Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért flörtöl velem egy férfi, ha otthon az asszony?
Figyelt kérdés
Van egy férfi,aki egyfolytában nézeget,integet ha meglát,közbe nem is ismerjük egymást. Miért csinálja ezt?2017. jún. 3. 12:21
1/18 anonim válasza:
Mert hagyod. Ha elfordulnál és letojnád, nem csinálná.
2/18 anonim válasza:
Vélhetően a házassága egy rakás g@né.
3/18 A kérdező kommentje:
Mit hagyom hozzá se szólok,írtam ,hogy nem is ismerjük egymást..
2017. jún. 3. 12:24
4/18 anonim válasza:
Flörtölni nem lehet egyedül, valaki hátával.
5/18 anonim válasza:
Mert a férfiak undorító véglények.
Nem szent nekik se feleség/barátnő, gyerek. Semmi!
Csak a farkuk számít.
6/18 anonim válasza:
utolsó! a nők pont olyan undorító véglények
7/18 anonim válasza:
Ha nem ismered honnan tudod hogy "otthon az asszony"
És vajon miért csinálja? 11 éves vagy?
8/18 anonim válasza:
6#
Igen, nők között is vannak szemetek de ti viszitek a pálmát.
9/18 anonim válasza:
Mert az asszony OTTHON van.
A férfi az otthon férj, máshol meg férfi.
10/18 anonim válasza:
8.-s, ugyan miért mi vinnénk a pálmát?? én 20 éve vagyok a párommal és soha nem csaltam meg és nem is fogom, sőt még csak a nőket sem nézegetem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!