Mondjam el apámnak, hogy anya lehet egy másik férfival csalja őt?
Már nagyon régóta látom,hogy anya egy másik fickóval kavar. Állítólag csak barátok és tény,hogy kiskoromban is láttam már ezt az embert nálunk, de most csak akkor jön hozzánk ha apa nincsen itthon. Anya szokott haza hozni a suliból és sokszor ez a férfi is nálunk van amíg apám nem ér haza. Ő este 8 órakor szokott végezni. És anya meg ez az ember mindig elküldenek azonnal suli után kajálni, zuhanyozni és utána a szobámban kell lennem. Úgy hogy négy óra környékén eszek utoljára, utána még azért fent vagyok és régebben este szoktam vacsorázni, meg kimehettem a nappaliba tvzni és nekem a laptopom is a lenti íróasztalnál van így csak telózni tudok a szobámban meg ha nagyon unom magam akkor rejtvénytfejtek.
Már nem egyszer hallottam,hogy anya mindig nevetgél ezzel a férfival, meg kajálnak. Szerintem ők nem csak barátok,különben miért kell elmennem mindig a szobámba? Apa mire haza ér az az emberrel már nincsen ott. És anya sosem mondta,hogy volt nálunk valaki. Szerintem ő titkolódzik. Én nem szóltam apának erről eddig, de lehet kéne? Csak mert apa láthatóan szereti anyát meg mindig kedves, és törődik velünk, de anya vele más milyen mint az állítólagos barátjával,ismerősével. Szerintetek szóljak apámnak? Vagy ez nem tartozik rám? Ja és amúgy amikor apa hazajön sokszor keres engem,meg nem érti miért vagyok a szobában..mert általában végig lent tartózkodom a nappaliban vagy a konyhában. De anyám azt mondta,hogy hagyjon már élni engem, kell nekem kis magánszféra. Közben meg ő küld el folyton a szobába. És csak max pisilni jövök ki 8 után. Enni meg már nemtok, mert nem merek. Pedig addígra én éhes szoktam lenni. Tudom apróság. Ti mit csinálnátok?
F/14
Kössz a sok választ. Engem nem érdekel anyám szexuális élete nem is akarok erről tudni. Csak apának hazudott már és amikor nem járt hozzánk rendszeresen a barátja akkor sosem kellett a szobában kuksolnom, de nem is kiabált velem.
Suli után már nem találkozok a barátaimmal csak a hétvégén szoktam. A laptopom nem az enyém hanem apué igazából. Azt nem vihetem a szobába, csak játszani videókat nézni enged meg rajta. Apával merek csak beszélni, inkább valahogy rá vezetem erre a dologra, még nemtom hogy, de köszi a tanácsot mindenkinek.
Örülök,hogy apukád értelmesen meghallgatott téged,és nem zavart el azzal,hogy ''ne viccelődj már'' és társai.A nehezén már túl vagy,de most is jöhetnek majd nehézségek.Lehet anyád próbál újra beférkőzni az életedbe miután ''kiélte'' magát vagy csak nem jött össze a szeretőjével a dolog.Adhatsz neki esélyt,de várd rögtön tárt karokkal tegyen ő azért,hogy jobb legyen a kapcsolata a fiával,mert ő rontott el mindent.Sőt.Teljesen jogosan elküldheted a fenébe.Remélem ezek után jobb lesz neked kitartást kívánok.
U.i:ezeket onnan tudom,hogy van egy mostohatestvérem,akinek az anyja ezt csinálta/csinálja.Bár most nyugton van,mert van unoka és van valamiért keresnie a lányát.Azóta tart a cirkusz,hogy nevelőapámmal elváltak.Az egész család belefolyik akarata ellenére. 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!