Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Lassan jön a Karácsony és nem...

Lassan jön a Karácsony és nem tudom mit vegyek a bátyámnak meg a barátnőjének?

Figyelt kérdés
Valami olyat szeretnék amit közösen tudnak használni.Szeretnének jövőre összeköltözni.Gondoltam ezzel kapcsolatban veszek nekik valamit,de mit?vegyek egy ruhás szekrényt vagy mi?No meg max 2-3 ezerig szeretnék elmenni,mert pénz szűkében vagyok.Gondoltam csináltatok nekik egy bögrét amin kettőjükről van egy kép,de szerintem az hülyeség.Meg egy bögrével mire mennek ketten?
2014. okt. 2. 22:01
1 2
 1/14 anonim válasza:
Lehet, hogy elcsépelt ötlet, de ha nagyon nincs semmi ideád, akkor vegyél nekik Media Markt ajándékkártyát, és megvehetik maguknak azt, amit szeretnének.
2014. okt. 2. 22:04
 2/14 A kérdező kommentje:
Ott csak elektronikai eszközöket lehet venni nem?
2014. okt. 2. 22:31
 3/14 anonim ***** válasza:
Gazdálkodj okosan társasjáték. Kicsit még teszel hozzá (mármint a 2-3 ezerhez).
2014. okt. 2. 22:42
 4/14 anonim válasza:
100%
Hát a karácsony nagyon lassan jön, még egy jó pár hónap. Addigra csak kitalálod.
2014. okt. 2. 22:45
 5/14 anonim ***** válasza:
65%

Azt nem értem, hogy aki pénzszőkében van, az miért nem beszéli meg, hogy ne legyen ajándékozás. AZ együttlét nem elég ajéndék?

Nálunk sose volt divat ajándékozni egymást, nem azért mert annyira nem telt rá, csak egyszerűen pont ezt a hónapokkal előbb elkezdett idegeskedést akartuk elkerülni, no meg azt, hogy a miheztartás végett ajándékozzunk és tele legyünk gagyi cucokkal.

2014. okt. 2. 22:48
 6/14 anonim ***** válasza:
96%
Akkor inkább vegyél 2 szép bögrét, amiből majd mind a ketten tudnak teát, kakaót, kávét inni.
2014. okt. 3. 08:32
 7/14 anonim ***** válasza:
Hímzett neves törölköző mindkettőjüknek.
2014. okt. 3. 10:03
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát a karácsony még nagyon lassan jön, de ruhásszekrényt biztos nem kapsz 2-3 ezerből. 1 bögrét ne vegyél, inkább vegyél két (olcsó) ugyan olyan mintájú bögrét, csak az egy legyen kék a másik meg piros (csak példa volt).

Vagy vegyél egy DVD-t, azt ketten tudják nézni.

Ha mindenképp lakásba akarsz venni, akkor vagy egy kis asztalkát(bár az drágább)

díszpárnákat, 1000 Ft alatt van darabja ( [link]

vagy egy nagy plédet, ami alá ketten is beférnek ( [link] bár abból a jobb minőségűek ( [link] drágábbak.

2014. okt. 3. 16:44
 9/14 A kérdező kommentje:
Hát a plédnél meg a párnánál valami személyesebbet szeretnék.
2014. okt. 3. 21:22
 10/14 anonim ***** válasza:

2-3 ezerből 2 főre ajándékozni nem kis kihívás. Pláne, ha még elvárásaid is vannak, hogy személyeset szeretnél adni.

Készíts valamit saját kezűleg, amihez a hozzávalók max. 2-3 ezerbe kerülnek.

2014. okt. 3. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!