Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti mennyire várjátok el hogy kiszolgáljon benneteket az asszony aki otthon van a gyerekekkel, amikor ti épp hazamentek ebédelni?
Figyelt kérdés
Üdítőt , kávét sem kell olyankor töltenetek elébetek ki van rakva minden amikor mentek haza azonfelül ha elfogy valami akkor az asszony pótolja?2012. dec. 21. 12:37
11/13 anonim válasza:
Aszem kérdező,te vagy a nő és a férjed a kiszolgálást váró valaki.Ilyenek is vannak,változni nem szokásuk,de van rá minimális esély.
12/13 anonim válasza:
Én elvárom a férjemtől hogy kiszolgáljon ha hazajövök munkából este. De ezt meg is beszéltük mielőtt összejöttünk. Nagyon jól főz egyébként. Szex nem fontos hogy kapjak mert én az alkalmazottakkal nyalatom magam, de néha jó a férjemmel is. Végül is asszony vagyok és az asszony a ház úrnőjét jelenti.
13/13 anonim válasza:
Kérdező, ezzel azt sugallod hogy egy nőnek otthon kell maradnia, és minden szavadra ugrania, legyen az kávé vagy szex. Utálom a magadfajtákat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!