Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mondjam el apámnak, hogy anya...

Mondjam el apámnak, hogy anya lehet egy másik férfival csalja őt?

Figyelt kérdés

Már nagyon régóta látom,hogy anya egy másik fickóval kavar. Állítólag csak barátok és tény,hogy kiskoromban is láttam már ezt az embert nálunk, de most csak akkor jön hozzánk ha apa nincsen itthon. Anya szokott haza hozni a suliból és sokszor ez a férfi is nálunk van amíg apám nem ér haza. Ő este 8 órakor szokott végezni. És anya meg ez az ember mindig elküldenek azonnal suli után kajálni, zuhanyozni és utána a szobámban kell lennem. Úgy hogy négy óra környékén eszek utoljára, utána még azért fent vagyok és régebben este szoktam vacsorázni, meg kimehettem a nappaliba tvzni és nekem a laptopom is a lenti íróasztalnál van így csak telózni tudok a szobámban meg ha nagyon unom magam akkor rejtvénytfejtek.

Már nem egyszer hallottam,hogy anya mindig nevetgél ezzel a férfival, meg kajálnak. Szerintem ők nem csak barátok,különben miért kell elmennem mindig a szobámba? Apa mire haza ér az az emberrel már nincsen ott. És anya sosem mondta,hogy volt nálunk valaki. Szerintem ő titkolódzik. Én nem szóltam apának erről eddig, de lehet kéne? Csak mert apa láthatóan szereti anyát meg mindig kedves, és törődik velünk, de anya vele más milyen mint az állítólagos barátjával,ismerősével. Szerintetek szóljak apámnak? Vagy ez nem tartozik rám? Ja és amúgy amikor apa hazajön sokszor keres engem,meg nem érti miért vagyok a szobában..mert általában végig lent tartózkodom a nappaliban vagy a konyhában. De anyám azt mondta,hogy hagyjon már élni engem, kell nekem kis magánszféra. Közben meg ő küld el folyton a szobába. És csak max pisilni jövök ki 8 után. Enni meg már nemtok, mert nem merek. Pedig addígra én éhes szoktam lenni. Tudom apróság. Ti mit csinálnátok?

F/14

2018. jún. 20. 09:30
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
6%

Nézd, lehet többet ártasz, mint segítesz ha elmondod.

Saját eset: a szüleim nagyon fiatalon hoztak össze és nem is lehetett túl sok partnerük egymás előtt. Lehet nem is volt. Olyan 8 éves lehettem, amikor láttam az ablakból, hogy apum megcsókol egy nőt, majd beszállnak az autóba. Nem szóltam senkinek. Most 13 évvel később még mindig együtt vannak és boldogság van. Lehet ha akkor szólok, akkor szétmennek édesanyámmal. Gondolom a szexuális életükkel nem vagy tisztában. Mondjuk elég gáz, hogy a házatokba viszi fel a pasit. 14 éves vagy, otthon hagyhatna igazán és elhúzhatnának valahova. Amúgy szerintem kamu a sztori, de leírtam a véleményem.

25N

2018. jún. 20. 11:04
 32/55 anonim ***** válasza:
23%

Aki nem érti, hogy ha "nyitott házasság" lenne, arról miért nem tud a gyerek - azért, mert ez NEM TARTOZIK rá, a szülök magánügye.

Attól, hogy a szülök EGYMÁS KÖZT megegyeztek akármiben is a szexuális életükre vonatkozóan, azt miért közölnék egy GYEREKKEL????

