Mondjam el apámnak, hogy anya lehet egy másik férfival csalja őt?
Már nagyon régóta látom,hogy anya egy másik fickóval kavar. Állítólag csak barátok és tény,hogy kiskoromban is láttam már ezt az embert nálunk, de most csak akkor jön hozzánk ha apa nincsen itthon. Anya szokott haza hozni a suliból és sokszor ez a férfi is nálunk van amíg apám nem ér haza. Ő este 8 órakor szokott végezni. És anya meg ez az ember mindig elküldenek azonnal suli után kajálni, zuhanyozni és utána a szobámban kell lennem. Úgy hogy négy óra környékén eszek utoljára, utána még azért fent vagyok és régebben este szoktam vacsorázni, meg kimehettem a nappaliba tvzni és nekem a laptopom is a lenti íróasztalnál van így csak telózni tudok a szobámban meg ha nagyon unom magam akkor rejtvénytfejtek.
Már nem egyszer hallottam,hogy anya mindig nevetgél ezzel a férfival, meg kajálnak. Szerintem ők nem csak barátok,különben miért kell elmennem mindig a szobámba? Apa mire haza ér az az emberrel már nincsen ott. És anya sosem mondta,hogy volt nálunk valaki. Szerintem ő titkolódzik. Én nem szóltam apának erről eddig, de lehet kéne? Csak mert apa láthatóan szereti anyát meg mindig kedves, és törődik velünk, de anya vele más milyen mint az állítólagos barátjával,ismerősével. Szerintetek szóljak apámnak? Vagy ez nem tartozik rám? Ja és amúgy amikor apa hazajön sokszor keres engem,meg nem érti miért vagyok a szobában..mert általában végig lent tartózkodom a nappaliban vagy a konyhában. De anyám azt mondta,hogy hagyjon már élni engem, kell nekem kis magánszféra. Közben meg ő küld el folyton a szobába. És csak max pisilni jövök ki 8 után. Enni meg már nemtok, mert nem merek. Pedig addígra én éhes szoktam lenni. Tudom apróság. Ti mit csinálnátok?
F/14
Ne mondd el. Semmi közöd hozzá.
Ha "Már nagyon régóta látom,hogy anya egy másik fickóval kavar. " akkor gondolod apád vak???
Talán már apád is tudja. Lehet, csak látszatházasságban élnek, és miattad vagy a vagyon miatt nem váltak el csak.
Szerintem ha anyukád megcsalná ezzel a férfival, akkor titokban csinálná és nem vinné oda hozzátok, főleg úgy, hogy te is ott vagy.
Viszont valóban fura, hogy be kell menned a szobádba. Kb. mintha bezárnának. Én ezt nem hagynám. Mászkálnék ahogy jól esik. Nehogy már otthon börtönben kelljen lennem.
Az meg egy másik dolog, hogy a szüleid hogy vannak egymással. Ismerek sok párt, akik látszólag nagyon szépen élnek, kedvesek egymással, közben meg mindkettő külön utakon jár (egymás hallgatólagos beleegyezésével).
Szóval ezek a dolgok bonyolultabban annál, mint aminek elsőre tűnnek.
Mindenesetre és biztosan megmondanám anyukámnak, hogy bocsi anya, de ha itthon vagyok, nem fogok a szobámban kuksolni. Miért ne jöhetnék ki, ha van itt valaki?
Sőt, az lenne a legjobb, ha akkor mondanád, amikor ott van apukád is, és akkor látod majd a reakciójából, hogy ő tud-e erről valamit.
Szerintem anyuddal beszélj. Anya ki ez a fickó, aki miatt folyton a szobámba zavarsz?
És igen este hatkor igenis menj ki és közöld, hogy éhes vagy, keresel magadnak kaját.
Mindenképpen mondd el apádnak, ezt nem lehet úgy titokban tartani, hogy téged is belekever anyukád. Igenis van hozzá közöd, hiszen ebben élsz, az ő felelősségük, hogy te hogyan/milyen körülmények között nősz fel.
Nálunk ugyan ez volt a helyzet, csak apám csinálta ezt és több nővel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!