Hogy mondjam meg a bátyámnak hogy a barátnője csalja?
Figyelt kérdés
A bátyámmal régen egy gimi be jártunk csak ő előző évbe leérettségizett.Lett egy barátnője alsóbb évfolyamból és már 1 éve biztos hogy járnak.A csaj ugye még mindig ebbe a sliba jár ahova én,de látom hogy a csaj másfiukkal édeleg és az egyikkel kavar is és azt kamuzza hogy már szakitott a bátámmal.Én már egyszer amikor láttam ezt (hogy más fiukkal flortolget) elküldtem a fenébe de akkor még a bátyámnak nem szoltam ez kb. 1 honapja volt viszont mostmár egyutt is láttam egy sráccal .(de persze közben találkozgat a bátyámmal és ugy csinál mintha semmi nem történt volna,de közben meg a bátyám rohadt szerelmes a csajba és megbizik benne).Nem tudom hogyan álljaak elő ezzel a dologgal neki.
Vedd fel, és mutasd meg a bátyádnak, de előtte beszélj a csajjal megint
2021. ápr. 24. 20:49
2/15 anonim válasza:
Írd külön azt hogy mitcsináljak. Kezdetnek jó lesz.
2021. ápr. 24. 20:52
3/15 anonim válasza:
Virtuális oktatás alatt láttad?
2021. ápr. 24. 20:55
4/15 anonim válasza:
Ritka buta egy lány lehet, ha a No.1 -es srácot a húga előtt csalja. Én beszélnék a testvéremmel, hogy mit láttál, lehet nem fogja otthagyni, vagy nem hisz neked, de a te lelkiismereted megnyugszik és a végén pedig úgyis kiderül, hogy neked volt igazad.
2021. ápr. 24. 20:57
5/15 A kérdező kommentje:
van egy csoport és egy gyerek abba küldött egy sutyi képet onnan láttam.
2021. ápr. 24. 21:01
6/15 anonim válasza:
Nem fog hinni neked a tesód. :(
2021. ápr. 24. 21:23
7/15 anonim válasza:
Akkor azt mutasd meg a bátyámnak.
2021. ápr. 24. 21:25
8/15 anonim válasza:
#7:
A te bátyád hogy a francba jön ide?
2021. ápr. 24. 22:07
9/15 anonim válasza:
a kepet mutasd meg a batyadnak, de ne avatkozz bele jobban, majd o megoldja
2021. ápr. 24. 22:52
10/15 anonim válasza:
#5: Majd ha élőben látod, akkor csinálj bármit is, ne ilyen-olyan csoportba küldött képek alapján.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!