mint az előzőé, ugyanúgy isteni lehet vele a szex. Ha mégse lenne jó, igen, szólnék neki és megbeszélném vele, megint nem söpörném a szőnyeg alá.
"A főnöködnek megmondanád, hogy olyan a feje, mint egy lángos, és olyan a szaga, mint egy kirohadt akvárium?"
Miért is? A főnököm jóképűsége hogyan jön ide? Amíg normálisan bánik velem, rendesen megfizet, emberségesen viselkedik, addig mi lenne a problémám? Az, hogy nem egy Brad Pitt? Ugye te is érzed, hogy ez megint baromság volt :D. Büdösnek pedig nem büdös, mert én alapból kultúrált emberekkel veszem körül magamat:)
Összegzésül pedig had osszak meg veled valamit. Te nem bölcs vagy, hanem végtelenül beszűkült gondolkodású és egyszerű ember, aki nem lát tovább az orránál. Igen, én a őszintén megbeszélném a problémáimat a számomra fontos emberekkel, ha nem jó a szex, ha felszedett pár kg-ot, megmondanám neki és tudod mit? Kifejezetten örülne neki az illető, mert ő lenne olyan intelligens, hogy ezt nem cseszegetésnek veszi, hanem tudja, azért mondtam el, mert fontos nekem. Ugyanúgy szólnék a gyerekemnek akkor is ha látnám, rossz úton jár. De látom, az őszinteség ma már ismeretlen fogalom, sok a gyáva :D
A szeretőt szeretőnek tartom. A feleséget feleségnek.
Ha elvenném szeretőm, akkor mellette is lenne szerető.
"4-es, szerintem én jobban tudom mit érzek mint te. :) 1-es voltam"
Persze, hogy jobban tudod. Az már más kérdés, hogy nem azt cselekszed, ezért becsapod a párod:).
Azért látom és sejtettem is (írtam), hogy tuti többen ki fognak akadni. Ez várható reakció volt, mivel rengetegen élnek megalkuvó, szar, langyos víz, hazug kapcsolatban. Ilyenkor könnyebb megsértődni és a másikat szidni, mint hogy tenni ellene:)
17 - tökéletes meglátás!
Bármelyik szeretőmet feleségül vettem volna, biztos hogy mellette is lett volna szeretőm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!