Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti mennyire várjátok el hogy kiszolgáljon benneteket az asszony aki otthon van a gyerekekkel, amikor ti épp hazamentek ebédelni?
Figyelt kérdés
Üdítőt , kávét sem kell olyankor töltenetek elébetek ki van rakva minden amikor mentek haza azonfelül ha elfogy valami akkor az asszony pótolja?2012. dec. 21. 12:37
1/13 anonim válasza:
Egy minimális kiszolgálást azért elvárok.De nem kell aranytálcán nyújtani....
A lényeg legyen ebéd vacsora.Amikor hazaérek akkor megterítsen és együnk.
2/13 anonim válasza:
ki a f..om tud a mai világban hazamenni ebédelni? Én este érek haza, de semmi kiszolgálás nem várok, előtte bevásárolok, és megfőzöm a vacsorát. Kikapcsol az egész napi agytorna után. Üdítő, kávé? Persze... :)
3/13 anonim válasza:
Szerintem csak annyira szolgáljon ki,hogy főz,mos,takarít,szexel(de a szexet nem muszájságból)Azért szeretek valamenyire önálló lenni,kár hogy most nincs asszonykám...
4/13 anonim válasza:
Nekem elég, ha a hűtőben van valami melegíthető, ebédnek való kaja. Megmelegítem és megeszem, nem kell úri kiszolgálás. Ücsit meg én is tudok tölteni. :)
5/13 A kérdező kommentje:
Én most arra gondolok ha mi lenne ha lenne egy olyan lehetőségetek hogy a szomszédba lenne a munkahelyetek vagy a közelben ahol haza tudnátok járni enni minden délben.
Akkor leülnétek az asztalhoz és fel sem állnátok 1 óra hosszán keresztül és még az asszonyt is oda ültetnétek hogy ne kelljen egyedül ennetek, akkor is ha ő nem eszik veletek, csak azért ha elfogy az üdítő vagy kávé kell akkor fel se kelljen állnotok az ebédidő végéig? Sőt ha cigiznétek még az asszonyt állítanátok fel evés közben hogy adja már oda a doboz cigit és gyújtót? Ez lustaság vagy elkényelmesedés?
2012. dec. 21. 13:03
6/13 A kérdező kommentje:
Ha már az étel melegítésről van szó akkor ő inkább nem enne vagy szólna a testvérének hogy melegítse meg ő addig leülne az asztalhoz és várakozás közben elszívna 2-3 szál cigit.
2012. dec. 21. 13:06
7/13 anonim válasza:
ez csicskáztatás.. sose várom el, hogy kiszolgáljanak, odaviszem magamnak ami kell. Sokszor még az asszonynak is. :) Az asztalnál bagózásról meg megvan a véleményem. Én is dohányzom, de lakásban soha, azt az 1 órát igazán kibírja mindenki.
8/13 anonim válasza:
Hol élünk? A nők a mai világban ugyanúgy dolgoznak mint a férfiak. Akár sajnos gyerek mellett is. Én biztosan megmondanám a magamát a páromnak, ha még üdítőt sem volna képes tölteni magának. Munka után megfőzök, takarítok, mosok így is. Valamennyit vegyen ki ő is a feladatokból. Én is elfáradok ugyanúgy a munkahelyemen, mint ő. Ha gyerekünk lesz, szerintem vele sem fogok unatkozni, sőt...
9/13 anonim válasza:
:D érdekes kérdés! amióta egyedül élek tökéletesen el tudom magam látni, jól főzők, mosok és mindig rend és tisztaság van nálam, szóval magamból kiindulva nem tudom értelmezni a kérdést. nem tudom, hogy egy párkapcsolatban ez, hogy működik, de nem gondolnám, hogy még a poharat is a nőnek kellene töltenie. persze, az is módosító tényező, hogy ki mennyit dolgozik.
10/13 anonim válasza:
Kedvenc időtöltésem a sütés-főzés és "rendmániás" is vagyok, szóval engem nem kell kiszolgálni, de egyébként sem várnám el. Nem szakad le a karom, ha be kell rakni melegedni az ebédet a mikróba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!