Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Vajon honnan van a bátyámnak...

Vajon honnan van a bátyámnak és a barátnőjének ennyi pénze?

Figyelt kérdés
Vidékiek vagyunk. A bátyám kollégistaként költözött fel peste. Pár éve ott is dolgozik. A barátnője meg pesti születésű. 26 és 24 évesek. Mindketten dolgoznak. A minap bátyámmal megbszéltük hogy találkozunk. Ők nem akartak lejönni vidékre mert édesanyám utálja a barátnőjét, így felmentünk mi a férjemmel. Kijöttek elénk a pályaudvarra és anmikor leparkoltunk a ház elött ledöbbentem. Vadonatúj, újépitésű társasház. A kertje olyan volt mint valami luxusszállodában. A sokk csak akkor ért, amikor belülről megláttam a lakást. Minden szép, új hatalmas konyha, kerámialapos tűzhely, hatalmas, modern hűtő, a nappaliban óriás plazma tv, hatalmas kanapé. Fürdőben is zewa wc papír, mindemféle drága kence,márkás parfümök,amiket én csak vágyakozva nézek a boltban. A barátnőjéntek millióegy gyönyörű ruhája, cipője. Rendesen önbizalomhiányos lenne a par nap alatt. Pedig marhajófej. Voltunk boltban. Sokkot kaptam milyen draga minden.100-200 Ft különbségek vannak. És ők csak veszik veszik a húst,gyümölcsöt,sajtot,nasikat. Egy heti bevásárláskor simán otthagynak 20ezret a bolban. Egyszerűen nem értem mivel tudnak ilyen jól keresni. Pesten tenyleg ilyen jó az élet?
2014. okt. 14. 13:48
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
100%
Mi a munkajuk?
2014. okt. 14. 13:53
 2/52 A kérdező kommentje:
A batyam valami wallisnak dolgozik a barátnője meg az rtl-nél.
2014. okt. 14. 13:55
 3/52 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ezért. :) Valószínű nagyon jól keresnek.
2014. okt. 14. 13:56
 4/52 anonim ***** válasza:
90%

Nem kell ennyire oda lenni szerintem. Nekem is van olyan ismerősöm, akik újabb építésű társas házban vannak. A házban konditerem is van. Mégsem jómódúak, albérlet. Lehet, hogy ezeket részletre vették, mármint a bútorokat és múszaki dolgokat. A kence, hát én nem szoktam nagyon használni, de érdemesebb tényleg jobb minőségűt megvenni, nekem 1 évig is kitart egy tubus, abba meg nem halok bele.

Én a hentesnél hagytam ott múltkor 13.500 valamennyi Ft-ot, igaz, egész havi húskészlet, meg még néha veszek hozzá. Simán mi is elköltünk egy héten ennyit, igaz, nem egyszerre, mert többször járunk boltba, ott van a szánkban. Vasárnap az állatorvosnál hagytam ott 20.000 Ft-ot, és nem azért, mert meg sem kottyan, hanem azért, mert másról mondok le emiatt. Lehet, hogy picit jobban keresnek az átlagnál, de nem sokkal jobb itt sem szerintem.

2014. okt. 14. 13:57
 5/52 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy a barátnője szülei gazdagok? Amúgy nem mindenki ilyen gazdag Pesten, meg hát azért nagy város... Többféle területe van, hol így élnek, hol máshogy. Egyébként jó-jó 20 ft sok egy hetivásárlásnál egy párnak, akiknek nincsen gyerekük, de azért nem extrém sok.
2014. okt. 14. 13:57
 6/52 anonim ***** válasza:
4-es vagyok, akkor meg is van a válasz.
2014. okt. 14. 13:58
 7/52 anonim ***** válasza:
100%

Bátyád kollegistakén költözött fel, vagyis felsőfokú végzettsége van. Azzal jobban keres. Lehet, a barátnője is hasonlóan iskolázott, hasonlóan keres, és talán segítik is otthonról.

szóval, egy fiatal, diplomás pár pesten simán keres 300ezret havonta, abból meg kijön a wécépapír.

2014. okt. 14. 13:58
 8/52 A kérdező kommentje:
Hat a baratnője járt fősulira. Csak ez olyan durva hogy itt fizetés után 10 perccel már alig marad rá mert a 3/4-e elment a csekkekre nekik meg hónap végén is tellik étteremre, tankolni stb. A csaj szüleit nem ismerem.
2014. okt. 14. 14:01
 9/52 anonim ***** válasza:
100%
Sokmindent elhiszek, de a Zewa wc papírt azért nem!!!
2014. okt. 14. 14:03
 10/52 anonim ***** válasza:
100%
honnan lenne? munkából.
2014. okt. 14. 14:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!