Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan mondjam el egy házas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el egy házas nőnek, hogy a férje évek óta csalja egy nővel, akit azzal etet, hogy elfog válni?

Figyelt kérdés
Már van a férjével két kigyerekuk, terveznek harmadikat is. Megerdemelne az a nő, hogy tudja kivel el együtt. De,hogy mondjam el úgy, hogy 100% ne derüljön, ki, hogy én voltam? Tudok bizonyítékot is mondani neki.

2021. máj. 4. 15:57
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
17%
Férjnél vagyok és szeretőm van, ő is házas. Senki se tud róla, úgy szervezzük a találkákat, hogy gyakorlatilag nincs esélye a lebukásnak, ha nem jár el valamelyikünk szája. De ha mégis megtudná valaki, és odasétálna a férjemhez, akkor :egyrészt 'kiprovokálna' egy válást, másrészt magának egy marha nagy maflást. Nekem meg vélhetően a mostaninál bizonyos szempontból sokkal teljesebb életet. Na, lenne ennek értelme? De pont a kérdezőhöz hasonló emberek miatt intézzük úgy, hogy ha bemegyünk egy bejárati ajtón, akkor azon 'legálisan' megyünk be külön -külön és senki nem lát minket együtt.
2021. máj. 4. 17:29
 32/67 anonim ***** válasza:
8%
Ha valóban tudsz bizonyitekot felmutatni, de nem akarod felfedni magad, akkor en irnek a nonek egy levelet es elkuldenem a bizonyitekokkal egyutt. A felado adatait ugy tudom nem kotelezo feltuntetni.
2021. máj. 4. 17:32
 33/67 anonim ***** válasza:
36%
33 elég ha egy helyen vagytok és mondjuk van róla bizonyíték,hogy kavartok azt már nehéz lenne kimagyarázni.
2021. máj. 4. 17:35
 34/67 anonim ***** válasza:
Tíz emeletes lakóépület, 4 bejárattal, sok-sok lakással, irodával, bolttal. Hacsak nem veled megy valaki és látja, hogy melyik iroda/lakás ajtón lépsz be, akkor ugyan mit tudna bizonyítani? Nem dohányzom, de pl. csesztetem a telefont addig, amíg egyedül nem leszek a liftnél... És ő másik bejáraton és másik ajtón megy be:)
2021. máj. 4. 17:49
 35/67 anonim ***** válasza:
41%
34 egészségedre
2021. máj. 4. 18:05
 36/67 anonim ***** válasza:
41%
#35:Köszönöm:) De nem az a lényeg szerintem, hogy ki hogyan tud/akar/kénytelen elbújni, hanem az, hogy miért érez bárki késztetést arra, hogy beleszóljon más életébe? Miért nem érzi úgy egy felnőtt, felelőségteljes ember, hogy a másik is felnőtt és saját szabályai szerint élheti az életét? És most úgy néz ki, hogy hazabeszélek, de a véleményem mindig ez volt, szeretőm meg csak pár hónapja van... Ha beleképzelem magam a megcsalt fél helyébe: vagy észreveszem magamtól vagy nincs mit észrevenni... Nem akarnám, hogy külsős szóljon.
2021. máj. 4. 18:21
 37/67 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem inkább ne ártsd magad bele. Attól, hogy vannak, akik ilyen esetben szeretnék, ha megmondanák nekik, hogy csalja őket a férjük, vannak olyanok is, akik nem. Mivel nem ismered a nőt, nem tudhatod, hogy:

- mennyire dugná a fejét a homokba, hogy ez nem lehet igaz, mert úgy könnyebb magának igazolni, hogy jól választott, és emiatt téged fog azzal megvádolni, hogy szét akarod őket szedni, hazudozol a szent férjéről

- a férj nem a barátnődet dobná-e ki, és nem a feleségéhez törleszkedne utána... akármennyire jót teszel elvileg a barátnődnek, ha kiderül, akkor örökre elveszíted, hogy mögötte kavartál és betettél a "boldogságának"

- nem tudja-e a feleség... lehet, hogy nyitott kapcsolatban élnek, lehet, hogy megbeszélték előre, hogy "oké, te levarrhatod a kis picsát, én meg akkor megtehetek cserébe ezt-azt-amazt"

2021. máj. 4. 18:21
 38/67 anonim ***** válasza:
27%
Ja, bocs, most néztem, hogy névtelenül akarsz... az előbb-utóbb úgyis kiderül, ha nagyon le akarnak nyomozni.
2021. máj. 4. 18:26
 39/67 A kérdező kommentje:
Azert durva, hogy itt egyesek ha bekopik őket hamarabb gyilkolnanak mint válnának? Vegulis... Gyilkolni lenne bátorságod, de a hazastarsad elé állni és elmondani, hogy csalod, arra nem. Beleszolni más életébe? Akkor a megcsalt feleség is joggal mondhatna, hogy a harmadik minek kavar be.
2021. máj. 4. 19:06
 40/67 A kérdező kommentje:
Én halál nyugodt vagyok képzeld, nem ugralok. Van családom nekem is és ha a férjem ilyen gyökér lenne, hogy egyszerre több nőt szédít én is tudni akarnám, mielőtt ő dobna ki engem a szeretője miatt és tennének nevetseg tárgyává, hogy mindenki tudta csak én nem.
2021. máj. 4. 19:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!