Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy mondjam meg a bátyámnak...

Hogy mondjam meg a bátyámnak hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés
Ő az a tipikus "kemény csávó" és olyan a nézése mint egy bérgyilkosnak XD És valamelyik nap meg kérdeztem hogy mi a vélemény a melegekről hát nem mondott valami szépeket és ha el mondom neki nem tudom mit fog rá reagálni ha el mondom neki...

2013. okt. 11. 18:29
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
5%
Ne a haverjaid lánytesóival, hanem a haverjaiddal hozz össze egy randit ;)
2013. okt. 11. 18:41
 2/21 A kérdező kommentje:
Most olyan vicces voltál hogy majdnem nevetem..
2013. okt. 11. 18:43
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

akkor majd talán kicsit megváltozik a véleménye.

de ha hazudni jobb, akkor ne mondd el neki.

2013. okt. 11. 18:44
 4/21 Fanny1885 válasza:
27%
Csak annyit mondanék erre,h nem egyszer és nem kétszer derült már ki "kemény csávókról", melegek,mint a kályha. Csak maguknak sem merik bevallani és feltűnően utálják a melegeket...
2013. okt. 11. 18:49
 5/21 A kérdező kommentje:
Már vagy 30 barátnője volt és most is van..ő biztos nem az.
2013. okt. 11. 18:50
 6/21 anonim válasza:
53%

Szerintem - még ha megeshet, hogy nehezen reagál rá - elfogja fogadni. Maximum idő kell neki, de az is lehet, hogy már elsőre azt mondja, hogy oké.

Ha viszont nem fogadja el, akkor csak magát hibáztathatja, mert szerintem hülyeség azért haragudni valakire, mert a saját neméhez vonzódik. Mondd meg neki, megérdemli, hogy tudja, mégis csak a testvéred.

2013. okt. 11. 18:51
 7/21 anonim ***** válasza:
4%

bi még lehet.

egyébként meg sosem lehet tudni.

2013. okt. 11. 18:52
 8/21 A kérdező kommentje:

De értsétek már meg hogy nem az én csak jobban ismerem.

Egyébként köszönöm az eddigi válaszokat :)

2013. okt. 11. 18:54
 9/21 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem akkor oszd meg valakivel ezt, ha büszkén mered vállalni. ÉS akkor egyenesen: Meleg vagyok. Ha nem bízol valakiben, félsz valakitől, vagy a helyzettől, akkor várj! A fontos nem az, hogy Ő hogyan reagál (Főleg elsőrE), hanem az, hogy a te lelki fejlődésed, életed ne hátráltassa. Fokozatosan kell kinyílni a világ felé, először azok felé, akik támogatóak, és utána, ha megerősödtél, akkor már nem csak mondod, de úgy is lesz, hogy "mások nem érdekelnek". Mert tudod, hogy van aki támogat. Vannak barátaid, szüleid, rokonaid mások, akik tudják és elfogadtak, feltűnően tovább szeretnek? Vagy a bátyád véleménye számodra sokat változtat az önképeden? Úgy gondolom légy körültekintő, és úgy válaszd meg a helyet, időt és módot! Sok sikert! N30
2013. okt. 11. 19:07
 10/21 A kérdező kommentje:
Nekem nincsenek szüleim..
2013. okt. 11. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!