Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Vajon honnan van a bátyámnak...

Vajon honnan van a bátyámnak és a barátnőjének ennyi pénze?

Figyelt kérdés
Vidékiek vagyunk. A bátyám kollégistaként költözött fel peste. Pár éve ott is dolgozik. A barátnője meg pesti születésű. 26 és 24 évesek. Mindketten dolgoznak. A minap bátyámmal megbszéltük hogy találkozunk. Ők nem akartak lejönni vidékre mert édesanyám utálja a barátnőjét, így felmentünk mi a férjemmel. Kijöttek elénk a pályaudvarra és anmikor leparkoltunk a ház elött ledöbbentem. Vadonatúj, újépitésű társasház. A kertje olyan volt mint valami luxusszállodában. A sokk csak akkor ért, amikor belülről megláttam a lakást. Minden szép, új hatalmas konyha, kerámialapos tűzhely, hatalmas, modern hűtő, a nappaliban óriás plazma tv, hatalmas kanapé. Fürdőben is zewa wc papír, mindemféle drága kence,márkás parfümök,amiket én csak vágyakozva nézek a boltban. A barátnőjéntek millióegy gyönyörű ruhája, cipője. Rendesen önbizalomhiányos lenne a par nap alatt. Pedig marhajófej. Voltunk boltban. Sokkot kaptam milyen draga minden.100-200 Ft különbségek vannak. És ők csak veszik veszik a húst,gyümölcsöt,sajtot,nasikat. Egy heti bevásárláskor simán otthagynak 20ezret a bolban. Egyszerűen nem értem mivel tudnak ilyen jól keresni. Pesten tenyleg ilyen jó az élet?
2014. okt. 14. 13:48
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:

Brandoneee20

ha bérlem mondjuk az ingatlant havi 120k-ért, az évi 1,440 misi

ugyanezt ha megveszem, legyen az mondjuk 20 misi, az 13,8 év bérlti dij

eszembe nem jutna 13,8 évnyi bérleti dijat előre kifizetni, illetve 20 évre (hitel) röghöz kötni magam

egy bérlakásból akkor megyek el, amikor akarok

és hagyjuk az albélret szót, ahhoz kell egy főbérlő is, itt simán lakást bérelsz

ma itt 2 év múlva meg amott

2014. nov. 1. 22:05
 42/52 anonim ***** válasza:

"egy bérlakásból akkor megyek el, amikor akarok"

vagy amikor mondják, hogy tipli van. De ha egyszer nem 20 éves leszel, és nem férnek el a cuccaid egy sporttáskában, akkor már ez nem olyan nagyon jó érzés, hogy 2 évente költözködnöd kell. Vagy 2 hónap múlva. Ki tudja. Most neked lehet h jól hangzik, de ebbe emberek rokkannak bele.

2014. nov. 1. 23:46
 43/52 anonim ***** válasza:
Amúgy ez Bp-n nem 20 misi, hanem 40-60.
2014. nov. 1. 23:48
 44/52 anonim ***** válasza:
akkor meg 30-40 év, még jobb
2014. nov. 2. 04:54
 45/52 anonim ***** válasza:

Senki nem mondta,hogy vegyél fel hitelt!

Én sem vennék!

De ha minden áron 20-30 milliós vagy magasabb árú ingatlant szeretnék venni,biztos,hogy nem havi 140es albérletbe költöznék,mert így kb 2szer olyan rövid idő alatt gyűlik össze rá a pénz.

De van akinek fontosabb,hogy luxusban éljen 24-26 évesen,az ő dolguk,de szerintem akkor is pazarlás.

Főleg,hogy az illető családja milyen szegény,élt már szegénységben,és most meg a luxusban akar élni?

Ezeket a luxusalbérleteket hülyéknek találták ki,akik mindenre felelőtlenül költik a pénzt.

Inkább veszek egy Full HD Tv-t,ami már a saját tulajdonom lesz,minthogy azért fizessek ennyi albérleti díjat,mert van ilyen TV.

WC papír meg szerintem nem ér ennyit,amilyen cél szolgál.

A csaj szülei helyében,ha ilyen gazdagok vennék egy normál,egyszerű lakást,és ha ők luxusvillában akarnak lakni,akkor hajrá,lehet gyűjteni rá a pénzt.

Fiatalon luxusvillában lakni,azért,hogy másoknak mutogassák elég butaság,szerintem.

És mi lesz,ha az RTL klub kivonul innen?Mert eléggé ellehetetleníti a kormány őket.Ha már nem lesz ilyen zsíros állás,akkor mi lesz?

Az ilyen emberek nem gondolkodnak,csak élnek a mának.

És érzek egy kis megmutatási vágyat is,nyilván azért hívta meg oda a szegény testvérét,hogy megmutathassa neki,hogy ő hol lakik,stb.

De mindenki úgy él,ahogy akar.

Ilyen pazarló életet,akkor sem élnék,ha gazdag családba születtem volna,de itt a fiú elég szegény családból származik.

Tipikus példája annak,mikor egy szegény megnyeri a lottón a főnyereményt,és elkölti pár éven belül.

2014. nov. 2. 09:30
 46/52 anonim ***** válasza:
0%

Az albérlet eleve egy kényszermegoldás.

Szegény emberek szoktak albérletbe költözni,akik nem tudnak lakást venni.

az,hogy az albérletet luxus szintre emelik,hát elég érdekes.

Gyakorlatilag lehúzzák azokat,akiknek van pénzük,de buták.

2014. nov. 2. 09:35
 47/52 anonim ***** válasza:
100%

bérlakás

sokan bérelnek lakast nyugaton is

ha van 40 misim, akkor is inkább bérelnék, mint hogy ingatlanban álljon a pénzem

ettől miért lennék buta?

2014. nov. 2. 12:00
 48/52 anonim ***** válasza:
0%

"sokan bérelnek lakast nyugaton is

ha van 40 misim, akkor is inkább bérelnék, mint hogy ingatlanban álljon a pénzem"

Érdekes hogy akinek van 40 misije inkább vesz egy ingatlant, minthogy albiban csövezzen, és betegyen mindenféle eszközalapba a pénzét, és közöljék vele hogy bocs, de be nem látható kockázatok miatt 20%-ot csökkent a portfóliód értéke. De biztos te vagy az okos ők meg a hülyék.

2014. nov. 2. 13:06
 49/52 anonim ***** válasza:
100%
Ha lenne 40 "misim",akkor vennék belőle vagy 3 lakást,az egyikben laknék,a másik kettőt meg kiadnám albérletbe,nem én laknék albérletben!
2014. nov. 2. 14:36
 50/52 anonim ***** válasza:
Nem tud mértéket tartani semmiben. Van jó munkahelye jó fizetés, kontroll nélkül, költekezés alapja aki nem tud mértéket tartani.
2015. júl. 4. 16:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!