Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Vajon honnan van a bátyámnak...

Vajon honnan van a bátyámnak és a barátnőjének ennyi pénze?

Figyelt kérdés
Vidékiek vagyunk. A bátyám kollégistaként költözött fel peste. Pár éve ott is dolgozik. A barátnője meg pesti születésű. 26 és 24 évesek. Mindketten dolgoznak. A minap bátyámmal megbszéltük hogy találkozunk. Ők nem akartak lejönni vidékre mert édesanyám utálja a barátnőjét, így felmentünk mi a férjemmel. Kijöttek elénk a pályaudvarra és anmikor leparkoltunk a ház elött ledöbbentem. Vadonatúj, újépitésű társasház. A kertje olyan volt mint valami luxusszállodában. A sokk csak akkor ért, amikor belülről megláttam a lakást. Minden szép, új hatalmas konyha, kerámialapos tűzhely, hatalmas, modern hűtő, a nappaliban óriás plazma tv, hatalmas kanapé. Fürdőben is zewa wc papír, mindemféle drága kence,márkás parfümök,amiket én csak vágyakozva nézek a boltban. A barátnőjéntek millióegy gyönyörű ruhája, cipője. Rendesen önbizalomhiányos lenne a par nap alatt. Pedig marhajófej. Voltunk boltban. Sokkot kaptam milyen draga minden.100-200 Ft különbségek vannak. És ők csak veszik veszik a húst,gyümölcsöt,sajtot,nasikat. Egy heti bevásárláskor simán otthagynak 20ezret a bolban. Egyszerűen nem értem mivel tudnak ilyen jól keresni. Pesten tenyleg ilyen jó az élet?
2014. okt. 14. 13:48
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen nem, de ha pl a lány szülei tehetősek, akkor meg is vehették nekik az ingatlant. Mi is az én szüleimtől kaptunk egy lakást. Az, hogy mi viszont csak úgy fogadtuk el, hogy szépen apránként visszafizetjük nekik, az már a mi privát problémánk.
2014. okt. 15. 09:21
 22/52 anonim ***** válasza:
100%

ha nem akartok tanulni, fejlődni, akkor mi a kérdés?

nem irigykedni kell

2014. okt. 16. 08:58
 23/52 A kérdező kommentje:
Nalunk itt nincs egyetem vagy foiskola a varosban. Lassan 30 vagyon. Nem most akarom kijarni a gimnaziumot. Amugy sincs penzunk tankonyvekre. Meg nem vagyok az a tanulos fajta.
2014. okt. 18. 10:17
 24/52 anonim ***** válasza:
79%
Tehát immobilis, képzetlen munkaerő vagy, csodálkozol, hogy nem keresel rendesen?
2014. okt. 19. 03:24
 25/52 A kérdező kommentje:
Nem. Berlik a lakast de az is 140 havonta. Csak a lakber!!! Es erre rajon a kocsi(hitelmentes),benzin, rezsi, benzin, ruhak, szorakozas, kaja.
2014. okt. 19. 10:36
 26/52 A kérdező kommentje:
Hat en nen tanultam tovabb mert nalunk ez nem igazan szokas. 8 altalanosom van meg szakmam.
2014. okt. 19. 10:37
 27/52 anonim ***** válasza:
68%

máshol meg az a szokás, hogy a nők csiklóját tinédzserkorban egy koszos zsilettel levágják, és összevarrják a p********t. aztán ha a férje szexelni akar, akkor kifejti, szex után meg újra összevarrja.

attól mert szokás, még egy primitív baromság az egész. úgyanúgy, mint a tovább nem tanulás szokása.

2014. okt. 19. 13:06
 28/52 anonim ***** válasza:
97%

Utolsó,

ettől most szó szerint majdnem behánytam.

Azért a tudatos szadizmus (felemlegetéseeee!!!váááá!!!) az azért kicsit más, minthogy valakinek 8 általánosa van.

És a kérdező nem rosszindulatú, legalábbis nem úgy tűnik. Most (kéredző ne bántódj meg) mit vársz el egy 8 általánost végzett falusitól? Persze hogy megrökönyödik, hogy lehet másképp is élni, nem csak a nyomorban.

Legyél már te az okosabb. Ne sértegesd, attól nem lesz neki jobb, ha kioktatod. :)

2014. okt. 20. 09:05
 29/52 anonim ***** válasza:
8%

Ez nem hiszem, hogy szadizmus lenne és amúgy kiváló a hasonlat.

Ahol ez divat (pl. afrika), ott ez egy társadalmilag elfogadott dolog, pont úgy, mint mondjuk a zsidóknál (de akár az USAban) a körülmetélés - ami végső soron egy csonkolás. Mégsem hőzöng miatta senki.

Vagy egy vegetariánus számára elképzelhetetlen és undorító, hogy te húst eszel, pedig az egész EU-ben tök elfogadott, sokszor még közel nyersen is (pl. rare steak, tatár beefsteak, stb...)

Ez sem más, náluk ez elfogadott és a kultúra része.

2014. okt. 20. 10:37
 30/52 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy nem tartod szadizmusnak, mert férfi vagy. Nem mellesleg egy férfi rendelkezik ezáltal a nő fölött, ami pedig a civilizált nemzetek számára nem elfogadható. Nem nyitok vitát.

Akkor sem kell leszólni a kérdezőt.

2014. okt. 20. 11:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!