Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mondjam el apámnak, hogy anya...

Mondjam el apámnak, hogy anya lehet egy másik férfival csalja őt?

Figyelt kérdés

Már nagyon régóta látom,hogy anya egy másik fickóval kavar. Állítólag csak barátok és tény,hogy kiskoromban is láttam már ezt az embert nálunk, de most csak akkor jön hozzánk ha apa nincsen itthon. Anya szokott haza hozni a suliból és sokszor ez a férfi is nálunk van amíg apám nem ér haza. Ő este 8 órakor szokott végezni. És anya meg ez az ember mindig elküldenek azonnal suli után kajálni, zuhanyozni és utána a szobámban kell lennem. Úgy hogy négy óra környékén eszek utoljára, utána még azért fent vagyok és régebben este szoktam vacsorázni, meg kimehettem a nappaliba tvzni és nekem a laptopom is a lenti íróasztalnál van így csak telózni tudok a szobámban meg ha nagyon unom magam akkor rejtvénytfejtek.

Már nem egyszer hallottam,hogy anya mindig nevetgél ezzel a férfival, meg kajálnak. Szerintem ők nem csak barátok,különben miért kell elmennem mindig a szobámba? Apa mire haza ér az az emberrel már nincsen ott. És anya sosem mondta,hogy volt nálunk valaki. Szerintem ő titkolódzik. Én nem szóltam apának erről eddig, de lehet kéne? Csak mert apa láthatóan szereti anyát meg mindig kedves, és törődik velünk, de anya vele más milyen mint az állítólagos barátjával,ismerősével. Szerintetek szóljak apámnak? Vagy ez nem tartozik rám? Ja és amúgy amikor apa hazajön sokszor keres engem,meg nem érti miért vagyok a szobában..mert általában végig lent tartózkodom a nappaliban vagy a konyhában. De anyám azt mondta,hogy hagyjon már élni engem, kell nekem kis magánszféra. Közben meg ő küld el folyton a szobába. És csak max pisilni jövök ki 8 után. Enni meg már nemtok, mert nem merek. Pedig addígra én éhes szoktam lenni. Tudom apróság. Ti mit csinálnátok?

F/14

2018. jún. 20. 09:30
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
84%

Sajnálom, hogy ezt most át kell élned. Apukádnak sem lehet egyszerű, de nagyon úgy tűnik, hogy apukád biztos háttér és támaszod. Jól cselekedtél, mert ez belülről mérgezett volna téged hosszútávon.

Majd írd meg mire jutott a dolog.

2018. jún. 20. 22:29
 52/55 anonim ***** válasza:
84%
ne maradj egyedül anyukáddal viszont ezek után, lehet hogy jól meg is ver( jogtalanul), csak mert tönkretetted a csilli villi életét.
2018. jún. 20. 22:39
 53/55 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudom más hogy van vele, de saját tapasztalatom alapján én us elmondtam volna. Nagyon jól tetted. Ne magadat őröld anyád csalfasága miatt. Mikor engem megcsalt a férjem, a környezetemben szinte mindenki tudta. Egy ember volt,olyan akiből ki sem néztem volna, annyira gerinces, hogy elmondta mi folyik a hátam mögött. Őt a mai napig kedvelem, viszont akik a szemembe tették a szépet, közben meg falaztak, azokkal megszakítottam minden kapcsolatot. De ez én vagyok. Nekem jól esett hogy megtudtam az igazságot.
2018. jún. 21. 02:15
 54/55 anonim ***** válasza:
15%

Anyud egy ribi.

De mondtam, hogy szerezz bizonyítékot. Pont ekkor lehetett volna bejátszani, ahogy visítva tosszák a cunciját. Akkor aztán mondhatta volna, hogy nem járt ott sose senki.

2018. jún. 21. 09:22
 55/55 anonim válasza:
Azóta mi a helyzet? Kíváncsi lennék
2018. aug. 7. 12:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!