Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazas pasik, akik felrejarnak közuletek, hogyan tudjatok összehozni a szexet a szeretövel, ha otthon is csinosaz asszony es kielegitö a nemiélet?
Gondolok arra h megkivantok teszem azt egy kolleganöt , akit regóta neztek, megisztok egy kavet egyutt , de ti megis inkabb hazamentek es otthon hetvegen megint hazaselet , utana hetfön megint ott a kolleganö , vele össze tudnatok hozni egy numerat vagy kiurul a ” töltenytar” a hazaselet soran ?
Ti akik felrejartok , hogyan hozzatok össze?
Igen NÖ vagyok es nem tudom pontosan , ezert kerdem, remélhetöleg kapok valaszt
Hogy muködik egy ferfi ilyen helyzetben ?
Úgy, hogy téged csak megdug, aztán kész. Leszopat, seggberak, mindent, amit otthon az asszony esetleg nem enged. Te vagy a recskakanna!
Ez nem zárja ki azt, hogy otthon is megdugja az asszonyt!
Szerintem nem birjak szusszal , otthon az asszony mindentkivesz!
Nem hiszem el föleg egy kor utan
😂 Nah, téged se az eszedért dugnak!
A bikàd neked màr nem tud annyit nyújtani? Fél perc alatt elsül, te meg le vagy szrva? 😀 Akkor minek dugatod magad vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!