Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy mondjam meg a bátyámnak...

Hogy mondjam meg a bátyámnak hogy a barátnője csalja?

Figyelt kérdés

A bátyámmal régen egy gimi be jártunk csak ő előző évbe leérettségizett.Lett egy barátnője alsóbb évfolyamból és már 1 éve biztos hogy járnak.A csaj ugye még mindig ebbe a sliba jár ahova én,de látom hogy a csaj másfiukkal édeleg és az egyikkel kavar is és azt kamuzza hogy már szakitott a bátámmal.Én már egyszer amikor láttam ezt (hogy más fiukkal flortolget) elküldtem a fenébe de akkor még a bátyámnak nem szoltam ez kb. 1 honapja volt viszont mostmár egyutt is láttam egy sráccal .(de persze közben találkozgat a bátyámmal és ugy csinál mintha semmi nem történt volna,de közben meg a bátyám rohadt szerelmes a csajba és megbizik benne).Nem tudom hogyan álljaak elő ezzel a dologgal neki.

Mit kéne tennem? szerintetek mitcsináljak?

2021. ápr. 24. 20:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%
Egy egész csoportban hogy lehet "sutyi" képet küldeni? Akkor inkább csak egymásnak küldenék, nem?
2021. ápr. 25. 02:14
 12/15 anonim ***** válasza:
80%
Azt a saját füleddel hallottad, hogy azt mondta, hogy már nincs együtt bátyáddal?
2021. ápr. 25. 04:14
 13/15 A kérdező kommentje:
igen még amikor suliba jártunk akkor is mondta.
2021. ápr. 25. 14:10
 14/15 anonim ***** válasza:
88%
13: Akkor ezt mondd meg a bátyádnak, ez elég lesz ahhoz, hogy megoldást találjon.
2021. ápr. 25. 14:24
 15/15 anonim válasza:
0%
Melyik játékban csal? Ha az actyvityben akkor szerintem ásd el a csaj.
2021. máj. 5. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!