Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért flörtöl velem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért flörtöl velem egy férfi, ha otthon az asszony?

Figyelt kérdés
Van egy férfi,aki egyfolytában nézeget,integet ha meglát,közbe nem is ismerjük egymást. Miért csinálja ezt?
2017. jún. 3. 12:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
23%
Nem szemetek vagyunk, csak van logikánk...A nőknek meg nincsen. Egyszer élünk, miért nem lehet szeretni az embereket? Inkább verekedjünk és háborúzzunk az jobb lenne?
2017. jún. 3. 13:20
 12/18 anonim ***** válasza:

A nőknek meg legalább vannak érzéseik!

Elmehetsz a búsba a logikáddal ha egy érzéketlen senki vagy.

2017. jún. 3. 13:22
 13/18 anonim ***** válasza:
Mert más puncira vágyik.Az otthonit megunta.Vagy az asszony nem elégíti ki orálisan, abban reménykedik, te majd kielégíted.
2017. jún. 3. 13:31
 14/18 A kérdező kommentje:
Hát nem fogom,mert annyira gyáva ,hogy hozzám se mer szólni!! Onnan tudom ,hogy otthon az asszony meg a gyerek,mert utána jártam...
2017. jún. 3. 13:33
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem érdekel, de azért utánajártál, hogy van felesége meg gyereke. Tetszik ez neked, azért flörtöl veled, mert érzi, hogy vevő vagy rá. Olyan lehetsz, mint az egyik kolléganőm, aki nem érti, hogy a távolsági buszsofőrök miért hívják fagyizni, miközben mindegyikkel bájolog. Pedig neki ott a párja, és annyira, de annyira szerelmes belé, hogy csak na...
2017. jún. 3. 14:33
 16/18 A kérdező kommentje:
15-jó,hogy utána jártam ,mert tetszett régen ,csak nem értem ,miért csinálta eezt mikor otthon az asszony meg a kölyke
2017. jún. 3. 16:04
 17/18 anonim ***** válasza:
11-es ha ha ha ezen most jót mulattam!Na ne mond hogy amikor egy pasit a farka irànyít akkor logikusan gondolkodik ez egy vicc !:D
2017. jún. 3. 16:24
 18/18 anonim ***** válasza:
Ja hát mert bejössz neki, azért csinálja. Meg mert nem nagyon gerinces ember.
2017. jún. 3. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!