Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan mondjam el egy házas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el egy házas nőnek, hogy a férje évek óta csalja egy nővel, akit azzal etet, hogy elfog válni?

Figyelt kérdés
Már van a férjével két kigyerekuk, terveznek harmadikat is. Megerdemelne az a nő, hogy tudja kivel el együtt. De,hogy mondjam el úgy, hogy 100% ne derüljön, ki, hogy én voltam? Tudok bizonyítékot is mondani neki.

2021. máj. 4. 15:57
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
OK, engedtessék meg mindenkinek, hogy olyanba üsse az orrát, mamihez semmi köze. És mi van a barátnő felé a sumáksággal? Ehhez is joga van mindenkinek? Megkavarni a barátja/barátnője körül a szart titokban?
2021. máj. 10. 16:04
 62/67 anonim ***** válasza:
Meglepo, de semmilyen torveny nem tiltja, hogy barki barkinek mondhasson valamit. Sot, az alkotmany kifjezetten vedi ezt a jogot. Fuggetlenul attol, hogy mit mond.
2021. máj. 10. 16:41
 63/67 anonim ***** válasza:

55 ös az általad említett társadalmi normákra hivatkozva átb.szom a barátomat, nem pedig korrekt módon szólok neki, hogy ez nekem nekem tetszik és hagyja abba hanem úgy ténykedek a HÁTA MÖGÖTT, hogy neki ebből baja lesz. Tudod ki a legjobb barát? Aki nem azt mondja ami jól esik hanem ha fontosnak látja szemedbe mondja az igazságot is, hogy vedd észre esetleg a cselekedeted helytelenségét. De azt nem mondják a barátra, hogy a hátad mögött áskálódik, átver. Szerintem meg pont ez a beteges és sajnos már így van ferditve az a bizonyos társadalmi norma, ez már nektek természetes, hogy mindenkit be kell köpni, hogy mindenki legyen besúgó állítólag a köz érdekében, jelents fel aki megszeg bármit, mert az a közjót szolgálja. Hát tudod mit, ez az a felfogás ami az emberi kapcsolatok megromlását szolgálja mert már nem számít barát vagy ellenség, ha "vétkezett" akkor én megyek és jelentem, megmondom stb ill ebben az esetben a társadalmi normákra hivatkozva szólok a feleségnek még akkor is ha a barátnak ezzel ártok. Csakhogy itt a sok besúgó jó lenne ha mielőtt bárki más bármiféle "vétkét" rohanna "jelenteni" eszébe juthatna, hogy az vesse az első követ aki bűntelen.. Mert olyan ember nincs. Valamiben mindenki vétkes akkor milyen alapon megyünk másokat bírálni, mások "bűnét" bejelenteni, borítani? És még egyszer kiemelem... Hogy sunyi módon tenni ezt a háttérből nem pedig az elvek vagy társadalmi normák védő lovagjaként aki ki mer állni az általa helytelennek vélt cselekedet ellen.

Ami pedig azt illeti, hogy az értékek hanyatlása hát elmondom, hogy megcsalás 100 éve is volt de ekkora hanyatlása az emberi társadalomnak, emberi kapcsolatoknak mint ebben a modern besúgókat teremtő időkben soha nem volt. És bár nem szép dolog a megcsalás ez való igaz de bizony ennek a hanyatlasnak nem a megcsalás az oka. Hanem az emberek egymás iránti tiszteletének a hiánya. Mert igenis a kérdezőnek először is a barátját kell tisztelni aztán az idegent, a barátnek kéne közelebb állnia hozzá mint az idegennek. És igenis semmi köze hozzá és ott a "barátja" akivel kimondottan ki fog .aszni. Nos ha ez az a bizonyos norma akkor gratula.

Aki pedig ide írta, hogy semmi törvény nem tiltja, hogy beleszóljon mások életébe annak pedig üzenem, hogy ekkora ökörséget rég hallottam. Sok mindent nem tilt kimondottan törvény de azért mégsem tesszük mert valahol tudjuk, hogy nem való, ilyen a barát átb.szása is és hát többek között én olyan törvényről sem tudok ami a megcsalást tiltaná. Akkor viszont az is legitim tett, így nincs is mit elmondani a feleségnek, hisz törvény nem tiltja.

2021. máj. 11. 20:36
 64/67 anonim ***** válasza:
#63: Hálás vagyok, hogy ilyen szépen összefoglaltad ( helyettem is), mert pont így gondolom, csak nem volt cérnám ezt ilyen hosszan leírni, mert úgy látom, piszkosul nincs itt fogadókészség... Nem is értem, hogy hogyan merül fel az, hogy a barátom háéta mögött csinálok valami olyat, amit neki nem mondok el... ( 61 voltam)
2021. máj. 12. 12:29
 65/67 anonim ***** válasza:
63-as. Akkor most szepen leirtad, hogy megcsalahatja a ferj a feleseget, es barki aki tudomast szerez rola, az szabadon szolhat a felesegnek. Mit cafoltal akkor meg ekkora derrel, durral? Nehogy mar az legyen a nagyobb baj, hogy valaki szol, hogy a ferjed felrejar, mint maga a megcsalas. Erzed te a sulyat a dolgoknak? Most belekeveritek ez a barat-baratno dolgot, de egy vadidegennel szemben is ugyanigy hadakoznatok, hogy ne szoljon bele. De, szoljon csak bele, ha olyat lat, ami ellenerzest valt ki az emberbol.
2021. máj. 12. 15:38
 66/67 anonim ***** válasza:
100%
Akkora port kavart itt ez a kérdés, valakinek nagyon lelkébe gázolt, aki érintett lehet egy ilyen helyzetben 😁
2021. máj. 12. 15:47
 67/67 anonim ***** válasza:

65 a barátot nem mi hoztuk bele, a kérdező pontositott, hogy nem akárki érdekelt a dologban hanem egy barát.

"De, szoljon csak bele, ha olyat lat, ami ellenerzest valt ki az emberbol."

Na pont ezért. Tudod ha valaki az általad említett társadalmi normák vagy neadjisten az igazság védelme érdekében akar felszólalni egy ilyen vagy hasonló helyzetben hát álljon ki és tegye. Legfeljebb majd összevesznek a baráttal.

De.. egy barátom ellen askálódni, titokban lebuktatni, beköpni aljas besúgó módjára aztán ha borul a bili akkor talán még meg is simogatom a "szegény" pórul járt barátot.. Na számomra meg ez az ami ellenszenves és ellerzest vált ki belőlem. Így hát bele mertem szólni. Ha ezt tenné egyenes módon szemtől szembe tegye.

De mint írtam nektek, szerintetek már ez a besúgósdi normális sőt egyenesen társadalmi" érték ". Madarat tolláról..

66os...tevedsz, én nem vagyok ilyesmiben érintett.

2021. máj. 13. 16:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!