Vajon honnan van a bátyámnak és a barátnőjének ennyi pénze?
Nettó 220at keresek 24 évesen Budapesten, folyamatban lévő PR-marketing fősulival. Én is vidékről költöztem, a felét sem kerestem otthon, majdnem pontosan ugyanebben a munkakörben. Mégis úgy veszem észre, nem tudok sokkal többet félretenni. Nem élek nagy lábon, egy egyszobás 35 nm-es lakást bérlek a XIII. ker-ben 80+rezsiért. Ez durván egy százas, kajával együtt kb 140, BKV bérlet 150 és még nem vettem semmi tisztálkodási eszközt, ruhát, nem buliztam, nem mentem haza a szüleimhez, stb.
Igaz, otthon a szüleimmel laktam, mégis dobtam a rezsibe, de nyilván nem ekkora összegeket. Belegondolva átgondolatlan döntés volt, de így legalább megtanulom eltartani saját magam és beosztani a pénzem. Ha a barátnőm is felköltözik, nézünk másik lakást, és rögtön majdnem minden feleződik. Igaz, ő ahhoz van hozzászokva, hogy b@ssza a pénzt, úgyhogy majd meglátjuk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!