Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tudom, hogy az egyik ismerősöm (aki egy asszony 2 gyermekkel) meg csalja a férje. El mondjam neki? Hogyan mondjam neki, hogy hiteles legyen és ne küldjön el máshova.
Sehogy... ne avatkozz más életébe. Nem a te dolgod.
Lehet hogy tudja is.
Szerintem jobban jársz, ha nem avatkozol bele.
MI van , ha tudja? Arra nem gondoltál?
Mi van , ha az asszonynak jó ez így?
Attól mert ismersz valakit, nem tudhatod, hogy mi zajlik az életükben.
Ne avatkozz bele, ez egy jó tanács.
Én biztos elmondanám. Nekem is megmondták hogy csal a férjem és a mai napig hálás vagyok annak, aki elmondta, mert így legalább nem hazugságban kell élnem. Akik meg tartották a szájukat, mert nem akartak beleavatkozni, egyikkel sem tartom a kapcsolatot. Azonnal elváltam, és lett egy őszinte boldog kapcsolatom.
Nem is értem, hogy tudtak annak idején az ismerőseim a szemembe nézni, mikor tudták az igazat.
Mind a kettőt ismered vagy csak az asszonyt?Így is ugyis bűnbak lennél.
Szerinted a nő nem tudja,hogy csalják?
Nem akarok bűnbak lenni, csak aki azt mondja ne mondjam el az nem szeretné tudni ha őt csalják?
Csak az asszonyt ismerem.
Azzal nem megy tönkre az életük ha a férj fűvel fával együtt van? Inkább előbb váljanak szét ott. Vagy beszéljek meg.
9.-nek.
De miért lenne a nőnek, ÉS a gyereknek gondja, hogy a férfi, az URA, néha máshol is elélvez?
Ki a rák vagy te, hogy beleugass?
Ha én lennék a férfi, és elmondanád a feleségemnek, és elásnálak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!