Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy jó asszony mindent megbocsát? Tényleg?
Ismeritek Jimmy dalát...
De vajon a való életben, ha egy nő megbocsátja a párjának, hogy más nővel hetyegett, hogy tud tovább élni ezzel a tudattal, hogy a pasas átverte, másnak udvarolt mellette?
Ki az a Jimmy?
A kérdés meg b..romság. Csak a nulla önbecsüléssel rendelkező papucs csajok bocsátanak meg mindent.
Én is megbocsátanám, de akkor elmennék dugni más pasikkal. Videofelvételeket, képeket is készítenêk az aktusról. Megmutatnám páromnak és így izgisen élhetnénk tovább nyitott kapcsolatban.
Én jó aszony vagyok, mindent megbocsátok! :-)
# 4
a kérdés nem baromság, ott az irónia benne, de te nem biztos, hogy érted.
Mindent nem...
De azért nem fekete-fehér a dolog. Egy tizensokéves, egyébként jól működő kapcsolatot nem biztos, hogy megéri eldobni egy egyszeri botlás miatt. Azért ha egy kapcsolat ellaposodik, abban mindkét félnek van része. Láttam már több olyan kapcsolatot, amit kifejezetten feldobott egy rövid megcsalásos epizód, mert a felek ettől kaptak észbe és sürgősen elkezdték megjavítani a kapcsolatukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!