Hogy mondjam meg a bátyámnak hogy meleg vagyok?
Nem tudom miert kell bevallani? Nem ertem a melegeket, ezzel a bevallási kényszerrel, én se vallom be , hogy milyen pozitúraban élvezek jobban, es ki a tipusom, kire tartozik?
Állj ki az ablakba, es enekeld mint ária betétet: meleeegem vaaaan
Szia most hány éves vagy ?
Szerintem próbáld rávezetni szép lassan ,hogy mi is a helyzet kicsit puhítsd meg előtte :D
Esetleg beszéljetek a csajokról , mond el,hogy neked még nem volt egy csaj se aki érdekelt volna és kérdezd meg hogy szerinte ez normális , de ezt mind próbáld könnyeden viccesen elmondani
Meg még kérdezd meg ,hogy miért gondolja azt a melegekről amit meg ,hogy a lezbikről is ugyan ezt gondolja ha róluk nem akkor azt miért
Vagy persze választhatod azt ,hogy elé állsz és elmondod ,hogy : bátyó meleg vagyok :)
Sokan vannak, akik nem "kedvelik" a melegeket viszont, amikor egy közeli családtagjuk ezt felvállalja, akkor megváltozik a véleményük, hiszen a családtag iránti szeret erős és a legtöbb esetben a melegek iránti érzések összességében is pozitív irányban változnak. Ha a bátyáddal alapvetően jó a viszonyod nagy valószínűséggel nem fog utálni vagy tenni ellened bármit is, de valószínű, hogy kell majd neki idő, amíg feldolgozza a dolgokat, de az is lehet, hogy már sejti...
Írta itt valaki, hogy sok kemény fiú látens meleg vagy éppen kettős életet él, ami az esetek nem kis részében igaz is. A legszélsőségesebb homofóbok valójában a saját vágyaiktól félnek. És az mert valakinek barátnője van/volt az semmit sem jelent!
De egyébként jó látni, hogy azért az értelmes, IQ-bajnokok nagyon hasznosan hozzászóltak....
" Nem ertem a melegeket, ezzel a bevallási kényszerrel, én se vallom be , hogy milyen pozitúraban élvezek jobban, es ki a tipusom, kire tartozik? "
Nem kell itt a hegyi beszéd már bocs. A srác se azt akarja elmondani, hogy milyen pózókat szeret, hanem csak annyit, hogy a férfiakat szereti. Mellesleg szerintem rólad mindenki tudja, hogy a nőket szereted szóval te is dicsekszel vele.
Ez a baj a sok heteróval, hogy amíg ők bátran szexelhetnek az utcán addig, ha két meleg kézenfogva menne máris rögtön úgy vennék mintha az ágy titkait nyomnák az emberek arcába.
Légy laza! Nem szabad ilyenen stresszezned!
Ezen te nem tudsz változtatni így adta a jó isten.
Sajnálom hogy nincsenek szüleid :/
19/F
Szia
Nehéz helyzet. Ha még nem vagy felnőtt, én abban sem vagyok biztos, hogy el kéne mondanod - de én gyáva vagyok, úgyhogy ez talán nem a legjobb tanács.
Szerintem legyél vele teljesen őszinte, és nagyon megértő. Ha megkérdez erről-arról, akár viszonylag intimebb dolgokról is, akkor mondj el neki mindent, amit nem érzel teljesen személyesnek. Ez segíthet neki, hogy egy picit képben legyen, mert (valószínűleg) nem túl sokat tud a melegekről.
Várhatóan lesznek nagyon hülye kérdései, hogy pl. ő tetszik-e neked, vagy hogy válogatás nélkül szopsz-e idegen fiúkat, meg hogy mikor akarod átműttetni magad nővé, vagy hogy apátok erőszakoskodott-e veled kicsi korodban. Ezek miatt ne haragudj rá (ne rá haragudj).
És persze jó lenne, ha nem csak úgy kiböknéd neki, hanem egy olyan pillanatot választanál, amikor egyedül van, és nem siet sehová, nincsen semmi sürgős dolga. Így lenne időtök beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!