2018. jún. 20. 11:05
 33/55 anonim ***** válasza:
89%
mondd el de ártatlanul panaszkodj, hogy amikor Laci itt van anyukád kiabál veled, hogy nem mehetsz le enni és már nagyon eleged van és fürödni sem tudsz mert valamiért ketten vannak bent. Tegyél úgy mintha olyan ártatlan lennél, hogy nem sejted ezzel mi mindent árulsz el. Sőt sajnáltasd magad amiért egész nap bent kell csücsülnöd...
2018. jún. 20. 11:05
 34/55 anonim ***** válasza:
74%
ha nyitott házaság miért nem beszél erről a férjéve és miért csak akkor van ott a pasi amikor a férj nem? nem hiszem hogy erről lenne szó. A nyitott házasság egyik alapszabálya, hogy addig szabad csinálni amíg a másik tudja mi folyik.
2018. jún. 20. 11:07
 35/55 anonim válasza:
94%
Lehet, hogy nyitott házasság, de a kérdező gyermekkel való ilyen bánásmódot akkor sem indokolja! Persze, egy gyereknek semmi köze a szülei szexuális életéhez, viszont az megilleti, hogy ne az ő kárára történjen az ilyen. Menjen a szülő a szeretőjével szobára! Vagy béreljenek lakást a légyottokra. Ezernyi lehetőség van.
2018. jún. 20. 11:12
 36/55 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem ne azt mond apukádnak, hogy anyukád megcsalja, mert ugye nem vagy benne teljesen biztos, hanem én inkább azt mondanám el neki, hogy ez a pasas mindig nálatok van és akkor nem jöhetsz ki a szobásból, ami téged nagyon zavar és nem érted, hogy miért. És, hogy anyukáddal már próbáltál erről beszélni, de nem lehet vele, mert nem válaszol normálisan a kérdéseidre.

Szerintem nagyon nem normális, amit anyád csinál és nem értem, hogy, hogyan várjatja el, hogy te ehhez aszisztálj...

Sokan mondták, hogy a köztük lévő kapcsolathoz nincs közöd, amivel én nem teljesen értek egyet, viszont, hogy több órán keresztül a szobádba be vagy zárva, ahoz már igenis van közöd!

2018. jún. 20. 11:15
 37/55 anonim ***** válasza:
56%
na igen gáz, hogy ezt a házban oldják meg, a szerető legyen olyan gáláns és legalább fizessen a szolgáltatásért egy szobát XD
2018. jún. 20. 11:15
 38/55 anonim ***** válasza:
22%

"ha nyitott házaság miért nem beszél erről a férjéve és miért csak akkor van ott a pasi amikor a férj nem? nem hiszem hogy erről lenne szó. A nyitott házasság egyik alapszabálya, hogy addig szabad csinálni amíg a másik tudja mi folyik."

Honnan tudod, hogy NEM BESZÉL VELE? Csak mert nem akkor teszi, amikor más is ott van kettejükön kívül, még böven elmondhatja.

Az meg azért igen hülye helyzet lenne, hogy a férj otthon van, ök meg akkor mennek kettesben szexelni - értelemszerüen akkor teszik (ha egyáltalán teszik), amikor a másik fél nincs ott.

Szóval ettöl még símán lehet nyitott házasság is, semmiféle "szabályt" nem szegnének meg (emellett azt sem lehet tudni, hogy a két fél konkrétan mibel egyezett meg)

2018. jún. 20. 11:19
 39/55 anonim ***** válasza:
9%
A nyitott házasságra visszatérve. Én se mondanám el, ha elmennék a férjemmel mondjuk swingerezni, hogy hát kisfiam, most elmegyünk másokkal szexelni. Tv-z, feküdj le időben. Lehet, hogy az feleség nem akarja, hogy tudja, hogy ő másokkal is szexel a férje mellett. Viszont, akkor nem otthon kellene csinálni. Nekem még mindig kamunak tűnik.
2018. jún. 20. 11:25
 40/55 anonim ***** válasza:
67%
Anyád nem százas az biztos...Undorító, amit művel. Szerintem mondd el apádnak, hogy hülyére veszi a ribizli muterod. Sajnállak őszintén. Szobafogságba zárni a gyereket, csak mert neki d.. ni van kedve. Mintaanya
2018. jún. 20. 11:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!